טוב
ודם כל את התשובה העיקרית הבאת כבר אתה: "אני מפחד, אבל החלטתי שהשבוע אני מחליט שאני פועל, אני אפסיק לפחד, אני אבטח בעצמי ואנסה להיות אני!" אי אפשר לשחות באוקיינוס ללא נכונות להיתרטב! אני מציע לך לעשות את זה לאט ובעדינות: תחשוב על זה כמו על כניסה לים כשהמים קרים: תחילה תתבול רגל אחת במים, תתרגל, תחוש את המים, את הזרמים, את הגלים, ולאחר מכן תתבול לאט לאט את הרגל השנייה. ואז לאט לאט תכניס את כל הגוף למים ותאפשר לו להתרגל. תהנה מהשחייה! (ואם לתרגם את זה למקרה שלך, אז הבה נתחיל עם *בת אחת* ולא עם כל הבנות בעולם!...... בסדר?) ועכשיו, כדי להקל עליך את התהליך עוד יותר, אני ממליץ לך על תרגיל הדמייה (שעובד עבורי פעם אחר פעם כאשר אני צריך להתגבר על פחדים, חרדות, ומגבלות-מנטליות כאלה או אחרות

1. שב על כורסא או על כיסא-נוח, תעצום ת´עיניים קלות, ותקשיב לנשימה שלך מבלי להתערב, ומבלי לשנות דבר וחצי-דבר! 2. תרפה את כל גופך. תעבור איבר-איבר בגופך ותחוש את רמת המתח-ריפיון הקיימת בו. תן לזה להיות! (אל תילחם בזה). באמצעות המחשבה (אני ממליץ לעשות את התרגיל בקול רם אך זה לא חובה!) תתמקד ברגליים. תגיד לעצמך: "הרגליים שלי כבדות ורפויות" תחוש את הכובד של הרגליים. במידה ואתה מתקשה להיכנס להרפייה, לא נורא, פשוט תמשיך הלאה וקבל את עצמך כמו שאתה! לאחר שאיפשרת לתחושה נעימה של כבדות והרפייה להשתלט על כפות-הרגליים שלך, תמשיך, תעלה ותעשה אותו הדבר בדיוק עם השוקיים שלך, עם הירכיים, האגן, הגב התחתון (והבטן), הגב העליון, חגורת הכתפיים, העורף, הידיים והגולגולת. אנא תקדיש לחלק זה של התרגיל לא יותר מ-20 דקות! לאחר שניכנסת למצב הרפייה, וכל הגוף שלך קליל ונינוח תתקדם לשלב הבא: תדמיין במוחך סיטואציה מהחיים עם התכוונות שתיקרה למחרת: למשל, אם ישנה בת ספציפית שמעניינת אותך, אנא תזמין אותה אלייך בדימיונך. תדמיין את מקום המפגש שלכם למחרת. תיראה את החדר ו/או את הסיטואציה שזה קורה. תחוש נינוח. תיראה את עצמך יוצר איתה קשר עין. תחייך אליה. תתקרב אליה לאט לאט ותיפתח איתה בשיחה. תראה אותה (בדימיון) מחייכת אליך בחזרה. תראה אותה נהנית מן השיחה איתך. תחוש את הקלות ואת הנינוחות שבה אתה מדבר איתה. תתחבר אליה בטבעיות. תחוש את ההנאה הרבה הגלומה בדבר. תחייך. זהו ידידי. זה סוף התרגיל! אורך התרגיד כולו 20-30 דקות. תבצע אותו פעם אחת ביום ללא הפסקה במשך 21 הימים הבאים! (מומלץ לפני השינה אך לא חובה) עידודו היקר, הדגש הוא על *מחויבות*. אם תהיה מחוייב לתהליך הזה ותבצע אותו יום אחר יום במשך שלושת השבועות הבאים, הבעייה תיפתר מאליה. (ובגלל זה שאלתי אותך אם אתה באמת *רוצה* לפתור את הבעייה, כי
אין שום דבר העומד בפני הרצון!) אני מאחל לך המון בהצלחה. אני יודע שתצליח אם תעשה! ואני נמצא פה לענות על כל שאלותיך אם יהיו.
, קסם אמיתי!