הרמתי ידיים

orit74

New member
הרמתי ידיים

זהו , החלטתי , אני מרימה ידיים , לא רוצה יותר להכיר , ואם נגזר עליי להיות רווקה, עדיף ככה . ליאן , בטוח תגידי לי שאני נופלת על כאלו , אבל זהו , החלטתי להמנע , על מנת לא ליפול על כאלו . חזרתי הרגע מבליינד דייט , מישהו מקופידון , היינו אמורים להיפגש ביום שני , אבל לא יצא , הוא השאיר לי אתמול שוב הודעה שהוא מבין שהפגישה בשני בוטלה בגלל שהייתי עייפה ולא כי אני לא מעונינת , וביקש שאצור קשר על מנת שנוכל לקבוע מחדש . התקשרתי קבענו להיום , הוא הגיע , ירדתי , נכנסתי לרכב וקלטתי שהוא ממש זז באי נוחות , רציני כזה , תיארתי לעצמי שמשהו קרה , שאלתי אותו , ובהתחלה הוא אמר שהוא עייף מהעבודה ואחר כך הוא רץ בים , ראיתי שזה לא חולף והערתי לו שוב, ואז הוא אמר , האמת היא שזה לא מתאים לי . ירדתי מהרכב באמצע הכביש , והאמת היא שזה כאב , ואפילו מאוד . שלחתי תמונה לבחור , והוא ראה תמונה לפני . נמאס לי ממצבים כאלו, זה כואב , נמאס לי לשמוע כמה אני טובה ונחמדה וחכמה , אבל לא יפה מספיק , נמאס לי שאורמים לי שאני סקסית אבל...... פשוט נמאס לי ........

amir_aikido

New member
זה יעבור לך

זה בסדר זה יעבור לך
והוא
שמגיע לו
,
ו ^#$*&#!@& ואגב, את יודעת שאת לא מוכרחה להכיר רק בבליינד-דייט, עוד יכול להיות שתכירי גם בדרכים אחרות. ושאלה קטנה, לא הבנתי, שלחת לבחור תמונה מייצגת, שמצאה חן בעיניו ועכשיו כשהוא רואה אותך הוא קופץ
נשמע ממש מוזר |חזיר| ושוב, נוחי קצת, קחי לך אויר, תשתי
, תהני מה
או אולי מקצת
, תורידי גם איזה
טובה. תרגעי לך מכל ה
מקווה שבפעם הבאה זה יצליח
אמיר

ליאן.

New member
זה מבאס לאללה...

וזה גם די מעליב. גם לי קרה משהו כזה פעם.. אני תמיד אומרת שאם נחמד לדבר בטלפון, יהיה נחמד לדבר גם פנים מול פנים על כוס קפה, ואם יהיה נחמד, יהיה אפשר להמשיך משם.. זה מה שסוכם עם אותו בחור שאיתו קבעתי להפגש.. זה היה די ספונטי.. היה נחמד לקשקש בטלפון.. הוא התעקש לבוא לאסוף אותי (בד"כ אני מעדיפה להפגש במקום שנקבע), אמרתי בסדר ולבסוף הוא הגיע. הוא לא מציאה גדולה ולא מצא חן בעיני חיצונית.. אבל לא משנה.. בסה"כ שיחה וקפה, לא ? הרי כבר התלבשתי - התגנדרתי.. והוא טרח להגיע והכל.. התחלתי לשים את חגורת הבטיחות ואז העיף מבט בוחן ולא מסמפט במיוחד.. ואמר ש´לא נראה לו´.. אז לא. אמרתי ´טוב´ והלכתי. זה עדיין היה מייאש ולא צפוי.. כי זה לא היה מה שקבענו ומשום שבתחילת השבוע היו לי עוד שני בליינדייטים שבהם אני דחיתי את הצד השני.. (כך שאולי הכל מתקזז..
) סה"כ הוא הקדים את המאוחר וחסך לשנינו את החיוכים המאולצים. אורית יקרה, זה לא את.. זה הוא. הוא לא מתאים לך. לך מתאים מישהו שלא יוכל להסיר ממך את המבט, שיחייך, שיתגעגע, שלא ירצה להפרד לעולם. והוא שם, איפשהו, מחפש אותך. אם לא מתחשק, עשי הפסקה.. איגרי כוחות. ואולי עדיף לנסות שיטת היכרות פחות אכזרית..

principeza

New member
אורית!

