הרמנית ניחשה נכון..

הרמנית ניחשה נכון..

חזרתי!!! טוב עכשיו אני זזה 2 מ...ב...ח...נ...י...ם להיתכונן!! אני ממש מפוצצת בחומר השנה(!) ירדנו'ש לוב יו!! סתו'ש מזל"ט לנו..חחח.. אתי,אוהבת אותך הכי הכי בכלללל העולם!!!.. נושה למה את כ"כ יפה.. עכשיו ירדן תיקרא לי חנפנית אבל היא בעצם לא תדע שאני כבר לא פה..חחח קיצר עשיתי פה סיבוך!!...אז קבלו קיסי וחיבוקי וזהו..חחח..ביי ביי

שרונו'ש תודה!!

אמממ...גיליתי יששששש יששששש הצלם של חמסה בקליפ...אז נכון שהיה את החלק של הבריכת כדורים...הוא ישב על המיגלשה וצילם......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר יפיופות אוהבת אתכן תמיד!! ואני חייבת שוב להזכיר את אסטרו-קסטרו המדהימה..ששבתה את ליבי...חחחח ואת נושה וסתו'ש ה-*כוסיות*-!!!בקיצר היפות!!שאני חולה עליהן!!! ואני זזה לפני שאחותי והאמא המעצבנת שלי יעיפו עלי משהו..חחח אז ביייייייייייייייייייייייייייייייי (אסטרו-קסטרו המדהימה..אני חולה עליהההה!!)

GlitterKitten

New member
../images/Emo24.gif

איזה חנפייייייייית *מבינה שליאור כבר לא פה* חחחחחחחח

טוב עכשיו אני רצינית

ביותר!! אני זזתי ותיראו שנעלמתי גם מהאי סי קיו!! בקיצור(כל הזמן בקיצור בסוף יוצא באירוך{ארוך}..חחח).. אוהבת את אתיייי...אתי המושלמת אתי חיים שליייייייייייי נעמה קראי קראי עוד..ועוד...ואני אוהבת אותך ר=צ=ח=! סתו'ש יום שישי יומולדת..חחחחחח...חולה עליך!! ירדנה אוהבת,....זזתי ביייי

למעלה