הרכיבה היום...

avitzurel

New member
הרכיבה היום...

משתתפים אבי (כן זה אני) שחר סער הרכיבה הייתה ביער בן שמן(מצפה מודיעין) בתחילת הרכיבה היה פיצוץ כי היה בוצי ומחליק וגשם כזה חלש וכיף. אחרי שעה רכיבה בערך התחיל גשם מטורף. התרסקות החודש: סלע רטוב,דרופ של 1.50 עם שיפוע צד בנוסף לשיפוע של הירידה שמיד אחרי (שלושה עד ארבעה מטר) עץ גדול ומאיים. קפצתי, קפיצה טובה אבל הרטיבות הובילה ישירות לעץ העץ הזה זכה לשריטה עמוקה מאוד מהסטם שלי (שחר היה בטוח ששברתי את היד) הירך שלי זכתה לסימן כחול ושני חתכים גדולים מהכיסא. מחר יום מנוחה, יום ראשון שוב צבא ואז סופ"ש שוב דרופאין בדם. אנחנו מתכננים להפוך את יער בן שמן לסגנון north shore אני לא רוצה לתת יותר מדי פרטים כי אלה עדיין תכנונים ראשוניים אבל הולך להיות כיף אבי צוראל

galll4

New member
אבי למה את בן-שמן בו למנרה

עזוב את בן-שמן קק"ל יפרקו לכם את הכל בוא נבנה במנרה וגם ננסה להשיג אישור. במנרה הם הרבה יותר פתוחים לעיניו של פיתוח שבילי האופנים.

avitzurel

New member
לא הייתי..

אף פעם במנרה אז אני לא יודע מה הולך שם אם יש שם אפשרויות של דרופים וגשרים ונדנדות אז יאללה בכיף זה גם יותר קרוב אלי. העניין הוא שבאמת לדברים כאלה צריך להשיג אישורים וגם צריך לשמור את זה בסוד מרוכבי אופנועים או רוכבי אופניים שלא מסוגלים (בלי להעליב) ברגע שמגיעים למקום כזה יותר מדי אנשים הוא הופך להיות מבאס כי אף אחד לא יתחזק אותו חוץ מהחבורה שבנתה אותו. אני לא רוצה להיות אחראי על אף בנאדם שינסה לקפוץ 2.50 מטר כי מגשר זה נראה כביכול קל יותר. האופנועים זה עיקר הבעייה שלנו כי גלגל של אופנוע פשוט ישמיד את הגשר אחרי מספר אופנועים כאלה הלכה ההשקעה שני גשרים כאלה זה ממש יום של עבודה. איך במנרה? יש שם אופציות לדרופים וגשרים? מחר בטח יהיה שם בוצי בטירוף ואי אפשר יהיה לרכב נכון? אבי צוראל

freestyle bmx

New member
אתה צודק! אבל...

לדעתי צריך לבנות במנרה כי המפעילים של האתר מעוניינים לפתח את תחום האופניים וזה גם מקום מתאים ואולי בגלל שזה באתר לא ירשו לאופנועים להיכנס? כדאי לחכות למגזין אופניים הבא כי בהמשך הכתבה על הנורת שור נמרוד כהן יתן עצות לבניית מקפצות וכו' אבל דוגרי אבי,זה אחלה רעיון!

galll4

New member
אבי כנס

דיברתי כבר עם טל ובקשר לאם יש מקומות טובים לבנות וגם לך אני אומר זה המקום לבנות יש לך את הרכבל שמעלה אותך למעלה ואתה רק יורד למטה וגם יש שם מלא דרופים וירידות חדות מאוד וגם הכי חשוב מלא עצים וגם זה יהיה בתוך היער אז כך שהאופנים לא ימצאו את זה בכלל

avitzurel

New member
אהלן ישי...

בתחילת הרכיבה כבר התחלתי להצטער על זה שלא באת כי היה ממש כיף. אח"כ זה כבר התחיל להזכיר מסע צבאי שלא נגמר בגשם שוטף. כל הבגדים שלנו היו ספוגים במים, כל הסינגלים שפוט זרמו (נחלים של סינגלים) כל אבן שהיית עולה עליה הייתה מחליקה כמו חמאה. אבל בסופו של דבר הכל חוויה ויש לי סימן אלים על הרגל שמוכיח שכשרטוב הכל הרבה יותר קשה ולקחת דברים קצת יותר בפרופורציות ולא לגשת לדרופ של 1.50 כאילו זה לרדת מדרכה למרות שכבר עשיתי מטר וקצת יותר מזה. אני מושבת למחר, נתראה בשבילים, או אולי בטכניון. אבי צוראל

ylurie11

New member
כנס!!!