אל תתיאשי ! אי שם הוא מחכה לך האחד והיחיד שלך ... רובנו במצב דומה לשלך שיהיה המון בהצלחה !!!

אופקקקק

New member
צרת רבים נחמה....

לטמבלים יש לי אהבה ואני לא מאושרת אז...אין קשר לבין אהבה ואושר באהבה לא הכל ורוד..אין מה לעשות! וזה לא שאנחנו רבים אבל יש לנו בעיית מרחק שעושה את שלה בינינו. יש תיקווה להיות מאושרת גם כשאת לבד וגם כשאת חלק מ"ביחד" אל תחליטי החלטות נמרצות לאיזה קשר את רוצה בחייך, תני לעיניינים לזרום, גם תהיי פחות לחוצה והרבה יותר רגועה וגם דברים יזוזו לטובתך לפני שתשימי לב בהצלחה. והמילה להתייאש!!! אני שונאת אותה!! בשום תחום בחיים אסור להתייאש..זה מראה על חולשה אני גם עובדת על עצמי עכשיו על הקטע של "התייאשות"

seadiver

New member
תגידי מה את עושה מאיתנו צחוק???

מה יש ? זהו , אחרי איזו נפילונת מתיאשים? זהו אחרי שנפלת לא קמים ? (שכחת מה זה להיות נחום תקום?) איפה הרוח של אשת חיל? אז מה קרה , זה שלא מצא חן בעיניו העסק , אז זהו סוף העולם? אחוווותייייי לשנס מותניים להרים ראש ולהגיד ההפסד כולו שלוווווו!!! ויאללה לעבודה , יש עוד הרבה בחורים סינגלים המסתובבים בשטח!! (עימך סליחה על הברוטליות - אני פשוט באטרף!!!) SEADIVER

מבין אותך

גם אני כבר התייאשתי באותו נושא. אם שלחת לו תמונה והוא בכל זאת יזם משהו ואחר כך התחרט, יש לו בעית אישיות קשה ! הבן אדם אידיוט, מה לעשות ? יש כאלה בעולם את יודעת, לצערנו צריך להכיר אותם לפני שיודעים שהם כאלה. גם לי קרה כבר הרבה פעמים שהצד השני החליט שזה לא מתאים וקרה גם ההיפך, אף פעם לא הייתה לי בעיה לשבת ולדבר עם מישהי, גם אם אני יודע שלא יתפתח מזה שום דבר. לא כזה אסון אלא אם כן היא באמת מטומטמת ומזה לשמחתי הצלחתי עד היום להימנע. אל תקחי את זה קשה, אני בטוח שגם לך יצא לא פעם לנפנף מישהו, ככה זה בחיים, צריכים להבין את זה. העובדה שהוא מטומטם אמורה רק לעזור לך. אז הנה
להרגשה טובה
אגב, מכירה את הבדיחה על הצפרדע ועובד היי טק ? אז לי יש
כזאת אם זה מנחם אותך

רגע אחד

נכון שהסיטואציה ממש לא נעימה אבל ח´ברה תרגעו,לא כולם צרכים לרצות אותנו בדיוק כמו שאנחנו לא רוצים את כולם... תמונה ,היא רק תמונה ולמרות זאת דברים שרואים משם לא רואים מכאן. זוכרת שבעבר הרחוק פגשתי מישהו,מיד שראיתי אותו הבנתי שזה לא זה מצד שנינו,אך לא אמרתי מילה כי פשוט היה נעים לשוחח בטלפון אז לא יקרה כלום אם נשב ונשוחח על כןס קפה... הבחור נסע בחוסר שקט... ופתאום אמר...זה לא זה . נפגעתי ,נכון.(למרות שגם אני לא הייתי מעוניינת,כיבדתי אותו כאדם)אבל מאז עברו הרבה מיים בנהר ו... יום אחד תשכחי מזה לחלוטין. הרימי ראש למעלה , המשיכי לחייך ועוד יגיע היום בו תמצאי את בחיר ליבך.

amir_aikido

New member
ברור שלא כולם ...

