הרכבת - ספור

ran77th

New member
הרכבת - ספור../images/Emo104.gif

עולה על הרכבת מסיאטל לסן פרנסיסקו, זה השבוע השישי של הטיול ועד סיאטל השהיה הייתה בעיקר אצל חברים. סיאטל הייתה העיר הראשונה ששהיתי בה בהוסטל, כל מי שהיה מכיר את כמות היצרים ששורה על מקום כזה, פשוט מדהים. ששה שבועות ללא מישהי והברומטר הפנימי עובד שעות נוספות. השעה 07:00 מתיישב לי בקרון הנוסעים, כסא משלי לבד, מאחורי יושבת אשה חמודה סוקר אותה במבטי, תלתלים בלונדינים, מלאונת, פנים חמודות – צוחקות משהו, נראית בת 30 ומשהו . מתיישב לפניה שם את הראש על המושב ונרדם לי. התעוררתי אחרי שעתיים שלוש, מתמתח לי נעמד על מנת לחלץ איברים ואז היא פונה אלי, זורקת משפט מסוים ואני עונה. מתיישב לידה והשיחה זורמת לה. היכרות –איילין מסתבר שהיא בת 40 גרושה, אספן קולרדו, בדרך לביקור אצל זוג חברים טובים, "נעים מאוד, אני רן 22 from far far a way”. הזמן עובר, היא שותה יין לבן – שרדונה, קוראת "קוסמפולוטין" ואני איתה, נותן לה חוות דעת על כל אחת ואחת במגזין, "שיער חלק- אני מעדיף מתולתל, זאת רזה מידי", מכוון לאט לאט לכיוונה , מעביר אצבע על כף ידה, מלטף ומרגיש שיש פידבק. היא נותנת לי להריח בשמים מאלו שמקופלים בדפי העיתון, אני מריח ומנשק את ידה בעדינות, שוב התגובה מתמסרת ואני אוזר אומץ וממשיך. הרכבת עוברת לה במרחבים, נסיעה של 24 שעות לפנינו, עוצמים עיניים מתמסרים לשמש לליטופים, הראש שלה על כתפי, מלטף את פניה, את שערה. שעת צהריים- הולכים לחטוף משהו בקרון אחר, היא נעלמת בשירותים, חוזרת ואומרת – "הורדתי את החזיה, לא היה לי נוח איתה" . "זה יחייב אותי להציץ אני אומר, קשה להיות אדיש", אוכלים וחוזרים לנו למושב, מצטנפים רואים את השקיעה ואני שולח ידיים, אנשים יושבים בקרון, מסתובבים במסדרון ואני מגניב יד נגיעה ראשונה בשד חם, פטמה זקורה. מרטיב את האצבע ושולח שוב מלטף מסביב ושומע אותה נושמת באוזני. היא רגישה ואני אוהב את זה, כל נגיעה גוררת ממנה תגובה וההורמונים שלי גם ככה היו קשובים לכל משב רוח. תמתין לערב היא אומרת, יש לי שמיכה גדולה. הזמן עובר האנשים בקרון הולכים לישון ואני מתיישב שוב לידה, היא מוציאה את השמיכה, אני מנשק אותה נשיקה איטית, סוחטת , איטית להפליא, מלטף לה את הגב עם הצפורניים, עובר לאט לאט לנשק לה את הצוואר, שולח ידיים לחזה שלה שומע אותה גונחת קלילות באוזני ומחזיר לה ע"י עיסוי עדין, מוריד ראש מתחת לשמיכה ויונק לאט מפטמותיה , נותן לה ללטף את ראשי מתמסר לאצבעותיה. מורידים את המכנסיים ואת התחתונים, מידי פעם לפעם עובר מישהו בקרון ואנחנו בשלנו. שולח אצבעות ומפסק את רגליה, חורץ צפורני בירכיים ומגיע קרוב קרוב לאיברה אך לא נוגע, נותן לה ללטף את הזיין שלי את הביצים הכל עדין איטי להפליא. היא נשענת לאחור ואני מחדיר אצבעות, מעסה את כיפת הדגדגן לאט , נותן לה ללטף אותי, היא חמה, כ"כ חמה ורטובה זה הזיכרון הכי חזק שלי. מרגיש אותה מתמסרת לאצבעותי, היא מתפתלת לאט מפסיקה ללטף אותי ונאנחת לתך אוזני, שומע את נשימותיה נעצרות, אנחה קלה והיא נועלת את ירכיה על ידי מהדקת אותם. היא מנשקת את צווארי מלטפת את החזה, את הבטן יורדת מתחת לשמיכה ואוספת את איברי לפיה, מלקקת לאורכו, גורמת לי להיות הצד המתפתל. בחורה בשנות ה – 20 לחייה עוברת בדיוק במסדרון, אני קרוב לגמור מרגיש את זה עולה ולוחש לאיילין חייבים לעצור לשניה מישהו עובר, היא בשלה ואני גומר בדיוק בשניה שהבחורה עוברת לידי, איילין מתרוממת ושנינו מחניקים את הצחוק והשחרור. הלילה יורד הליטופים ממשיכים ואנחנו נרדמים לנו חבוקים. יום חדש ואני בסן פרנסיסקו מטייל לי. מגיע בערב להוסטל מסויים ומכיר שם מישהי חמודה מאירלנד, מדסקסים לנו על הא ועל דא ואז מסתבר שאנחנו באותו החדר. 3 מיטות קומותיים וכבר שלושה אנשים ישנים, הכל קורה די מהר ועל זה אני לא אתעכב, אולי אחת הפעמים היחידות בחיי שלא הייתה חיבה סתם טכני ואולי אחת הסיבות שזה לא חזר מאז. יום למחרת שלחתי לחבר הכי טוב שלי גלויה בזאת הלשון: "זהו יניבי נשארו רק 2 פנטזיות, שלשום הורדתי מהרשימה את האשה המבוגרת (היא הייתה בת 40) ואם רכבת נחשב מקום ציבורי אז אפשר למחוק גם את זה. אתמול בערב הכרתי בחורה אירית ודרך אגב אתמול בלילה שכבתי עם בחורה אירית. מקווה שאתה נהנה בארץ. שלך רן." אני מניח שיהיה זה סיום הולם לסיפור – מי קבל וקרא את הגלויה ?.... אמא של יניב.

איזה מזל..

שיש רכבות שנןסעות כל כך רחוק. מעניין מה היתה התגובה של אמא של יניב.. מדליק

ran77th

New member
כמו כל פולניה טובה../images/Emo104.gif

הפטרת - שיהיה בריא הילד :)

למעלה