הרנדורי

alex2

New member
הרנדורי

אני בתחילת שלב 4 ומזה כחודשיים עושה רנדורי, הייתי מעוניין לשמוע או יותר נכון לקרוא אחרי כמה זמן בממוצע יש שיפור ברנדורי מהיבט סדר ההתקפה או יותר נכון ניהול הקרב? נכון להיום אני מרגיש שאני או לא יוזם מספיק או מפחד לפגוע בבן הזוג. הכי נוח אני מרגיש עם בעלי דרגה גבוה ממני שאז הם גם מכוונים תוך כדי הרנדורי. שוב אשמח לקרוא כל אחד וניסיונו הוא. בברכת גמר חתימה טובה אלכס.

mapopo

New member
יש לי שאלה...

האם המורה עושה אתכם תרגילי קרב, זאת אומרת תרגילים שאתה אמור לייסם בקרב רנדורי??, כמו טיימניג, הטעיות, וכוד?? האם אתה עושה את זה בקרב?? MAPOPO

שריר

New member
אז אני מתאמן שנה

ובחודשים החארונים התחלתי להשתפר יותר ויותר מקרב לקרב אני לא יודע באיזה שיטה אתה מתאמן אבל אני הבנתי אחרי שהסבירו לי כמובן למשל שכמה שאני אבין יותק קאטות ואנתח אותן הרנדורי שלי ישתפר ודבר שני שי מחשבה מאחורי כל מכה למשל אם אני אתן אגרוף לאן הוא ילך ואז מה אני אעשה או ההפך הוא יתן לי אגרוף אני אלך לשם הוא יביא לי ביטה ואני אברך משם

קוזושי

New member
אמנם יש מחשבה

אך תרשה לי לחלוק עליך, אסור לתכנן רנדורי כיון שלא תגיע כך לעולם לידי זרימה, אם אתה מתכנן מראש מה לעשות אתה לא פתוח לשנות כיוון בהתאם להתקפות, כל הרעיון ברנדורי הוא לפתח אינסטינקטים שלא תצטרך לתכנן את התנועות והתגובה הנכונה תבוא לך בצורה טבעית עוד לפני שתספיק לחשוב עליה התרגול של הקאטוב בא בין היתר לתת לך מגון של מצבים שאם תתרגל אותו הרבה הם יכנסו לתת המודע שלך ואז ברנדורי זה יצא החוצה אפילו ללא תכנון כך לפחות אני רואה את הדברים.

yanbrmic

New member
ה"רנדורי"

אלכס כאחד שעשה איתך רנדורי רואים בסגנון העבודה שלך שיפור, שבא עם הזמן. זמן=הבנה ,זאת אומרת שעם הזמן תבוא ההבנה והיא אפשר למדוד את זה בשעות,ימים,שבועות,חודשים,שניים וכו... אז אני מציעה שפשוט תחכה ולפעמים תסתכל אחורה ותראה שיפור. בתודה yanbrmic וגמר חתימה טובה!!!!

לאלכס.

יחסית, אתה עדיין בשלב מתחיל בלימוד הראנדורי (לימוד אין סופי!). כרגע אתה בשלב שאתה רק לומד לזוז, ליישם תנועתית את העבודת שעסקת בה עד כה (כמובן, שבעתיד תיישם את עבודת היסוד ברמה יותר מתקדמת ובו בזמן ברמה הבסיסית). כרגע, אתה עדיין לא מרגיש כ"כ בנוח כשאתה בצע אותו עם בני דרגתך. הדבר נובע, משום שאתה עדיין תחת מגבלות מאוד ברורות, ופיקוח חמור על תנועותיך. 1. כדי שלא תהיינה פגיעות מיותרות. 2. משום שחשוב להטמיע בך, בעיקר בשלב הזה, את העבודה הנכונה. כך שאתה מרגיש מאוד מוגבל. לגב "ניהול" ראנדורי - עיין שוב בהודעה של סנסאי שי, על מכירות וביצוע ראנדורי
אגב, ידוע לך שביום רביעי, יש אימון בוקר בשעה 06:30 (לא ב-06:00!!), האימון יהיה כמובן עם קאנצ´ו (וטרתו ניקוי וכפרה על כל החטאים
).

ל יאן.

בהודעה שלך התיחסת לזמן כדבר שאיתו באה גם ההבנה. אז ראשית, מה שאתה אומר זה נכון (בהיבט מסוים) - אי אשפר ללמוד הכל בין לילה, ולא משנה כמה מוכשר תהיה. אך משום מה, יש בי תחושה שאמרת: "זאת אומרת שעם הזמן תבוא ההבנה" - התכוונת שדברים ובעיות נפתרים עם הזמן. אני מקווה שלא לזה התכוונת, כי אם כן זה חמור מאוד! שום דבר לא נפתר עם הזמן, להיפך - בעיות שלא מטופלות, גדלות למימדים שלא ניתן להתמודד איתן. מה שלא נעבוד עליו (עכשיו!) - לא יפתר בצורה צורה ובשום אופן! והדבר משליך לכל תחום בחיים (כבר אמרנו שאומנות לחימה היא דרך חיים?!?!).

yanbrmic

New member
לסלבו

לא התכווניתי שאם הזמן הבעיות יפתרו אלה שאם השקעה אז לאורך הזמן תבוא ההבנה

alex2

New member
טוב נמשיך בלימוד האין

סופי, וכן ברור שאני יודע שיש אימון ביום רביעי בשעה 06:30 האם תהיה גם ריצה או רק חימום ואימון?

alex2

New member
טוב נמשיך בלימוד האין

סופי, וכן ברור שאני יודע שיש אימון ביום רביעי בשעה 06:30 האם תהיה גם ריצה או רק חימום ואימון?

למעלה