הרכבת לירושלים

zambush

New member
הרכבת לירושלים ../images/Emo73.gif

שאלה בקשר לרכבת לירושלים: מתי בדיוק היא תיפתח, והיכן בדיוק ממוקמת התחנה, ואיך אפשר להגיע אליה בתחבורה ציבורית? כמו כן אם למישהו יש קצת יותר מידע לגבי הרכבת, הוא מוזמן לשתף אותי

Alladin007

New member
תשובה

הרכבת בירושלים נמצאת מאחורי קניון מלחה ואיצטדיון טדי ובסמוך לגן הטכנולוגי. תחנת הרכבת תיפתח בתחילת אפריל. לא ידוע לי עדיין על קווים שמגיעים ישירות לתחנה מפני שהיא עדיין לא נפתחה. בכל מקרה, בינתיים אפשר להשתמש בקו 6 או 18 שמגיעים לקניון מלחה.

אטל81

New member
אממממ.....

עברתי לפני מספר ימים באיזור שבה תוקם תחנת הרכבת, ועל פי השטח, נראה שהמבנה בכלל לא גמור, וזה יקח יותר מחודש..... מעניין איך החליטו לפתוח את התחנה באפריל כשהמצב נראה כך. אני לא מאמינה שתוך פחות מחודש, הכול יהיה שם!....... ??

יש על זה שירשור בעמוד הקודם....

ב 9 לאפריל 2005, הרכבת תתחיל ממלחה.... באסה שזה יקח יותר זמן מאוטובוס רגיל(שעה ורבע במקום 45 דק'), אבל לפחות ברכבת אין פקקים....

zambush

New member
אם תשים לב ../images/Emo73.gif

קראתי את השרשור הקודם וגם הגבתי אליו, אולם לא ניתנו שם התשובות לשאלות ששאלתי עכשיו.

יוסדוס

New member
יוווו!! איזה שווה!

הייתי בטוח שיסימו לבנות אותה עוד שנייייים!עוד חודש ויש רכבת לת"א..!!...איזה כיףף!!!!(וכן חזרתי אחרי שהמחשב היה בתיקון)

מקפיצה ../images/Emo3.gif

קו הרכבת תל-אביב-ירושלים המחודש יפעל עוד 3 שבועות יום ראשון, 20 במרץ 2005, 16:23 מאת: מערכת וואלה! קו הרכבת תל-אביב ירושלים, יפתח בעוד שלושה שבועות. כך הודיע היום שר התחבורה, מאיר שיטרית. בגלי צה"ל דווח, כי הקו נסגר לפני שמונה שנים והמסלול החדש יכלול תחנות בבית שמש, בקניון מלחה ובגן החיות התנ"כי בבירה.

WorldCenter

New member
אנחנו היום ב20.3 ועוד פרטים

והכתבה היא מהיום, הקו יפתח ב9.4 ואורך שעת הנסיעה מירושלים לתלאביב יהיה 70 דקות, (אולי 68
) שבדרך הקו גם עובר בבית שמש וכנראה גם בגן החיות, כך נאמר היום בחדשות ערוץ 2 של שעה 18.00... מממ אני מאריך שהוא יעצור בתחנת הרכת של ארלוזרוב או משו דומה, ומשם כבר יהיה אפשר לקחת קווים אחרים למשל לחיפה,טבריה וכ"ו, וכמובן שלחיילים הכל חינם גם ללא מדים

WorldCenter

New member
יש היום כתבה על הרכבת

בעיתון ידיעות, הרכת תעבור בירושלים בית שמש רמלה לוד ותלאביב. עוד כ3 וחצי שנים תיהיה רכבת מהירה לתלאביב מירושלים שתוך 28 דקות כבר תגיע ליעדה.

אני לא מבינה מה הטעם

באוטובוס שיוצא כל רבע שעה מארלוזורוב בת"א, לוקח 45-55 דק' להגיע לירושלים, וגם עולה יותר זול. לפחות אם זה לוקח כ"כ הרבה זמן, אז שיוזילו את המחיר יותר מהאוטובוסים...

זה מטורף!! לא האמנתי שזה יקרה

בזמן הקרוב! מעולה...בדיוק עכשיו כשאני מתגייס ויש נסיעות חינם

gloom

New member
הייתי בטוח שאני רק חולם../images/Emo66.gif

אבל אני ראיית את הקרוננות מובלים על גבי הטקרטורים הצהובים על המסילה.... איזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מישהו יודע מה עם תחנת הרכבת הישנה בעמק רפאים? כי הקצה של המסילה הוא מתחת לגשר שמוביל למלחה...

תגידו זה נכון או לא?

אבל שמעתי שהרכבת תעבור מתחת לאדמה כדי להגיע לירושלים משהו כזה שמעתי.. נישמע הזוי לא?

מריושי

New member
התחנה הסופית שלה

תהיה מתחת לכיכר שבין בניני האומה לתחנה המרכזית, ובאותו קומפלקס תהיה גם תחנה של הרכבת הקלה. היא תהיה בעומק 8 קומות, ואם אני לא טועה זה הוגדר בתור התחנה העמוקה בעולם...

למעלה