הרמתי ידיים

voguemaster

New member
אוקיי

בואי נניח לרגע שאת מכירה מישהו והוא נחמד והכל בעינייך, אבל לא למטרה רומנטית. בואי עוד נניח שכרגע הוא מעוניין בך ולא מספר לך (כי הוא חושש שתדחי אותו) אבל ממש נחמד לך לדבר איתו וכו´. כרגע את לא יודעת על הכוונות שלו, למרות שהצהרת על הכוונות שלך. את רוצה להגיד לי שבמידה והוא יספר לך על העניין הרומנטי שלו בך את תחתכי איתו את הקשר ? כלומר, אם את לא מעוניינת במישהו, והוא לא מעוניין בך אז זה בסדר להכיר אותו (להכיר אנשים חדשים בכללי) אבל אם את לא מעוניינת והוא כן, אז זה לא בסדר להכיר אנשים חדשים ???? מה העניין פה ?

אלי

אני לא מעוניינת בקשר לא הדדי עם אף אחד. אם צד אחד רוצה (לאו דווקא מבקש) יותר ממה שהצד השני יכול/רוצה לתת לו, נוצר חוסר איזון בעייתי מבחינתי. אני לא מעוניינת בידידים שרוצים יותר ממה שאני יכולה להציע להם ואני גם לא אשאר בקשר עם בחור אם אני רוצה יותר ממה שהוא יכול להציע לי. יש רק בחור אחד שאיתו אני בקשר למרות שאני יודעת שהוא רוצה יותר ממה שאני יכולה להציע לו. אבל הוא יודע איפה אני עומדת. הבהרתי את הנושא חד וחלק והוא קיבל את זה. "הכללים" שמנחים אותי בגדול נבדקים כל מקרה לגופו. בכל כלל יש יוצא מן הכלל. הוא היוצא מן הכלל שלי.

זכותה של נקודת מוצא להיות

לא נחמדה וזכותה להתנהג איך שהיא רוצה. לא אני אהיה זאת שתשפוט אותך ואפשר להגיד דוגרי גם בלי להיות בוטה ומבלי לפגוע , כמו שניצת עושה.

את יודעת נקודה

לפי איך שזה משתמע מדברייך - כן גם אם האדם לא לטעמך הוא עדיין בן אדם ולאמר "היי ו...ביי " כמעט באותה נשימה זה פוגע. יש לי חברה שרב פגישותיה היו בסגנון של היי וביי ,עד ש...... הגיע הבחור שהחזיר לה באותו מטבע... יש דרך לומר דברים דוגרי מבלי לפגוע. זו דעתי והיא שלי ניצת מכבדת כל אדם באשר הוא אדם כי גם לאדם המכוער והדוחה ביותר בעיני יש נשמה. כולנו אותה רקמה אנושית חיה וזה כבר שעור ביחסי אנוש.

ניצת

אני לא אשב שעה עם הבחור מתוך נימוס או "כבוד", אני אגיד שלא נראה לי שזה ילך ביננו. שאני לא חושבת שזה מתאים. על מה אנחנו מדברות בעצם? פעם הייתי מגיעה למצב שהייתי צריכה להגיד שלא נראה לי שזה ילך בבליינד דייט, היום אם הגעתי לבליינד דייט זה אומר שכבר ראיתי תמונות של הבחור והוא ראה תמונות שלי, שכבר דיברתי איתו מספר פעמים בטלפון והוא מוצא חן בעיניי.

dudusch

New member
ניצת ../images/Emo9.gif

אני מבין שחם, אך עדיין... מדברת על עצמך בגוף שלישי? מה יהיה הסוף? כל עוד לא תדברי על עצמך בגוף שלישי רבים זה בסדר...
.

את מחמיצה את הנקודה

ברור שזכותו של כל אדם לחתוך בצורה שהכי נוחה לו, למרות שאני מסכים עם כל מילה שכתבה שם מעליי הגולשת הלילית. יש כאן 2 נקודות מרכיות: א. שהוא ידע מראש שזה לא זה ובכל זאת קבע איתה פגישה מיותרת ועשה פני זומבי שזה מאוד לא נעים. אם כבר אז שמראש יחסוך את אי הנעימות. ב. שהוא הוריד אותה באמצע הכביש שזה לדעתי שיא כל השיאים ! ממש חוסר כבוד ! אפילו אם מישהי הייתה מתעקשת לרדת באותו רגע כי אני נראה לה כל כך מגעיל שהיא לא מסוגלת לשבת לידי אני עדין אציע לה להחזיר אותה הביתה. קצר וחד משמעי - בסדר, אין בעיה עם זה, אבל קצת טקט !

