@@### הרכב כלייזמר צעיר !!!###@@@

vinimax

New member
@@### הרכב כלייזמר צעיר !!!###@@@

תפוחי-זמר . הרכב כלייזמר צעיר - להיתרשמותכם מההרכב אנא כנסו לאתר - www.klezmer-apples.kef.li השמח מאוד לקבל תגובות .!!

לא הצלחתי לשמוע

בגלל שהתקנתי כרטיס קול חדש במחשב ואני עדיין עמל ללמוד אותו. בכל מקרה הרעיון מבורך
סופסוף חברה צעירים מתחברים למוזיקת הכליזמרים. אנחנו כאן אספנו עשרות ניגוני כליזמר מהרשת. תוכלו למצור רותם ברשימת קישורי הפורום ולהעזר בהם.כמו כן נשמח אם תששתפו בפורום.

conull

New member
תודה לאיש הרוח .

אני מאוד השמח אם אתה תשמע את היצירה ותגיב . אני גם מאוד השמח עם תכנס לאתר שלי . www.klezmer-apples.kef.li ** אם אתה לא מצליח להכנס לקישור תנסה מאוחר יותר **

בשביל מה יש איסיקיו בעולם??

שלחתי את הניגון לאריאלה אשתי "ריקוד ערבי"."Araber-dance".מומלץ
בהמשך נכניס את האתר שלכם ברשימת קישורי הפורום בלי נדר.

vinimax

New member
. תודה רבה .!!!

מאוד השמח אם תוכל גם קצת לפרסם את ההרכב שלי לאנשים שמתעסקים בכלייזמר . ת-ו-ד-ה . אנחנו נוסעים לעשות השבוע דיסק . אני יוכל להביא עוד ביצועים שלנו ולהעלות לאתר . !!! == תפוחי-זמר == !!!

vinimax

New member
למעוניינים ...

מספר האייסיקיו שלי הוא - 222776856 השמח עם תיצרו קשר .

נשמח מאוד לשמוע

הביצוע ששמעתי נקי מאוד ובאיכות מקצועית! אני מבין שאחד מנגן סולו קלרינט והשני נותן בסים.אהבתי גם את השילוב של הגיטרה.הנה שני ניגונים רומניים שאני מנגן בהם.הסגנון קצת שונה,אבל הרעיון הוא אותו רעיון. כפי שכתבתי מומלץ לשוטט בקישורי הפורום. להאזין לניגונים,לעבור באתרים.יש לכם שם אוצר של ממש מכל טוב

יפה מאוד

יש לכם את זה. זה בהחלט ברמה אירופאית. אם תגיעי פעם לירושלים, בטוח אבוא ואף אשלם לכרטיס. בהצלחה.

vinimax

New member
אני השמח להגיע פעם לירושלים ...

אנחנו מנגנים הרבה בצפת ( כפי שניתן לראות באתר ) לירושלים עוד לא יצאה לנו להגיע ... אנחנו כניראה גם נופיע בפסטיבל הכלייזמרים בצפת באוגוסט , כך שאתה מוזמן לבוא ולשמוע אותנו . בקרוב אני יביא עוד ביצועים שלנו . השמח להיות איתך בקשר נועם .

ora11

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo99.gif

איזה יופי היצלחתי לשמוע שיהיה לכם בהצלחה. וכתושבת איזור ירושלים אשמח לשמוע אתכם בבירה. וגם בפסטיבל הכלייזמרים בצפת בלי נדר באוגוסט.

ora11

New member
כן|איש הרוח../images/Emo20.gif

קודם נכיר אותם אי אפשר לקנות חתול בשק.

vinimax

New member
חח...אל תדאגו אנחנו לא נאכזב אותכם!

דרך אגב , איש הרוח הבנתי שאתה מצפת . אתה מכיר אולי מוסיקאים מצפת ? כמו קלמנטו-חליל . יורם - אקורדיון .. ??

vinimax

New member
היום חנן בר סלע שמע אותנו .

היום אצלנו בקרית-ים חנן בר סלע הגיע לביקור , והוא שמע את תפוחי-זמר . לדעתי הוא מאוד היתלהב והזמין אותנו לכלייזמרים בצפת בין התאריכים 16.17.18 ...

בטח מכיר../images/Emo13.gif

עם יורם אני מנגן באופן קבוע. בימים הקרובים הוא בטח יבוא אלי ואני אראה לו את האתר שלכם

vinimax

New member
מצוין !!

יורם הוא זה שגילה אותנו מההתחלה בפסטיבל הכלייזמרים . תראה לו את האתר ושאל עלינו דברים .. הוא שמע אותנו הרבה ומכיר אותנו טוב . תמסור לו דש !!

הפליא אותי

בחורים לא דתיים אוהבים מוזיקה חסידית ועוד כלייזמרים ימות המשיח לא? כנראה שיש משהו במוזיקה הזאת בכל אופן הניגונים מצויינים וממש יפים נהנתי מאד

ברוך הבא:)

למוזיקת הכליזמרים יש אוהדים רבים.לא כולם בהכרח משתייכים למגזר מסויים
אתה מוזמן לעיין בקישורי הפורום ולשוטט באתרים הרבים שעוסקים בז'אנר.

למעלה