הרסו את הטלויזיה

mmg4ever

New member
הרסו את הטלויזיה

כן...כל תכניות הריאלטי למינהן די!די די!חאלס כבר ארהב זו מדינה שיטחית ומסריחה וזה מה שהולך שם..הדברים השיטחיים ומסיחריים כל התוכניות האלו (יש איזה 6777)כבר איבדתי את הספירה על כל דבר שם מוציאים ריאלטי זה מסריח.. כל מינ יניתוחים פלסיטים,בית משוגעים כל מיני שטיות כאלה... ואחר כך הופכים אותם לכוכבים אבל באמת...אני חיב לציןן תוכנית ריאלטי שזה יותר תוכנית תחרותית אלב באמת בלי שטיות שזה הישרדות חוץת מזה הכל דראק.

SoleSurvivor

New member
חחח אתה קולט את האירוניה??

בחור שלא יודע לאיית בשפה של עצמו בא לפורום במיוחד לאוהבי תוכניות מציאות ומספר על כמה שהתוכניות האלה גרועות ומספר בשפה גרועה במיוחד ואיות של ילד בן חמש על כמה שהאמריקאים טיפשים ושטחיים.. כשנטפל בבעיות החינוך ונפסיק להוציא תלמידים כמוך - אז ניגש לטפל בבעיות קטנות כמו עודף סדרות מציאות. ואם אתה לא אוהב - אל תצפה. יש הרבה יותר סדרות מציאות מפעם אבל זה עדיין מעט יותר מכל סוג אחר(אפילו יותר סרטים דוקומנטרים משודרים) ובלי ערוץ יס-וויקנד(שגם בו כבר אין הרבה סדרות מציאות אמיתיות) ומדי פעם ערוץ 2 הייתי אומר שקשה מאוד למצוא תוכניות מציאות אמיתיות(ולא, "השופטת ג'ודי" וכאלה זה לא סדרות מציאות, בדיוק כמו שדוקטור פיל, ריקי לייק והחדשות זה אנשים אמיתיים אבל זה לא סדרות מציאות), ולא חסר מבחר אחר של קומדיות, דרמות, אופרות סבון, סדרות לטיניות, סרטי פעולה וסרטים מצויירים. אם לא טוב לך - תלחץ על ערוץ אחר בשלט ואל תנדנד לנו.

ואולי יש קשר בין הדברים

ריבוי סדרות המציאות והטלויזיה בכלל.. כמעט ואין ספק שזה דופק את החינוך. למעשה, עוד קשה לדעת כמה התוצאות יהיו חמורות. כשאני למדתי היה בקושי שני ערוצים ואני לא ממש זקן. היום עם כל הטלויזיה והתכנים הגרועים, שזה כולל את רוב סדרות המציאות, פלוס הזמן המבוזבז על שטויות וההתעסקות בדברים כמו מי השבט הגרוע בכל הזמנים, שזה אומר שצריך ממש לזכור את כל השבטים מעלליהם ושמות האנשים בהם, אין ספק שדברים ישתו לרעה. המגמה ברורה, השאלה מהו גודל הנזק ומה הם תוצאותיו.

