הרכב רוק נ' רול

Tacitus

New member
עברתי בסביבה, והחלטתי לומר שלום

אז הנה, שלום. מה שלומכם? טוב, אני חייב לזוז. נתראה שוב בחודש הבא

תמיכה והזדהות עם מעריצי מייקל גקסון

הודעת תמיכה והזדהות שלי בפורום מייקל ג'קסון

jessy M

New member
הרכב רוק נ' רול

אני עוזרת עכשיו למכר להשלים חלקים חסרים להרכב רוק נ' רול שנות החמישים שהוא בונה. כרגע חסרים לו זמר ונגן קונטרה בס. הצעות?

חבר אתה חסר ../images/Emo4.gif

האם למפגש הבא תוכל להגיע

InvincibleMJ

New member
כל הכבוד לך !

טוב לדעת שיש עוד אנשים שתומכים במייקל מבחוץ... כל הכבוד ! תהיו בטוחים שהאמת תצא לאור ומייקל יספר את הפרשה הזו בקרוב בתור "פעם קרה לי משהו..."

g a g a

New member
ואוו ../images/Emo2.gif תודה רבה על התמיכה../images/Emo70.gif

לא ידעתי שעוד קיימים אנשים הגונים בעולם! תודה רבה על המילים הטובות ועל העידוד. הופתעתי לטובה

תודה רבה אמיר, על הכל

ותודה לכל אלו בפורום זה שתומכים בנו "(אם יש עוד כאלה חוץ מאמיר). כייף לדעת שיש אנשים כמוכם! (סתם הערה: אמא שלי מאוהבת שמלך שלכם, והבת הגדולה שלה מאוהבת במלך הפופ....חחחחחחח..... אין לי מושג איך זה יצא ככה.... יש לה עדיין תקליטים שלו). אז שוב: המון המון המון המון המון תודה! כן ירבו אנשים כמוכם! ואם כבר אז כבר: אני לא יודעת בקשר לשאר חברי פורום מיקל ג'קסון, אבל אני כאן אם יהיה משהו שאוכל לעזור לכם
שיהיה לכם יום מתוק, רק עם בריאות ואושר בהוקרת תודה ענקית,
|

רוצה להאמין שזה לא נכון ../images/Emo4.gif

אני מאוד מעריכה את מייקל ג'קסון על כל מה שהוא עשה ועושה למען מטרות שונות בעולם (ילדים, שמירה על הטבע, שלום עולמי) ועצוב מאוד לראות שאנשים קנאים ותאבי בצע נטפלים אליו, כמו גם אל מפורסמים אחרים. בסופו של יום האנשים חוזרים הביתה עם מיליונים ובנפשו של האמן הדגול הזה נשארת צלקת נוספת לעולם. מקווה שהכל יתברר במהרה כשקר אחד גדול בלי שמייקל יצטרך לשלם את דרכו החוצה מהמקרה הזה.
גדול למייקל מעבר לגלי הרשת.

אחרי פעם אחת....

אפשר להגיד שזה אולי לא היה פעם שניה אולי היתה לו נפילה אבל יותר מזה?? כנראה שהבן אדם יש לו בעיה וכדאי שייפתור אותה מהר אם הוא לא רוצה לשמש כנערת ליווי בבית סוהר

TIATIHUAKAN

New member
בושה!!!

כיצד אתה יכול להזדהות עם מעריציו של סוטה מין,אנס ילדים,חולה נפש,שקונה את שתיקתם בכסף???. צריך לסרס ולהשמיד חלאות שכמוהו.

לדעתי התגובה שלך מוגזמת ../images/Emo88.gif

במה אשמים המעריצים שלו? הם מאמינים שהוא חף מפשע, עוד לא הוכח אחרת. זה שארנולד שוורצנגר הואשם בהטרדה מינית ובכל זאת נבחר למושל קליפורניה, זה איכשהו עבר בשקט. זה שקלינטון בגד באשתו והציבור עדיין אוהד אותו ואומר "איזה מאמי, לא נורא, הוא גבר" זה גם עבר בשקט. כל עוד לא הוכח שמייקל ג'קסון אשם זה יהיה מאוד לא הוגן לקרוא לו סוטה מין ואנס ילדים. חולה נפש - זה יגיד רק מומחה מקצועי. אחרי כל מה שהוא עבר בחיים שלו, אני לא אתפלא אם יש לו בעיות נפשיות. זה לא אומר שצריך לרדת ככה על המעריצים שלו ועל מי שמנסה לעודד אותם ולהזדהות איתם.

תיקון קטן

ארנולד שוורצנגר הואשם על ידי מתלוננת. לא יודעת איפה זה עומד מבחינה משפטית. הוא היה בגדר חשוד.

למעלה