הרסתי

• פותח הנושא adgi
  • פורסם בתאריך

adgi

New member
הרסתי

אתמול הלכתי עם הרבה חברות שלי מהכיתה לקניון. מאוחר יותר פתאום קלטנו שגם ידידים שלנו שם אז נפגשנו איתם ודיברנו קצת וזה. אני גם קניתי חולצה חדשה. חברה טובה שלי אמרה לאחד מהידידים הכי טובים שלי (-נקרא לו "אוריאל" לשם הצורך) בלחש משהו ואז הוא הסתכל עליי. אף אחד לא שמע מה היא אמרה לו. הוא הסתכל לי בצורה מאוד מופגנת על החולצה והייתי בהרגשה לא נעימה כ"כ.. אז הלכתי משם עם עוד כמה חברות ואז הם שאלו ואתי למה הלכתי אז הסברתי להם את ההרגשה שלי, שפשוט הרגשתי לא נעים לעמוד שם..ואז חברה אחרת שלי (נקרא לה "שלומית") הלכה אל הבנים למטה ואמרה להם שהם חרמנים (כי היא שונאת אותם ממזמן) והיא לא אמרה את המקרה שלי כי השבעתי אותה לא להגיד את זה, אז היא פשוט אמרה שהם חרמנים. ואז עוד "חברה" אמרה לאלעד "כן, כי שהם אמרה שהתסתכלת לה על הציצי" ואז החברה הראשונה שלחשה לו באוזן, אמרה שהיא בסה"כ אמרה לו שיש לי חולצה חדשה והוא אמר שהוא רק הסתכל כי היא יפה.. באתי להרוג את "חברה" הזאת.. בקיצור הוא נפגע עמוקות וחברים שלו שהם ידידים שלי סיפרו לי שהוא התחיל לבכות... וניסיתי להסביר לו והוא לא רצה לשמוע הוא אמר שהוא לא יכול להסתכל לי בעיניים יותר.. ואח"כ שלחתי לו אסמס והסברתי לו, ואנחנו בסדר עכשיו אבל הוא מעכשיו יתפדח ממני... אני מרגישה חרא. חח תודה למי שקרא. שב"ש.

ממתי חרמנים זו ירידה או קללה?

חרמנות זה מצב נתון, ואין כל רע בזה. חוצמזה, זה לא הבנתי מילה ממה שכתבת.

אני אנסה

בזמן שאני מתקין את הפלייט סימולטור אקס דלוקס אודישן החדש דנדש שלי. קודם כל, אני קורא למשרד החינוך קריאה נרגשת וחריגה לעשות בדק בית של שיעורי החיבור בבתי הספר. דבר שני, גם אם אותו בן אדם הסתכל או לא הסתכל לך על הציצי. גם אם הם היו חרמנים או לא חרמנים. גם אם הרגשת לא בטוחה בעצמך עם החולצה, גם אם הוא באמת בכה או לא. הרעיון הוא שמה שלוקה כאן בחסר זאת התקשורת. כי את חשבת שהוא חושב ככה, שבפועל הוא חשב שהוא חושב מה שאת לא חושבת על אלה שחשבו מה שחשוב זה לחשוב. בקיצור. אסור להסיק מסקנות סתם. אני בטוח ששיחה בוגרת היתה פותרת את הכל. אין לך מה להרגיש חרא.

adgi

New member
חחח

וואו! עכשיו הלכתי לבדוק תגובות ואתם צודקים. כתבתי כמו ילד דיסלקט בן 3... טוב, אני מניחה שלא כל כך ידעתי איך אני אמורה לכתוב את זה, וגם הייתי נסערת. אגב, באשר לאותה פנייה נרגשת למשרד החינוך לבדוק את שיעורי החיבור... דווקא הוצאתי 98 בבגרות שלי בלשון, אבל אני מקבלת. סליחה. חח... עכשיו, בקשר לשמות "שהם, אלעד" - שכחתי לכתוב אבל הם שמות בדויים.. בטעות נתתי שני שמות בדויים לאותו אחד, "אלעד" ו "אוריאל" חח אז סלחו לי... באשר לחוסר תקשורת, אנחנו כן דיברנו והסברתי לו הכל, אבל מעשיו זה לא יהיה אותו דבר, כי עכשיו כל פעם שהוא יפגש איתי הוא יחשוב איך "לא להסתכל לי על הציצי" ועד עכשיו היינו ידידים מאוד טובים, ואף פעם לא חשבתי על זה. וכן, אני מניחה שזה גם קשור לזה שהרגשתי קצת, "פרחית" בחולצה. אבל, הסברתי לו את כל זה- והוא אמר שהוא מאוד אוהב אותי וחבל לו להרוס את הקשר, אבל שאני אקח בחשבון שזה לא יהיה מאה אחוז אותו הדבר. וואלה צודק. תודה לכם שטרחתם לקרוא- ולהגיב למרות הניסוח המדהים שלי. המשך יום טוב...!

adgi

New member
חחח

אני לא בת 14, זאת אחותי שבת 14, אני כבר בכיתה י"ב... עוד שנה וחצי צבא :)

למעלה