n l m

New member
אני רוצה לשאול אותך

ואת כל האנשים שמבקרים מה זאת אומרת יותר מדיי סדרות ריאליטי? האם המשפט "כיום יש יותר מדיי סדרות דרמה בטלוויזיה" נשמע לך הגיוני? אני מניח שלא, נכון? למה אי אפשר להתייחס לריאליטי כג'אנר טלוויזיוני כללי לכל דבר?? ובקשר לאמירה שזה הורס את הנוער זה ממש שטויות לפי דעתי ולפי דעתי גם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אלה רק מצטט את רענן שקד ומבקרים אחרים אתה יודע כמה ילדות מבזבזות את החיים שלהן בסגידה לכל מיניי זמריי פופ למינייהם? אז מה עכשיו צריך לבטל את כל ג'אנר מוזיקת הפופ כי זה הורס ת'נוער? בעצם יש תופעות כאלו בכל ענפיי המוזיקה אז כנראה גם שלא צריך לשמוע מוזיקה כי זה הורס את הנוער רגע, דבר כזה גם קורה לשחקניי קולנוע, טוב נבטל גם את זה ואם תרצה לצפות בקרוב בכורגל מצטער אי אפשר, הרבה נערים ונערות מבזבזים את חייהם בסגידה לשחקניי כדורגל וניתוחים של משחקים אז אחריי כל מה שכתבתי פה למה אתה חושב שהריאליטי במיוחד הורס את הנוער וחוץ מזה אני רוצה להתייחס למה שאמרת הזמן המבוזבז על שטויות אני מכיר אנשים שאוספים בולים, האנשים האלו מתבוננים שעות בחתיכות נייר, אוספים כל מה שהם מוצאים ומשווים ביינייהם שעות נכון זה לא הדבר הכי חשוב בעולם, נכון הם יכולים לעשות משהו בזמן הזה שהרבה יותר יועיל להם ולאנושות אבל זה התחביב שלהם והם בוחרים להקדיש לו שעתיים ביום ואפילו יותר כמו שהאנשים האלו אוספים בולים האוסף שלי ואני בטוח של עוד הרבה אנשים פה זה ריאליטי טיוי

RedDevil16

New member
איגור היקר,

אני זוכר את השמות של כל 150 האנשים שאי-פעם היו בהישרדות, כולל השבטים שהם חולקו אליהם וסדר ההעפה שלהם, ובכל-זאת, בלי להשוויץ, אני אחד התלמידים היותר טובים בשכבה שלי, ובע"ה או בלעדיה, אני הולך לסגור בשנה הבאה 5 יחידות מתמטיקה, 5 אנגלית (עוד השנה), 5 פיזיקה ו-5 ערבית. אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני לא חושב

שאף אחד כאן צריך להצדיק את עצמו בפני כל מיני מלעיזים ווירטואלים. אף אחד לא מכיר אותך יותר טוב מעצמך ואין שום סיבה שבעולם שתצטרך לתרץ לזרים מתלהמים למה אתה עושה את מה שאתה עושה. ככל שאנשים יבינו את זה ויפסיקו לקחת ללב כל מה שכל מיני כינויים ווירטואלים חסרי חשיבות כותבים פה כך ייטב.

מי מתלהם

חוץ ממך? ועל מה בדיוק אתה חולק? מה חינוכי בפרדייז הוטל, הברבור, דוגמניות, דוגמנים, פריס הילטון וכו'? איפה כתבתי משהו אישי נגד מישהו? אם כבר, הדברים האישיים נכתבו בתגובה להודעה המקורית והתומכים בה. אין ספק בכלל שרמת החינוך, לפחות בארץ, יורדת בצורה משמעותית לאורך השנים, אם תשוה לימודים תיכוניים או אקדמאיים בדור הקודם לעומת אלו היום תראה שהדרישות אז היו הרבה יותר חמורות וקפדניות והלומדים עמדו בהן, בניגוד להיום, שמחפשים איך להקל על מנת להתאים את רמת הלימוד לרמת התלמידים. בנוסף, אז לא היו מקצועות אזוטריים כמו מדעי הרוח, אמנות, DJ וכו' שאפשרו לתלמידים רבים לעשות בגרות בלי לחשוב יותר מדי. פעם לא היה לאן לברוח. אלה עובדות. יפה מאוד שיש תלמידים טובים גם פה, כל הכבוד לאוהד הפועל על הכישורים (ידוע שאוהדי הפועל הם האינטיליגנטיים יותר), אני עדיין חושב שהידע שלו בהישרדות הוא בגדר טרוף אבל אם זה לא מפריע לו, זה בטח לא מפריע לי, אבל על פי רוב לטלויזיה יש השפעה שלילית ואתה לא יכול לסתור את זה. למה אני כינוי וירטואלי לא רלונטי? אתה לא רואה כמה אנשים מזכירים אותי בהודעות שלהם סתם ככה? אתה יודע כמה אנשים שולחים לי מסרים? למה אתה מתנכל? אני לא חושב שמישהו נעלב ממשהו שכתבתי. הם כבר יודעים איך אני חושב ומה הדעות שלי ורד דביל 16 לא נעלב, לדעתי, אלא פשוט ציין עובדה שהיא במקרה אישית בשביל לתמוך בדעה שלו. אז רק נשאר לברר למה אתה מתנכל לי.