אחרי שדברתי איתך ב 06:30 בבוקר הרגשתי חננה והיה לי ייסורי מצפון שוויתרתי לעצמי (YOU KNOW.. הזקנים קשה להם לקום בבוקר
). אף פעם לא הייתי בבן שמן והיה בא לי לאללה להביא אותה באיזה דרוף רצחני. בהמשך לתגובה שלך, הבנתי שלא פספסתי יותר מידי. בוץ וגשמים אכלתי מספיק בסדיר ובמילואים. מה קורה אם מחר? בגיל שלך "יום מנוחה"? איזה דור גידלנו... ישי

avitzurel

New member
המנוחה היא לא העיקר...

העיקר הוא שמחר יהיה בוצי ורטוב בכל מקום שלא תלך אליו ואני לא מדבר על בוצי ברמת הכיף והסבבה אלא ברמת עוצר את הגלגלים. כבר הסכמנו שהגלגלים שלי רחבים מדי לבוץ מבחינת מרווח עם הבולם אז אני מוותר. נראה לי שאם הרגל שלי תספוג עוד דרופ אחד בשבוע הקרוב היא פשוט תקרוס וזה משהו שאני גורר עוד מזמן אז אני מנצל את הזמן שלי למנוחה, לשון עד מאוחר ולבלות עם המשפחה. בשבוע הבא אנחנו לא רוכבים באיזור אבל אני אתקשר אליך כששוב נוכל לרכב יחד. אבי צוראל

ylurie11

New member
מנוחה זה חשוב...

תשמע, לפעמים צריך לקחת את היום בסבבה ולא לתת בראש בדרופים. זה טוב לגוף וטוב לנפש והכי חשוב זה מטעין אותך לרכיבות הבאות. בכול אופן תהיה בקשר ע"מ שנוכל לגהץ כמה דרופים מתישהוא. לא יודע אם יש לך את הפאלפון שלי, בכל אופן הוא 058311895. KEEP DROP IN ישי

c o m f i

New member
אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב אחי אז נהנתם או לא??? נראה לי שלא היה לי שווה להפסיד יום לימודים אה?? ואתה לא עונה בפלאפון ועוד פעם קצת קיללתי אותך....:) אבל דבר איתי בהמשך השבוע לגבי סופשבוע... טל

avitzurel

New member
אתה? מכל האנשים?

אתה לא יודע מה אנחנו מתכננים לסופ"ש הבא? אני יודע שאתה יודע כי אני זוכר שאמרתי לך. רק בעוד שבועיים נרכב כאן באיזור שוב, אולי מנרה או משהו...

I am eno

New member
דוגמה מחול

כנסו וכחו רעיונות דרך הגב אני הולך לרכב שם בעוד שעה יייההההוווווו www.woodhillonline.com

טל באמת...

נו ממתי אתה מקשיב לאבי??? איך אפשר לומר שלא היה כיף (ובמיוחד "לא להפסיד לימודים"???)הרי הרכיבות הכי כיפיות הן בגשם. ואני חושב שיש עוד כמה עשרות אנשים שהשתתפו אתמול בתחרות בבן שמן שיעידו כך. אבי אתמול ממש "נפל מהרגלים" כשהוא ראה את הדרופ שאני מתכנן לו (באמת נפל מהרגלים ואפילו קיבל מכה בת#ת ) אז לדעתי כן הפסדת שלא באת...

avitzurel

New member
שחר...

אני אמרתי שלא היה כיף? חלילה הייתה חוויה אדירה חוץ מהעליה חזרה לאוטו. אם היו לי צמיגים של ספשילייזד כל זה לא היה קורה

../images/Emo70.gifנכון

יפה אמרת, צמיגים של ספשילייזד זה הכי אחי... אני סתם יורד עליך קצת. נ.ב - איך הרגל? כבר מחליף צבעים?

bighit1

New member
בקשר לבניית אתר עליה לרגל......

אבי אני מוכן לבוא לעזור ולתת עזרה בכל הקשור לבנייה של אתר בן שמן לNORTH SHORE הישראלי ....ובאמת הגיע הזמן לעשות כאן משהו. צור קשר 058-588481 עומר

למעלה