הרכבת של זרמון

צימט

New member
הרכבת של זרמון

לא יודע אם זה כבר עלה בפורום אבל מה אתם אומרים על זרמון ומכרז הרכבת, אסטרטגיה קומבינטורית או פשוט רצינות? ולמי שלא יודע, זרמון לקחו את מכרז הרכבת לאחר שרוב המשרדים המובילים\מתחרים יצאו בגלל תנאי פתיחה לא טובים שהציבו אני רכבת ישראל למכרז. יש פה כמה תקדימים קודם כל איחוד כוחות של משרדי פרסום מול משהו ש"כואב להם" ומצד שני כשכולם מתאחדים ומנסים לייבש את הרכבת באים זרמון ולוקחים את הקופה. מעניין לשמוע את הדיעות שלכם בנושא.

crimson9

New member
ראויים אחד לשני

ללקוח שמנסה לכופף משרד לעבוד בשבילו חינם, מגיע לקבל שירותים מפיצוציית הפרסום הבזוייה ששירותיה לא שווים אגורה שחוקה. ולזרמון אני מאחל להיתקע איתם לשנים. הלילה הראשון שבו ייתקעו צוותים במשרד למצגת שמתרחשת בבוקר, יהיה הלילה הראשון שבו הם יקללו את עצמם על העובדה שלקחו לקוח שהם מפסידים עליו כסף. מצד תשיעי, לקוחות זרמון, זה הזמן להתחיל בדיוני עמלות. נראה לי שסף שך 10 אחוז זו התחלה טובה.

DonKishot2

New member
כוחות השוק

קשה לי להאמין שזרמון גולדמן מפסידים כסף מתקציב הרכבת. אני אפילו די משוכנע שהם מרוויחים. בעולם העסקים כל אחד עושה את מה שהכי טוב בשבילו. זרמון עשו את השיקול שלהם והחליטו (מסיבה כזו או אחרת) שמשתלם להם לטפל בתקציב. לא ברור לי למה הם צריכים להתחשב במשרדים האחרים. אם מישהו עלול להפסיד כאן זה רק זרמון (וכמו שכתב crimson9 בעיקר במו"מ מול לקוחות קיימים). וברמה המקצועית - הביטוי "פיצוציית הפרסום הבזוייה ששירותיה לא שווים אגורה שחוקה" קצת מוזר. בכל זאת המשרד הזה מטפל בלקוחות מצליחים כמו פוקס או AIG. יכול להיות שהם אנשים מגעילים אבל נראה לי שהשירות שלהם שווה קצת יותר מאגורה. יכול להיות שהם יצליחו עם הרכבת ויכול להיות שהם יתרסקו. נחכה ונראה.

mc80

Member
רק זה היה חסר לרכבת:

עוד פרובוקציות. כאילו שהיא בעצמה לא יוצרת אותם. חחחח

צימט

New member
האמת? קונספט לא רע

רכבת ישראל באקסטרים :) עדיף אבל מ30 מליון נוסעים, הכניסו את כל המדינה למינוס עצבני

למעלה