הרכב הירוק ממיסטר בין

הרכב הירוק ממיסטר בין

עם ה 3 גלגלים שאיכשהו תמיד היה מתהפך מישהו יודע איך קוראים לו? ואולי לצרף תמונה? :) תודה

חיים_K

New member
Reliant Regal van

זהו הרכב. בקישור תמונה של גרסה ישנה יותר של רכב זה, למיסטר בין יש דגם קצת יותר חדש. המכונית עשויה פיברגלס ונוסעת על 3 גלגלים. חדי העין יכולים לשים לב לדמיון מסויים לסוסיתא קוביה, פאר תעשיית הרכב הציונית. הדגמים המאוחרים יותר דומים גם הם לדגמים חדשים יותר של הסוסיתא. הדמיון לא מקרי, הסוסיתא היתה מבוססת על טכנולוגיה שנקנתה מחברת ראליאנט הבריטית, רק שהחבר´ה בארץ הוסיפו את הגלגל החסר. לראלינאט היתה גם מכונית ספורט בשם "סייבר", שממנה נוצרה ה"סברה", מכונית הספורט הראשונה והאחרונה שיוצרה בישראל.

Crazy Rc

New member
וואי

ביום העמצאות ראיתי סוסיתא, מדהים לראות רכב כזה. ראיתי אותו בחניות ברמת דוד... פעם ראשונ הבחיים שלי שאני רואה סוסיתא ד"א, מישהו יודע כמה סוסיתות נשארו חיות בארצנו? או בכלל...

magician

New member
רכב תוצרת ../images/Emo104.gifסוס../images/Emo164.gif

באתר שלי:www.carinfocus.com , במאמר מערכת ניתן לראות רכב של היצרן הישראלי...רכב ספורט- כנסו למאמר מערכת בעמוד הכניסה! כמו כן צירפתי תמונה של סוסיתא ...

Ezer 307XSi

New member
../images/Emo3.gif טיף נידל עשה 360 עם Reliant...

רק שזה היה על הציר הלא נכון
. תוך כדי נסיעה הוא ביצע היפוך על הגג וחזרה לנסיעה (פחות או יותר), ולא שכח להסביר איך עושים את זה תוך כדי! אין מה להגיד, פשוט

Roadstar

New member
יש כזאת בארץ !

המכונית עם השלושה גלגלים ממיסטר בין שמעתי מאבא של ישהכיר מישהו מאיזה קיבוץ אני לא זוכר אבל אני יכול לברר לך אם אתה רוצה

למעלה