אני לא התייחסתי בכלל לירידה מהאוטו

זה גם עלי לא מקובל. להחזיר אותה למקום ממנו באה, בהחלט!

principeza

New member
../images/Emo166.gif

אני חושבת שאם מישהי יוצאת לדייט והיא רואה שזה לא זה אין מה למשוך את זה סתם כל הערב!!! ולחזור הביתה לבד.??? כמו שהוא לקח אותה הוא צריך לדעת להחזיר אותה לא משנה מה כן יהיה או לא יהיה!

בשלב הזה אני חייב להתערב...

קודם כל אני אציג את עצמי.. היות ואני פעם ראשונה בפורום הזה. אני סטודנט בן 24 מהמרכז, לא מרבה במיוחד להיכנס לאינטרנט, אבל נהנה לקרוא את תכני הפורום (אפשר לומר שאני הגל השקט...) ולעיניין - הכרתי לפני שנתיים וחצי בערך בחורה דרך צ´ט. זאת היתה הפעם הראשונה שלי בצ´ט כלשהו. בלי יותר מדי הבנה והסברים.. מצאתי את עצמי משוחח איתה בטלפון (היא השאירה טלפון.. ויצאה מהצ´ט). התקשרתי. דיברנו מעט ואמרתי לה שאני באמצע עבודה ושאני לא יכול להאריך... בערב היא כבר התקשרה שוב ושאלה אם אני רוצה לבוא.. אמרתי לה שבכלל לא חשבתי על זה.. והיא גרה במרחק רב ממני (בסביבות 80 קילומטר). בסוף היא שיכנעה אותי (מה גם שאני די ספונטני, מה כבר יכול להיות?) הלכתי.. כשראיתי אותה... זה ממש לא היה זה. גם היא לא התלהבה ממני במיוחד. אבל לא אמרנו כלום אחד לשניה. המשכנו כאילו הכל בסדר.. ומפה לשם פתאום קרו מספר צירופי מקרים ו.. היינו שנתיים יחד. הכל יכול להיות. אל תפסלו מראש ותנו צ´אנס לכל דבר בחיים. שלכם, מתעניין אחד

כל עוד את לא מרימה שום דבר אחר

חוץ מהידיים אז זה בסיידר
תראי דבר ראשון, גברים זה עם מוזר [
] ודבר אחרון הוא שאת לא צריכה לתת להם להפריד אותך מאהבת חייך [ יש כאן סתירה לא ??? ] את יכולה לקחת פסק זמן [ עדיפות לשוקולד חלב ] וכאן האבל נכנס שהפסק זמן יהיה קצר הא...דיר בלאקום בהצלחה
ומשו לסיום מישו חכם פעם אמר לי " אל תתני לשום גבר לעלות לך לראש " ומאז אני לא נותנת

dudusch

New member
קרוב אך לא מדוייק...../images/Emo9.gif

היא כתבה "אבולה ראסה"... טעות פרוידיאנית או ש...?

orit74

New member
תודה רבה לכולכם

קודם כל תודה רבה לכולכם על התגובות , נתן לי חומר למחשבה , למרות שכרגע בהחלט לא בא לי אפילו לנסות ,אולי באמת הפוגה שכזו . ולהבהיר כמה דברים , גם אני חושבת שאם הוא כבר טרח למרות שהוא ראה תמונה , חצי שעה לא היתה הורגת אותו וולגבי הירידה באמצע הכביש , זו היתה בחירה שלי , כי ממש לא רציתי להיות איתו ברכב , וירדתי כשהוא עמד ברמזור . אחרי שהוא אמר את מה שהוא אמר , בהחלט לא ראיתי את עצמי נמצאתאיתו עוד דקה .

מצד אחד

אני חושב שלרדת באמצע הכביש הייתה החלטה קצת פזיזה כי בסופו של דבר זה בטח רק תרם לדכאון ולא ההיפך. מצד שני אני כל כך מבין אותך בסיטואציה הזאת ...

orit74

New member
זה לא עקרוני

זה לא היה משנה שום דבר , הרגע שהדברים נאמרו היו פוגעים מספיק , זה רק היה מחמיר את זה שהייתי צריכה להשאר עוד כמה דקות .

למעלה