הרכיבה שלכם.

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

לודמיר

New member
עונה

איפה אתם רוכבים? כנות איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש- קפיצות כמה שנים? 9-10 רכבתם סגנון אחר לפני זה? נוופ סוס פרטי או בצפר? פרטי.. סקסייי פנסיון או שלכם? שלי ורק שלי מתחרים? כה באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? בעיקרון כל החיים כנות, הייתה לי גיחה קטנה לרועי לשם אבל חזרתי

ram ram

New member
עונהה...

איפה אתם רוכבים? חוות עמק הבוקרים איזה סגנון אתם רוכבים? ווסטרן כמה שנים? 6-7 רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא... סוס פרטי או בצפר? סוסי טיולים של החווה וסוסה פרטית לתחרויות... פנסיון או שלכם? פנסיון מתחרים? כה... באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? רכבתי עוד שנה בחווה במבוא חמה.. לא משו...

עונה...

איפה אתם רוכבים?ביגור(בצפון) איזה סגנון אתם רוכבים?אינגליש(בעיקר קפיצות) כמה שנים?3 וחצי רכבתם סגנון אחר לפני זה?לא... סוס פרטי או בצפר?בקרוב פנסיון... פנסיון או שלכם?פנסיון בקרוב... מתחרים?יאפ! באיזה חוות רכבתם בכלל בחיים שלכם?ממממ רק ביגור....

PinkHorse

New member
טוב נו..

איפה אתם רוכבים? חוות נועם
. איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש. כמה שנים? 5. רכבתם סגנון אחר לפני זה? רכבתי במקביל קצת טיולים, ורכבתי קצת הורסבול. סוס פרטי או בצפר? בצפר
. פנסיון או שלכם? -. מתחרים? לא. באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? הממ התחלתי לרכב בחוות הפארק ורכבתי שם קצת יותר מ3 שנים, וככה בכלליות רכבתי טיפטיפה בחוות יגור בת"א, אודים, חוות הפרשים ועוד בכל מני חוות טיולים..

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifבעעעע

איפה אתם רוכבים?אורוות הקיסר
איזה סגנון אתם רוכבים?דרסאז' כמה שנים?3 כמעט הכל קפיצות... רכבתם סגנון אחר לפני זה?קפיצות סוס פרטי או בצפר?בצפר... פנסיון או שלכם?
מתחרים?יאפ באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?אורוות היקסר ודני היי ואין לי כ"כ שאלות - מוזמנים להוסיףף D:

SoosKatan

New member
:)

איפה אתם רוכבים? גליל ים איזה סגנון אתם רוכבים? ווסטרן כמה שנים? סה"כ 6 רכבתם סגנון אחר לפני זה? כן באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? וואי.. בהרבה.. התחלתי לרכב בחו"ל [גרתי שם] ואז בכפר הירוק, ואז בגליל ים ואז בבני ציון ואז שוב בגליל ים

S H I L G I

New member
הוממממ

איפה אתם רוכבים? חוות "מוריבא" בכפר מונאש איזה סגנון אתם רוכבים? דרסאג' כמה שנים? ברוטו- 8 נטו-בערך 6 [היו הפסקות..] רכבתם סגנון אחרי לפני זה? רכבתי גם קפיצות פעם.. סוס פרטי או בצפר? בצפר..הלוואי פרטי פנסיון או שלכם? אותה תשובה.. באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? כפר מונאש->יגור->כפר מונאש->חוות הפיסגה->קריית ביאליק [לא מדברים על זה]->כפר מונאש

שירלי317

New member
אני../images/Emo9.gif

איפה אתם רוכבים? במעבר כרגע
(בקיצור, פרטית..) איזה סגנון אתם רוכבים? דרסז'!
כמה שנים?11+-
רכבתם סגנון אחר לפני זה? עקרונית קפיצות והייתה תקופה קצרה של פלז'ר.. סוס פרטי או בצפר? פרטי פרטי
שמנה שליייי פנסיון או שלכם? שלי שלי
מתחרים? כנראה עונה נוכחית נתחיל.. אולי גם נתגנב להאנטר
באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? אוניל, כנות, בית נחמיה...

שירלי317

New member
../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותה, אבל היא סתם פרץ של שעמום
למישהו יש מושג מה זה פליקס?!

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifלא ממש קשור

אבל ראיתי את הקליפ שעשית, נחמד, רק כמה תיקונים. השיר הוא של שחר אבן צור, ולכן המילים נכתבו על ידיו ולא ע"י ערן אבן צור[שלא קיים כזה..] והשיר הוא שיר שלו, בדיסק שלו, ולא ממש קשור לשיר שלנו אלא רק בוצע שם על ידו. סליחה אבל קצת צרם לי, שבוע טוב

למעלה