הרכבת פאזל 5000 חלקים

הרכבת פאזל 5000 חלקים

אןהבת להרכיב פאזלים,מעוניינת להצטרף לקבוצה שמרכיבה לאחרים, אם זה אפשרי, צרו קשר. נמצא ברשותי פאזל של 5000 חלקים ,אין לי מקום להרכיב אותו ,לכן הינני מבקשת עזרה, בהרכבתו.

Kניבל

New member
../images/Emo15.gifתפני לו מקום ../images/Emo15.gif

זה יהיה קשה לבנות אותו במקום אחר. ואחרי זה איך להעביר? בכל מקרה אשמח לעזור להרכיב אותו. שאלת השאלות אצלי או אצלך?

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה...

גם לי הייתה אותה בעייה ושקלתי להרכיב אצל חברה, אבל ידעתי שזה יהיה לא נוח לתאם שעות הרכבה ויכול לקחת הרבה זמן להרכיב ולא רציתי שהפאזל יהיה תקוע לה בבית מבלי שתוכל להזיזו. בסוף הכנתי לו מקום בבית שלי (יש לי בית קטנטן). בהצלחה...

nawa

New member
למזלי יש לי בית גדול....

עשיתי לי חדר עבודה להכנת פאלים...לקחתי את העץ של מיטה זוגית שההורים שלי החליפו , שמתי לו רגליות והפכתי אותו לשולחן עבודה, ככה יש לי מקום ממש נוח לבנות פאזלים...כרגע אני בונה 4000 חלקים, נשארו רק השמיים, אז זה מתקדם באיטיות, מה גם אני לומד ועובד אז אין יותר מדי זמן...

nawa

New member
אהבו את הרעיון

האמת שאבא שלי בכלל תיכנן לזרוק את המיטה אז אמרתי לו "רגע, אני יכול להשתמש בזה בתור שולחן לפאזלים" ואז הוא אמר ואללה... רק לשם הבהרה - יש להם מיטה חדשה, זה לא שהם ישנים על הרצפה או משהו ?!

nawa

New member
אהבו את הרעיון

האמת שאבא שלי בכלל תיכנן לזרוק את המיטה אז אמרתי לו "רגע, אני יכול להשתמש בזה בתור שולחן לפאזלים" ואז הוא אמר ואללה... רק לשם הבהרה - יש להם מיטה חדשה, זה לא שהם ישנים על הרצפה או משהו ?!

אנדריאל

New member
אני ממש מבינה אותך

כל הזמן שהפאזל שלי (4000) היה תקוע באמצע הסלון, איימו להעיף אותי מהבית ביחד איתו...|
| אבל זה גם הביא לי מוטיבציה לאסוף אותו כמה שיותר מהר כהוא פשוט הפריע לכולם. שיהיה לך המון המון בהצלחה

למעלה