הרכיבו את הצורה

דRדכוסי

New member
הרכיבו את הצורה

משהו בסגנון ש"איש החידות" עשה יש לכם את הצורות המופיעות בקובץ המצורף (סך הכל 7 צורות) מהם תצטרכו להרכיב כל מיני צורות שאומר לכם (כל פעם אני יגיד או אסרטט צורה אחרת ואתם תצטרכו לעשות את זה ברגע שתפתרו אני אתן עוד צורה שתצטרכו להרחיב בדיוק מאותן הצורות שבקובץ הזה.) אז הצורות שלכם הן
והצורה הראשונה שתצטרכו להרכיב תשורשר מיד כתגובה להודעה זו (שימו
מי שיקבל את האגרוף (הפרס בתחרות) הוא זה שעשה את המשימה הכי מהר, אם 2 אנשים פתרו במקביל האגרוף ינתן לזה שהודעותו מופיע יותר למעלה בשרשור) ראיתם שיש פרס, שווה להתאמץ

מותר לשנות מיקום של צלעות

או שפשוט לקחת את אותה הצורה כמו שהיא מופיע ולהרכיב על אחת אחרת?

דRדכוסי

New member
מותר לשנות את הזווית של הצורה

את מיקום של כל אחת הצלעות גם אפשר

דRדכוסי

New member
תשובה למספר 1../images/Emo26.gif

אני מקווה שאחרי שתראו את התשובה תבינו את הקטע ותנסו את חידה 2

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gifושוב אני אומר- הסרטוט לא מדוייק

לדוגמא בצד ימין למעלה זה אמור להיות הריבוע שכתבתי את התשובה לא הקפדתי על זה ובגלל שזה היה אמור להיות ריבוע אז המעויין(הוא איך שלא קוראים לזה) היה אמור להיות גם טיפה יותר קטן אני מקוה שהבנתם את הקטע עכשיו נסו את 2

swirrrly

New member
למען השם, תן לנו צ´אנס! ../images/Emo118.gif

הבנו את הקטע............................... אוף.

דRדכוסי

New member
??????

א) תשובה לאיזה אחת החידות זה ב) תחבר הכל ופשוט תראה בתוך החידה את הקווים המפרידים לדוגמא: כי ככה אני לא מבין כלום

אהה מותר לחבר צורות כדי לקבל

חשבתי שרק בשבירה אז שברתי את המשולש הזזתי את היתר שתקביל לניצב על שני המשולשים הקטנים וחאלס

איריסא

New member
תשובה לשאלה שתיים

פתרת לי את הראשון לפני שהפסקתי לשלוח אני מנסה את השני

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנסו את 2../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

zoharch

New member
השרטוט נעשה ביד? או צילום?

כלומר, האם המידות והזויות הן אמיתיות? כי אני גזרתי את הצורות והמעוין לא נראה בזוית נכונה.

zoharch

New member
אה, שכחתי-- האם יש להשתמש

בכל הצורות, או רק בחלק מהן?

למעלה