הרכבת מתחילה לזוז

נופשת

New member
הרכבת מתחילה לזוז

קבענו פגישה עם הקבסית ליום חמישי הבא. מיותר לציין שאני משקשקת? כל יום מתקשרת לפה מורה אחרת לברר על הילדים, לפתע הם מעניינים אותם! לשמחתי, אני לא נאלצת לשקר יותר מידי, כיוון שמסתובבת לי בבית שפעת. אבל היסטריה קלה. נאוה, המכתב בקשה צריך להיות מוכן ליום הפגישה עם הקבסית?

קודם כל, קחי נשימה ותרגעי ../images/Emo6.gif

הקב"סית היא רק אישה, אולי אפילו נחמדה. הבקשה לא חייבת להיות מוכנה. להפך, תני לה לומר לך מהם המסמכים הדרושים. וודאי שהיא עצמה מגיעה עם המסמכים שאת צריכה לחתום עליהם, כך, כשתהיה בידייך הניירת הדרושה, תוכלי להשאירה במשרד ללא עיכוב וללא צורך לתאם שיהיה לה זמן פנוי לראותך. לגבי המורות - זה נחמד שהן מתעניינות. כשהבן של חברה לי נעדר, לקח להם חודש וחצי או חודשיים להתקשר, וגם אז אלו לא היו המורים, אלא האחות והמנהלת
לסיום, לפגישה עם הקב"סית הכיני 1. את כולכם רגועים ובמצב רוח נעים 2. מים לקפה ועוגיות בצד 3. ביטחון בדרך בה בחרת
אם היא מדברת על איבחונים, אימרי לה 1. שאין קשר - זו החלטה שלך לבחור בחינוך כזה 2. שהאיבחון לא יכול לשנות את עמדתך, ולכן אין לו משמעות או צורך מבחינת התהליך. הדפיסי את הנהלים (ראי בקישורים) בסעיף 1 כתוב (בין השאר) כדלקמן: "לפיכך תאושרנה בקשות לחינוך ביתי אך ורק במקרים חריגים ביותר, שבהם אפשר להוכיח מעל לכל ספק שהבקשה להקניית חינוך ביתי נגזרת מתפיסת עולם מגובשת השוללת חינוך במסגרת ממוסדת כלשהי..." אם את אומרת: 'זוהי תפיסת העולם שלי' - אף אחד לא יכול הוכיח אחרת.

נופשת

New member
ובכל זאת קשה לי לנשום../images/Emo132.gif

הפגישה תערך אצל הקבסית במשרד. המורות כל הזמן מתקשרות, ואני מתחמקת אני שונאת להתחמק ולספר חלקי אמת, זה מה שהכי קשה לי. וכמובן שאני ישר רואה איך פותחים לי תיק במשטרה וקדמן בא להחרים לי את הילדים שלי. יהיה טוב, אני מניחה.. אבל עכשיו היסטריה קלה.. בכל מקרה המון תודה על התמיכה הצמודה, זה עוזר כשמרגישים לבד במערכה. גם האתר של יונת עוזר מאוד נשיקות, אני

למעלה