ניצת לאף אחד אין ויכוח איתך על הנקודה הזו אבל גם כשלא מתאים עדיין מותר להיות מנומסים לחצי שעה, זה לא הורג אף-אחד. היו גם לי מקרים בהם מהמבט הראשון ידעתי שזה לא זה, אבל עדיין ישבתי לכוס קפה ןלא זרקתי אף אחת מהאוטו. אמיר

רגע רגע רגע

אם זה לא רלוונטי אז למה להעביר עוד שעה עם הבן אדם מתוך אילוץ? למה לחתוך מייד זה "לא לכבד את הבן אדם"? מה כבוד קשור לזה בכלל? לא אז לא. לא קפה. לא שיחה מנומסת. נכון, לא נעים לשמוע לא. יותר קל להיות זה שאומר לא. להיות בחברת אדם זר שלא מוצא חן רק כדי לא לפגוע באגו שלו? בכבוד שלו? אני חולקת על דעתכם. עדיף לא קצר וחד משמעי מפגישה מאולצת שעלולה ליצור ציפיות שווא.

גם הפעם אנחנו חלוקות, מסתבר...

בכל אופן, לדעתי אם לאחד הצדדים מתברר בפגישה שזה "לא זה", לחתוך מיד יהיה בבחינת "את/אתה כל כך דוחה שאיני יכול/ה להעלות על דעתי אפילו את המשך הנסיעה איתך, כל שכן ישיבה ידידותית ביחד על כוס קפה, חס ןחלילה...!" לא צריכים להיות בעלי רגישות יתר כדי לדעת עד כמה פוגעת ומשפילה אפילו יכולה להיות כזאת תשובה חותכת לצד השני... האם כל כך קשה לשבת חצי שעה-שעה בבית קפה עם אדם נחמד, שאפילו אם לא מעוניינים בו כבן/בת זוג פוטנציאלי, בוודאי מצא חן בעינינו משיחות טלפון קודמות וכו?? אני בטוחה שניתן להעביר את המסר שזה "לא זה" גם בצורה אחרת (למשל כיוון השיחה לנושאי חולין), כך שבסופו של דבר הצד הנדחה יקבל את התחושה (המוצדקת!) שהוא אכן נתפס כאדם נחמד לשיחה, למרות שכניראה אינו עונה על הדרישות הספיציפיות של הצד הלא מעוניין...

משועממת הפעם אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

ונקודת מוצא ,איני מבינה אז מה אם זה לא הגבר של חיי? את משוחחת רק עם מי שמוצא חן בעינייך פיזית? כולה שיחה עם בן אדם מה יכול לקרות??????

ניצת

נקודת מוצא לא בן אדם נחמד בהגדרה. נקודת מוצא לא רומזת בעדינות - היא אומרת דוגרי. נקודת מוצא לא מוצאת עניין בלשבת לקפה או להעביר שעה בשיחה עם גבר שמחפש קשר ולא רלוונטי לגביה. נקודת מוצא לא עושה דברים רק כדי שמישהו אחר לא יעלב.

סתם תהיה...

(באמת שלא על מנת להרגיז) האם מדובר כאן באותה האחת שטענה קודם שהיא תמיד אוהבת להכיר אנשים חדשים??? מוזר...

כן

תמיד אוהבת להכיר אנשים חדשים. כשברור במיליון אחוז שלא מדובר בהכרות למטרות רומנטיות. כשזה בליינד דייט המטרה מוגדר.

voguemaster

New member
הממ

מה קורה כשהקווים מטשטשים ?? אפשר להכיר הרבה בני אדם, גם אני אוהב להכיר אנשים כל הזמן (בעיקר בחורות) ועם רובם (יותר נכון רובן
) אין שום עניין רומנטי. מצד שני אני לא תמיד יכול לדעת מראש את ה"מטרה" כמו שאת קוראת לה, קרי קשר רומנטי. מה קורה איתך במצבים האלה ??

תראה

אני אוהבת להכיר אנשים, לאו דווקא גברים. במקרים שלא לגמרי ברור שמטרת ההכרות אינה רומנטית אני מצהירה על הכוונות שלי. למען הסר ספק. כדי שלא יהיו אי הבנות. אבל אתה יודע את כל זה, אז מה בעצם אתה שואל כאן? חדד את השאלה אלי.

למעלה