הרכבת

yepeled

New member
הרכבת

גמרתי לקפל את הרכבת והיא נמצאת באתר של גלעד. הנייר האריזה החום שבחרתי הוא לא טוב מאחר והוא נוטה להתקמט. חיזקתי אותו על ידי מריחה של מספר שכבות לכה, אבל זה גרם לעיגול הקפלים ולתזוזה שלהם מהמקום המדויק. מחפש נייר יותר קשיח שלא מתקמט בקלות אפילו שצריך לשרוט את הקפלים. תמונות של קרונות בודדים ותהליך הקיפול באתר של גלעד

billkarson

New member
../images/Emo47.gif כל הכבוד

אם היא הייתה בספרים של הרבין בטח הוא היה רושם: רכבת - אתה ראוי לצל"ש!

giladznaor

New member
מדהים!

במיוחד אהבתי את הקרון האחרון. כמה זמן לקח לך הקיפול?

yepeled

New member
כל חג סוכות

את התכנון ובדיקת הביצוע עשיתי קרון קרון מנייר מרובע במשך מספר חודשים. אחרי שהיה ברור מה התחולה של הרכבת חישבתי את האורך (194X24 ס"מ) קניתי נייר חום באורך הנכון. שני חצאי ימים שרטטתי וקפלתי קפלים מקדימים, עוד יומיים לקיפול הרכבת. יום להרטבה ויבוש להרגיל את הנייר למצבו החדש ויום לפיתוח הגלגלים. כאו התברר לי שהנייר יצא מאוד מקומט בקירות הגדולים, לכן מרחתי אותו בארבעה שכבות בלכה כל יום שכבה אחת. מבצע מסובך. היה צריך הרבה סבלנות

עלמה7

New member
מרשים ביותר.

על הקרון השני משמאל, אני מצפה לראות ערמות של קופסאות.... אולי אפשר להכניס חיות באחד הקרונות? יש ניירות עטיפה חומים, למשל אצל ממסגרי תמונות.

גילה או

New member
הרכבת מצטרפת לקיפולים אחרים

מאוד מוצלחים שפיתחת.זה יפה שאתה עוסק בפיתוח.בתערוכה באגמון גיליתי שאת משפחת העגורים אתה המצאת .בכלל ניראה לי שאתה כבר יכול להוציא לפחות חוברת של אוסף הקיפולים המכובד שלך. כל הכבוד!

למעלה