בוביץ

New member
איגור אוי איגור......

לי זכור כשאמרו לי והסבירו לי המ זה טלוויזיה אמרו לי שזה ספק בידור! אמור לבדר אותך. הרוב רואים טלוויזה כדי שיבדרו אותם כדי שיהנו. אם בא לי ללמוד איגור נאי אלך לאוניברסיטה ואלך ללמוד כדי לבדר את עצמי אלך לי לרואת טלוויזיה או שאר דברים שמבדרים אותי. טלוויזה לא אמורה לחנך אותך למרות שכן יש לה השפעה רבה על החיים שלנו .הטלוויזיה באה לתת לרוב מרגוע כשאתה חוזר מיום עבודה אז אתה נח ורואה משהו בידורי לרוב צופים בטלווזיה כדי להנות לא תמיד באים לאנשים לחשוב כשהם רואים טלוויזיה אז כן אנשים אוהבים פרדיז הוטל או פריס הילטון כי כיף לראות כיף לראות בלונדינית עשירה ומטומטמת כממו פריס הילטון. כיף להם לצחוק מול חברים. טלוויזיה היא לא מאגר ידע אתה רוצה תחכום קרא ספרים או תלמד באוניברסיטה. לא הכל חינוכי צריך להיות בטלוויזיה. איגור אני אל חשוב שזוהי המטרה של הטלוויזיה לרוב ההגדרות שמצאתי לטלוויזיה הוא ספק בידור. אז איגור אם אתה רוצה להיות כל כך חכם לך ללמד . במקום לשחק אותה חכם פה.

RedDevil16

New member
בלי להתייחס לעניינים שבינך לבין

רון, ובאמת לא קשורים אליי, אני כן רוצה להעיר משהו. אם יש בנאדם שזוכר שמות של 150 איש שהיו בהישרדות, ומולו בנאדם שזוכר את שמות כל שחקני ההרכב של קבוצות ליגת-העל בכדורגל, ומולם בנאדם שיודע את השמות של כל המטבעות בכל רחבי העולם ואף אוסף אותם, ומולם בנאדם שיודע בע"פ שווי של כל ענתיקה שנמכרה בתוכניות המכירה הפומבית של BBC פריים? כנראה שכולם. אבל לכל אחד מאיתנו יש תחביב, או אובססיה קלה, אם אתה מעדיף לקרוא לזה ככה, שהוא מקדיש להם זמן ושלא קשורים יותר מדי למציאות. המצב הלא-נורמלי הוא בנאדם שאין לו תחביבים בכלל, לדעתי...

F o l k l o r e

New member
אני כבר ממש לא בבית ספר,

אז אני לא יודע אם חינוך תופס לגביי, אבל אני די אהבל בכללי. זה נחשב תוצר של סדרות מציאות?

אוי מצבך אבוד .......

למה זה צריך להזיק למישו ?!?! ואיך בדיוק זה דופק אותי ? אם אתה מדבר על פרדייז הוטל וכל הסדרות עם "המילים היפות" , בינינו ,בבצפר אתה שומע מילים גורעות פי 420823975 . בכל מקרה לי הסדרות ריאלטי עזרו קצת באנגלית ! נ.ב מה כואב לך ? כיף לך כל היום לריב ???

השבט הכי גרוע בכל הזמנים הוא לא

שבט מורגן מהישרדות 7?

למעלה