הרניה

הרניה

האם ניתן לטפל בהרניה דרך הרפואה הסינית? אני מנסה למנוע ניתוח למרות שאמרו לי שזה דבר פשוט, אך בניתוח אין פשוט, תמיד יש איזה סיכון. תודה.

שלום למסתורי.

הרפואה הסינית יכולה לסייע מאוד בסוגים מסויימים של הרניה, אך ההצלחה תלויה בסוג ורמת החומרה של הבעיה. האם תוכל לציין באיזה סוג של הרניה מדובר? שירי.

הרניה מפשעתית.

הטיפול בבקע מפשעתי ברפואה הסינית אפשרי, אך מדובר בטיפול שאינו קצר ואחוזי ההצלחה עומדים על כ 50%-40%. במהלך תקופת הטיפולים הארוכה, הפציינט ימשיך לסבול מהכאבים וחוסר הנוחות שכתוצאה מהבקע. זוהי בהחלט אופציה, אך האם היא עדיפה על ההליך הכירורגי שכמעט חסר סיבוכים ושכיום מתבצע בזמן קצר ובטכניקות מתקדמות שמותירות רק צלקת קטנטנה, שעם הזמן מיטשטשת כמעט לחלוטין [בלפרוסקופיה למשל, אם יוחלט שהמקרה מתאים לכך]? זאת כבר החלטה של הפציינט. רפואה שלמה. שירי.

מסתורי666.

תשובות לשאלות שהפנית דרך תיבת המסרים: לבקע חד צידי, בד"כ לא מפנים ללפרוסקופיה בבתי החולים. עם זאת, במ.ר.ב - מרכזי רפואת בכירים בתל אביב, ניתן לעבור טיפול בטכניקה חדשנית ומהירה של כ 15 דק'. הטיפול מתבצע בהרדמה מקומית ולא בהרדמה כללית. הניתוח מתאים לסובלים מהרניה אינגואינאלית ובו נעשה חתך זעיר. בנוסף לא נדרש אישפוז והמנותח משוחרר לביתו כעבור כשעתיים. ניתן ליצור איתם קשר ולבקש להפנות לפרופ' שלמה ללצ'וק, שהוא המנתח המומחה. בהצלחה. שירי.

מוכר לך המקום?

שירי , מה אני אוסיף ואומר?, את נהדרת ומקצועית. תודה . את מרגיעה אותי מאוד, מאוד. קראתי על המרכז הרפואי עכשיו אך לא שמעתי עליו קודם. את מכירה אותו? שמחתי לדעת שיש להם הסכם עם קופת חולים וזה מעודד. השאלה היא שוב אם לפי ניסיונך והכרתך השיטה והמקום הוכיחו את עצמם?. תודה,תודה.תודה. ושבת שלום.

תודה על המחמאות

חוות דעת של אנשים שטופלו במרכז הן חיוביות והמטופלים שאותם אני מכירה, מעידים כי הטיפול הוכח כמוצלח מאוד. במידה ותרצה לשוחח עם אחד מהם [שאישר את מסירת פרטיו] אתה מוזמן ליצור איתי קשר דרך התיבה. כל טוב. שירי.

למעלה