הרמיוני מאומצת!

הרמיוני מאומצת!

אני חושבת שהרמיוני מאומצת! קראתי איפושהוא שההורים שלה בכלל לא דומים לה לאבא שלה שחור בלונדיני ולאמא שחור וחלק לסיכום הרמיוני מאומצת אבא שלה אוכל מוות!

אוקיי,

נגיד והיא מאומצת (מה שלא ממש הגיוני, כי היא ילידת מוגלגים, לא בת שלהם, ילידת.. וההורים שלה מוגלגים), מה הקשר לאבא שלה? מה פתאום אוכל מוות?<

ענבאך

New member
גדול.../images/Emo6.gif

ממש ממש אחד הטובים. יש לך כשל בהסקת מסקנות. XDDDD

The T Shirt

New member
אמממ..? אה?

למה שהרמיוני תיהיה מאומצת? זה ממש לא הגיוני.. בכל מקרה - אין שום פרט בספר על המראה החיצוני של ההורים שלה (אפילו את השמות רולינג לא רשמה). כך שכל מקור אחר שטוען שההורים שלה נראים בצורה מסוימת פשוט משקר. ואפילו עם רולינג תרשום באתר שלה שההורים שלה נראים בצורה מסוימת, כל עוד זה לא כתוב בספרים (בקאנון) זו לא עובדה. תאוריה די מופרכת...

מה יא

New member
אני חושבת שקראת את זה בפיק../images/Emo96.gif

כי זכור לי פיק (הזוי ודי גרוע) שהרמיוני מגלה שהיא מאומצת ושאבא שלה אוכל מוות ><

Guid

New member
נכון,

גם אני נתקלתי בדבר כזה (אני לא בטוח שבפיק...) וזה באמת לא הגיוני, מילא מאומצת אבל לא נראה לי שאבא שלה אוכל מוות.

../images/Emo45.gif

חוצמיזה מאיפה הבאת את התיאור של ההורים שלה? שום דבר לא הוזכר עליהם חוץ מששניהם רופאי שיניים.

n u k e y

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הממ.. קודם כל אני כמעט בטוחה שהיה כתוב באחד הספרים שלאמא של הרמיונייש שיער חום מתולתל.. קראתי כמה פאנפיקים על התאוריה הזאת, אבל זה נראה לי הרבה יותר מדי הזוי אז הפסקתי (רק בשביל להבהיר את הנקודה, טענו שם שהרמיוני היא הבת של בלטריקס
).. בקיצר, זה לא נראה לי

אנה92

New member
האמת לאמיתה היא ש..

שהרמיוני בת של וולדמורט ושל בלטריק XD XD

SuperGirl711

New member
כמובן.

ודראקו הוא בעצם אחיו האובד של הארי, למרות שהארי הוא בעצם הבן של הוויזלים, וג'יני היא אוכלת מוות. מה, לא?

n u k e y

New member
בת דודה

היא תהיה כמו טונקס או מאלפוי, אבל הרעיון עדיין מטריד

ענבאך

New member
אם היא הבת של וולדמורט,

אז מה שיש זה או שהיא דודה שלו, או ש- אוי, מחשבה מחרידה, הרמיוני היא אמא של סיריוס?! לאלאלא.

n u k e y

New member
אוי ואבוי

לאאאאא לקחו התאוריה הזאת צעד אחד יותר מדי 8{ למרות שזה יסביר למה הוא ברח מהבית

למעלה