הרמפרודיט

הרמפרודיט

שלום, האם יצא למישהו להכיר הרמפרודיט בארץ? אשמח לשמוע

הרמפרודיט

אני דיברתי על אשה נשית לכל דבר. שנראת כמו אשה (על כל המשתמע), אך בעלת איבר זכרי בנוסף. עוד כאן.

marik

New member
לא ידוע לי

אם מישהו מהפורום מכיר - מוזמן לשתף. אבל האחוזים כל כך קטנים, שספק אם אפגוש. מה שאני כן מציע, זה לפנות לפורום טראנסגנדרס וחברים. אם מישהו מכיר ויודע משהו בעניין - זה הם.

אני מכיר בחורה שחוקרת את זה במבט

סוציולוגי. מדובר בתופעת הנקראת אינטרסקס. אבל למה אתה צריך כאלו? כי אם מדובר בצרכים מחקריים אני יודע שאותה בחורה עבדה עם בתי החולים הגדולים בארץ והגיעה לילדים ולהוריהם . (אגב הבחורה שייכת לקהילה).

אני נמשך לאינטרסקס

כמו שיש כאלו שנמשכים לבני מינם או לבני המין הנגדי. לדעתי זה מושך.

המלצה אישית

עד כמהשזכור לי יש להם אגודהאו עמותה לעניינם, צריך לחפש בגוגל תחת אינטרסקס,תסמונת טרנר, ואם אזכר בתסמונות נוספות ארשום אותן

אני אנסה ליצור קשר עם אות אחת, אני

כמעט בטוח שיש התאגדות כזו גם בארץ, אם כי בהיקפים נמוכים, לפני שנה בלי שום קשר למחקר של אותה אחת, התפרסמה בידיעות כתבה על אינטרסקס ועל הכנס הראשון שלהם בארץ, נראה לי שבמרפאות המיניות הגדולות ידעו לאן להפנותך, במרכז הרפואי שיבא גילה ברונר ושרי לביא יידעו לאן להפנותך(ברונר אחראית על השירות הקסולוגי, ושרי לביא אחראית על קבוצות הטיפוליות לקהילת הלהט"ב ועל המיניות והחיי המין שלהם, לביא גם מתנדבת ואחראית על קבוצות הנוער הגאה באייגי). לגבי הבחורה, אני יודע שהיא עדיין חוקרת את זה, אנסה לראות אם יש לי עוד את המייל שלה(הייתה מתרגלת שלי שנה שעברה), במידה ותהיה לי תשובה ממנה אעדכן אותך...

אוקיי תודה. אבל מה אני אמור לומר

לה? שלום אני מעוניין שתחשפי את אותן בנות? ובכלל - תגובה צפויה אחרת היא "מה אני משרד הכרויות"

אוקיי

תשנה גישה תקבל תגובה בהתאם... א. רצוי שתפנה קודם לשרי לביא, יש לה אימייל גם באיט"ם וגם באיגי וגם בפורום של הכללית. היא לא תשדך ביניכם אלא תפנה אותך למקורות סיוע בהיכרויות. לגבי כותבת התיזה, אתה יכול לספר לה סיפרוך ואת מצוקתך, קשה לי להאמין שהיא לא תתייחס בהתאם, אם תבקש התגרות תקבל אותה, אם תשתף ותדע שלכל אחת מהדמויות(הן לחוקרת והן למטפלות משיבא), יש את החובה לשמור על המטופלות/משתתפות המחקר בסודיות הואנונימיות אז תקבל התייחסות בהתאם ולדעתי אף התייחסות לעניין, אף נתתי לך את הקבוצת תמיכה, ותשאל גם שם.. בכל מקרה מציע לך לפנות לפורום טרנס וחברים... כי הרצון שלך להכיר בחורה שהיא גם גבר, זה כמו להכיר טרנס? אני מאוד מקווה שאתה באמת נמשך אליהם ואתה לא בעל מצוקה נפשית או מינית אחרת כי מצוקתם גם כך גבוהה וקשה .

marik

New member
בא לך להרחיב

תסביר מה אתה מצפה לפגוש, וממה אתה נמשך? לצורך העניין אני לא מבין בזה כלום, ואני אשמח אם תסביר לי מה זה , איך זה נראהף איך זה עובד, מה מושך אותך בזה ומה אתה מצפה שיקרה. ואני רציני... באמת מסקרן אותי.

תמונה למבוגרים בלבד

הנה דוגמא. בתמונה בחורה דו-מינית יורדת לבחורה דו-מינית אחרת. איבר זכרי מעל לנשי. הבחורה נראת נשית לגמרי. והיא אכן אשה לכל דבר. רק עם תוספת טבעית. וזה מושך אותי. איך להסביר משיכה? זה פשוט קיים.

marik

New member
אוקיי

הבנתי. סבבה
אני חושב שענו לך כאן, ובטח גם במסרים. אשמח אם תחזור ותעדכן...

למעלה