הרמת כוסית

הרמת כוסית

לכבוד החג הממשמש (איזה כייף לחג הזה שהוא ממשמש)ובא תערך הרמת כוסית אצלי בלשיכה. נא לבוא בלבוש כשר לפסח.

גינגית1.

New member
את גונבת לי את

המילים מהגרון הלללללללללללללללווווווווו זה רדיו?

גינגית1.

New member
לא רוצה לסגור!

ועכשיו בגרון מלא גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

א י ל ה

New member
ואיפה

אני הייתי בזמן החגיגה הזאתי? ומה רציתי להגיד? ומי אני? ואם אני י-בוא להרמת, אז תמשמש אותי? א י ל ה קחי לך תפוחים ומשמשים

א י ל ה

New member
היה לי

דווקא פתק מההורים, אבל נתנתי ללי-אור. יש לך דף ועט שנייה? א י ל ה לא כזה. זה מצה. ביקשתי דף.

לי-אור.

New member
אני י-חזיר

לך מבטיחה.. קצת משומש אבל לא התאפקתי... יישרתי את הקצוות תיזהרי מהפינה השמאלית איפה שחתום שם אמ כירסמתי את ה-א זה לא ממש נושך... לי-אור גורסת

אילה

גם אני שואל איפה היית. יש לך הסבר שיניח את דעתי? את לא חייבת להגיד כלום אבל שתיקה כהודאה. כבר הרמנו כוסית אבל אם תבואי נרים עוד אחת. לחיי המשמוש , החישחוש וחוש המישוש.

א י ל ה

New member
דווקא

את דעתך אתה רוצה שאניח? דעתך זה זה שמציץ שם מהריצ´רץ´? א י ל ה מציצה ומניחה

אה אהה!!

מה שמציץ לי שם זה משהו אחר. זה מה שמוציא אותך מדעתך? ואני חשבתי שאת מסוחררת בגלל ההטבות הסוציאליות. כותב לאילה בתיק האישי הערה : העובדת מבינה בכלי זין ממולץ להעבירה לאגף הנשק .

א י ל ה

New member
הנשק הזה

הוא צרפתי(ת)? ואיך קוראים לזה שמציצ לך שם? א י ל ה משרבבת שפתיים

איך

את יודעת ? אני רואה שאת ממש מבינה בנשקים . לזה שמציץ לי שם קוראים פינו-קיו (הוא העוזר שלי לעניני מחילות וחפירות אחרות) אני רואה שאת ממש ששה להכיר את השובב רושם עוד הערה בתיק האישי של אילה: העובדת מגלה התענינות בתחום המיני אבל הולכת במקסי . (אולי היא שומרת מצוות ואולי גם מקיימת כמה מצוות) ושולח מזקר ליחידת השכר: נא לתת לאילה בונוס לרכישת קולקציה של חצאיות מיני.

א י ל ה

New member
נו

איך התחום המיני שלי? יפה לי בעור שחור? ואני הכרתי את פינו-פי, זה שהיה קודם, לפני פינו-קיו. זה המודל המאובזר המתקדם?? א י ל ה בודקת סוללות

למעלה