מדריך צלילה3
New member
הרכבת
סיום יום עבודה באיזור הצפון.
מחליט לחזור ברכבת...מעניין אם כדאי....
קונה כרטיס ונכנס לקרון די רייק, מתיישב ומתכנן להרדם.
פתאום עוברת לידי רונית, בחורה מהעבר שאיתה לא נפגשתי שנים
חיבוק נשיקה והיא מתיישב לידי.
מה נישמע, ואיך ומה משלימים פערים....
את ניראית מצוין את יודעת?
טוב לדעת היא מחייכת..למה לא אמרת לי את זה יותר אז?
תאמיני לי שגם אני מצטער על כך...מי יודע אולי היה יוצא לי מזה משהו......אני אומר בחיוך...
אז מה..אז אתה אומר את זה עכשיו כי אתה חושב שעכשיו יצא לך מזה משהו...זיון זה מה שחסר לך?
תשמעי..אני מחייך.. אני תמיד מתקשה להתנגד לזיון.
תזהר ...אתה פותח דלת שתצטרך להכנס דרכה היא אומרת בחיוך...אני כבר הזדיינתי בשרותים של רכבת..
ואני שאמנם מעולם לא עשיתי זאת...אומר בשחצנות גברית....אני תמיד נכנס בדלתות פתוחות.
במחשבה הכי פרועה שלי..חשבתי שהיא תלחש שהיא ממתינה לי בשרותים...או משהו בסגנון.
והיא...לקחה את היד שלי וכמו אמא כועסת גררה אותי אחריה, תוך כדי שאני מביט לצדדים על האנשים (המעטים למזלי) שמביטים בנו.
פתחה את דלת השרותים גררה אותי פנימה..נעלה את הדלת..הצמידה אותי לקיר הקטן נשקה אותי בפראות כמעט כואבת..הורידה לי את המכנס והבוקסר ופשוט התכופפה הכניסה את כל הזין לפה ותהחילה למצוץ לי.
התנועות של הרכבת רק רק מגבירות את זיון הפה..ורעש הרכבת מאפשר לי לגנוח בחופשיות.
השפתיים מתמקדות עכשיו בכיפה בלבד והיא ומפעילות עליה לחץ..בעוד היא מאוננת לי עם היד...
אני עומד לגמור אני אומר לה..ובתגובה היא מגבירה את הקצב.. עד שאני גומר לה בפה..תוך כדי שהיא עוטפת אותי לגמרי עד שאני מפסיק לרעוד.
היא מלקקת את שפתיה ואומרת..זהו....בנסיעה הבאה...אתה תזיין אותי..בא נחזור למקום.
סיום יום עבודה באיזור הצפון.
מחליט לחזור ברכבת...מעניין אם כדאי....
קונה כרטיס ונכנס לקרון די רייק, מתיישב ומתכנן להרדם.
פתאום עוברת לידי רונית, בחורה מהעבר שאיתה לא נפגשתי שנים
חיבוק נשיקה והיא מתיישב לידי.
מה נישמע, ואיך ומה משלימים פערים....
את ניראית מצוין את יודעת?
טוב לדעת היא מחייכת..למה לא אמרת לי את זה יותר אז?
תאמיני לי שגם אני מצטער על כך...מי יודע אולי היה יוצא לי מזה משהו......אני אומר בחיוך...
אז מה..אז אתה אומר את זה עכשיו כי אתה חושב שעכשיו יצא לך מזה משהו...זיון זה מה שחסר לך?
תשמעי..אני מחייך.. אני תמיד מתקשה להתנגד לזיון.
תזהר ...אתה פותח דלת שתצטרך להכנס דרכה היא אומרת בחיוך...אני כבר הזדיינתי בשרותים של רכבת..
ואני שאמנם מעולם לא עשיתי זאת...אומר בשחצנות גברית....אני תמיד נכנס בדלתות פתוחות.
במחשבה הכי פרועה שלי..חשבתי שהיא תלחש שהיא ממתינה לי בשרותים...או משהו בסגנון.
והיא...לקחה את היד שלי וכמו אמא כועסת גררה אותי אחריה, תוך כדי שאני מביט לצדדים על האנשים (המעטים למזלי) שמביטים בנו.
פתחה את דלת השרותים גררה אותי פנימה..נעלה את הדלת..הצמידה אותי לקיר הקטן נשקה אותי בפראות כמעט כואבת..הורידה לי את המכנס והבוקסר ופשוט התכופפה הכניסה את כל הזין לפה ותהחילה למצוץ לי.
התנועות של הרכבת רק רק מגבירות את זיון הפה..ורעש הרכבת מאפשר לי לגנוח בחופשיות.
השפתיים מתמקדות עכשיו בכיפה בלבד והיא ומפעילות עליה לחץ..בעוד היא מאוננת לי עם היד...
אני עומד לגמור אני אומר לה..ובתגובה היא מגבירה את הקצב.. עד שאני גומר לה בפה..תוך כדי שהיא עוטפת אותי לגמרי עד שאני מפסיק לרעוד.
היא מלקקת את שפתיה ואומרת..זהו....בנסיעה הבאה...אתה תזיין אותי..בא נחזור למקום.