הרכישה הבאה שלי

The Exorcist

New member
הרכישה הבאה שלי

למעשה ההזמנה כבר בוצעה אבל החיוב והמשלוח יהיה רק בתחילת מאי ויגיע בדיוק ב20 במאי (אני קונה לעצמי מתנות, אסור???) מדובר בהזמנה שאני עובד איתה הרבה זמן מול Music123: פנדר אמריקאית פאט סטראט טקסס ספיישל ואני מקבל מתנה גם פיקאפ אייר נורטון (לא מרכיבים לי אותו), הצבע שבחרתי הוא אדום תפוח (קנדי רד אפל) מגבר פנדר סטייג´ 100 עם כיסוי מתנה ואת הציוד הבא אני מקבל בחינם: אפקט בלוזברייקר של מרשל, מפרטים של פנדר (חבילה של 12, כבדים בצבע אדום), שמן לימון של ימאהה, מנקה מיתרים של ימאהה, פוליש של ימאהה ומטלית של ימאהה וגם 12 סטים של מיתרים 0.09-0.42 של פנדר. כל העסקה עולה לי 1200 דולר והמשלוח לארץ דרך UPS יעלה לי עוד 300 דולר בערך (המשלוח דרך החברה שאני רוצה יעלה לי משהו כמו 250 דולר)

גילדורי

New member
פששששש

פשוט טעים! תגיד, אין לך כבר מספיק גיטרות??? בא לך לתרום כמה?

yoni162

New member
לא נמאס לכם

לשאול כל פעם שהוא מפרט כמה גיטרות יש לו אם בא לו "לתרום כמה"?

mocko

New member
נמאס , בטח שנמאס

אבל אנחנו גם יודעים שזה מעצבן אותך

mocko

New member
נשמע מעניין ....

אולי תרחיב קצת ותסביר למה ( אם מותר כמובן ) . ידוע שיש מלא ילדים נזקקים בעולם שלא באה גיטרה אל ידיהם מדי יום , אבל בכל זאת ....

Panter78

New member
בול אדם שאני מחפש...

אחי! לפני שנתיים רציתי להזמין E.S.P מארה"ב ולא הלך לי עם הרכישה. אם אתה יודע את התהליכים תכתוב לי, PLZ ! [email protected]

איתמר1

New member
סתם שאלה...

למה דווקא פנדר סטייג 100 וואט? לא שהוא מגבר גרוע, להפך, שמעתי אותו הרבה פעמים בחזרות עם הרכב שהייתי בו פעם - כי אחד הביא אותו - והוא נשמע מעולה, בדיוק כמו הדלוקס 90
רק שיש לו ריוורב לכל ערוץ (אני בטוח שיש עוד שינויים, אבל זה לא לנושא) למה שלא תקנה איזה מגבר של Line6 ? ושאלה אחרונה -- איך בדיוק זה יצא לך 1200 דולר?

ram liran

New member
פנדריסט בדם אתה... ../images/Emo13.gif

כמה סטראטים כבר יש לך?
מה עם איזו לס-פול חמודה? נראה לי קצת לא הוגן, לתגמל ככה את פנדר ולהשאיר את גיבסון ככה בצד... בכל מקרה - תתחדש! אחלה גיטרה!
Ram-bo

guitarman

New member
מה הקטע שלך עם מגברים?

מה אתה עושה אוסף? בכלל עם הציוד? מאיפה אתה כזה מיליונר?

למעלה