הרסתי הכל..

Net Chick

New member
הרסתי הכל..

לא מזמן שמו אותי בצבא במקום שנקרא מוצב = שאני ממש שונאת , כי זה תורנות של 24 שעות וכמעט אף אחד לא בא להחליף אותי ואין עדיין טלווזיה אז אני משתגעת לשם , גם באתי בגימלים כדי לא לדפוק אחרים , אני עושה שבעו שבוע והייתי דופקת פול אנשים ביום חמישי נשברתי , מהתנאים החדשים ששמו שם , אין ש.ג , היה לנו בתחנה החדשה , בקיצור בקושי אפשר לזוז גם אם יוציאו אותי מהמוצב אני לא מרגישה שאני ממצא את עצמי בתפקיד ואני כמו עובדת רס"ר או מנקה אוישנה לא מתאים לי אז ברחתי מהבסיס סיפרתי לחברה שלי שאני בדרך אליה והיא התקשרה לאמא שלי כי החברה דאגה לי אמא שלי מצאה אותי בתחנת רכבת והתחלנו לשוטט כל הלילה אצל בתי חולים ורופאים רק שאני לאאחזור לבסיס עכשיו יום שני אני צריכה לחזור לבסיס ומשם אני מתחילה פגישות עם קב"ן , כנראה אני יצא מהצבא.. , אבל מה אני לא יודעת אם זה הפתרון אני רוצה מקום אחר , יש לי מוטיבציה לשרת , אבל לא שם!!!וזה סיפור לצאת משם ואני ממש לא רוצה להשאר בכיבוי כי עכשיו בכלל כולם חושבים שם שאני מושגעת לגמרי........

Net Chick

New member
פשוט מגעיל

אותי האנשים שם כולם צבועים כל אחד דואג לתחת שלו אפילו להתקלח לא רצו להחליף אותי אמרו שהם עבדו כל היום שאני הייתי שם הם לא מבינים שאפשר להשתגע במוצב , עזבו שעוד התנדבתי להיות שם אני בגימלים ראבאק! ושרשמתי בתחנה החדשה התכוונת לתחנה הישנה = שם היה ש.ג היה הכל זה לא שבאתי ממקום , וואלה אין ש.ג באתי שהיה ואני לא יכולה בלי אמא שלי אני לא מעבירה תשבוע ככה , קיצור ממש לא מתאים לי שבוע שבוע!!!!!!! מצידי להטחן כפקידה!! במטבחים! העיקר לעשות משו משמעותי!! אני לא מסוגלת להיות עם אנשים כאלה = אני יודעת שאני מתפנקת פה ואין מה לעשות זה צבא , לא הכל ורוד אבל לא מסוגלת בתנאים האלה של השבת כן שבת לא יש כאלה שטוב להם עם זה לי לא טוב עם זה תנו לי הכל רק לא כיבוי !!! :( אם לא תהיה לי ברירה אני יצא על 21 .. מה אני יעשה.

oshiko

New member
קודם כל לסדר את עניין הנפקדות

להישפט על זה, לצאת עם איזה עונש שתצאי; ככל שתחזרי יותר מוקדם העונש יותר קטן. אני לא יודע לאיזה תפקיד את רוצה לעבור. הנפקדות הזאת לא תפאר את הרקורד שלך, כך שיהיה קשה לקבל תפקיד איכותי. אני חושב שלא תהיה לך בעיה לקבל תפקיד ערפי כלשהו, לאו דווקא איכותי. תצטרכי להגיש 55 ולהגיש ששירות במוצבים לא מתאים לך.

למעלה