הרכבת קיט בסיגמה

הרכבת קיט בסיגמה

שלום לכולם,
אשמח לשמוע את עצותיכן :)
אני מעוניינת להרכיב לי קיט דרך האתר של סיגמה והייתי שמחה לדעת איזה מברשות ממומלצות.
הצורך שלי הוא במברשת בסיס להנחת צלליות, מברשת אייליינר (לפי מה שחקרתי ביוטיוב, נראה לי שאעדיף אלכסונית),
מברשת לסומק, מברשת טשטוש...
בנוסף, בא לי לפנק את עצמי בעוד איזה סט מברשות מebay, אך במחיר צנוע. אתן בעד או שזה סיכון?

תודה!!
 

LadyBlush

New member
מברשות

היי אלמונית,
לגבי הרכבת קיט בסיגמא - לא עשיתי זאת אף פעם, אבל כן הזמנתי את הקיט שכולל 3 מברשות סינתטיות לפנים מסדרת Sigmax.
המברשת הכי יעילה בקיט הזה בעיניי היא ה - F80, ואני בטוחה שרבות מגולשות הפורום יסכימו איתי. מדובר במברשת קבוקי שטוחה, נפלאה להנחת מייקאפ נוזלי. על שתי האחרות בסדרה לגמרי אפשר לוותר.

לגבי מברשות מאיביי, כשרק התחלתי להכיר את איביי עשיתי את הטעות והזמנתי סט ענק (24 מברשות אני חושבת) ב24 דולר, ומיותר לציין שאף אחת מהן (למעט אחת או שתיים) אינה משמשת אותי כיום, ואמנם לא הוצאתי הרבה כסף על הסט הזה, אך עדיף להשקיע אותו במברשת/שתי מברשות איכותיות יותר של סיגמא, שיהיו לך שימושיות לאורך זמן.
אם את בכל זאת מעוניינת להתנסות במברשות מאיביי, סקרתי בבלוג שלי חברה שנקראת ABBAMART המוכרת מברשות בודדות באיביי באיכות סבירה ובמחירים נמוכים.
מברשות טובות במחירים זולים יש גם לCoastal Scents.

בהצלחה
 
למעלה