הרכבת הטרנס סיבירית

killer queen20

New member
הרכבת הטרנס סיבירית

היי, אני מחפשת שותפים לנסיעה ברכבת הטרנס סיבירית,אפשרי להמשיך עד בייג'ין,כעקרון אני אהיה סטודנטית מתחילה באוקטובר ואני יכולה לצאת רק באוגוסט ספטמבר לתקופהשל פחות מחודש, אם יש מעוניינים אפשר לפנות אליי במייל [email protected]

kogawa

New member
לאן את נוסעת?

לוולדיווסטוק? הרכבת לא מגיעה לבייג'ינג אלא חצי עולם ימינה, ותצטרכי לרדת ולהחליף לטראנס-מונגולית או לטראנס-מאנצ'ורית.

SPnage

New member
ממש לא נכון

יש רכבות ישירות שנוסעות לבייג'ינג, גם דרך מנצ'וריה וגם דרך מונגוליה. יש גם המון רכבות מקומיות שעושות חלק מהמסלול ואפשר לקנות כרטיס לרכבת ישירה כמעט מכל נקודה לכל נקודה לאורך המסלול. בכל מקרה למי שמטייל בדרך זה לא רלוונטי, פשוט כל פעם לוקחים רכבת ליעד הבא.

kogawa

New member
ניסוח שגוי

ישנן שתי רכבות בשבוע ממוסקוה לביג'ינג, ויש רק מסלול טראנס סיבירי אחד שאינו נכנס כלל לסין. הרכבות העוברות מהטראנס סיבירית למסלול הטראנס מונגולי והמסלול הטראנס מנצ'ורי. אבל כאמור הטראנס סיבירית נוסעת לוולאדיבוסטוק ולא לבייג'ינג.

SPnage

New member
אל תהיה קטנוני

יש 3 מסלולים לרכבת בדיוק כמו שרואים במפה, אבל זה לא אומר שום דבר לגבי המצב בשטח. כשמגיעים לשם מגלים שאף אחד לא מתייחס לשמות היפים שהצגת ופשוט יש רכבות מנקודה א' לנקודה ב'. בטח שאין צורך להחליף רכבת בדרך כמו שאמרת. ובכל מקרה יש המון רכבות שנוסעות על הקווים האלה בנוסף לשלושת הרכבות הישירות, ככה שמי שנוסע לטייל פשוט קונה כרטיס לאן שהוא צריך להגיע, וזה ממש לא משנה מה ההגדרה ה"רישמית" של הרכבת. ובכלל כשמדברים על הרכבת הטראנס סיבירית מתייחסים לכל שלושת המסלולים הנ"ל, וזה גם המצב באתר שממנו הוצאת את המפה.

למעלה