הרכבת גלגל קדמי ב-DR350

psichi

New member
הרכבת גלגל קדמי ב-DR350

לאחר שהציר במקומו התעוררה בעיה... בצד של מד-המהירות אין ספייסר, ולכן יש חופש במרחק של הטלסקופים. איך סוגרים את זה נכון? תודה, צביאל

stivenz

New member
זה פשוט:

לוקחים את האוטו- כיוון כללי - דרום תל אביב. לוקחים (חשוב)- את הארנק. רצוי עם מרשרשין בפנים. מגעים לעופר אבניר, עולים לקומה האחרונה-(להלן: "מחסן חלפים") שם לבטח יעמוד לו איש חביב או שניים. אמור להם בלשון צחה: "התואילו להביא לי ספייסר לגלגל הקדמי של הDR 350 שלי?" סביר להניח שהם יביאו לך את מבוקשך, יתנו לך פתק. אז המצב מסתבך... אתה יורד קומה אחת(חשוב לא להתבלבל) מימינך במדרגות יש חלון עם ציוד צלילה וג´ט סקי-. אתה מגיע לאשנב קטן- מוסר את הפתק לבחורה היא כבר תדאג להחזיר לך אותו חתום, לא לפני שתיפרד ממיטב כספך(להלן "המרשרשין" שהבאת בארנקך) למה מיטב כספך? כי ככה זה בעופר אבניר.. (לא יודע איך זה במקומות אחרים..
) אחרי שנפרדת ממיטב כספך, וקיבלת את הפתק חתום- אתה חוזר על עקבותך אל "מחסן החלפים" שם האיש החביב יביא לך בחפץ לב (כמובן אחרי שיתבונן בפתק) את מבוקשך (להלן- ספייסר..) .. כל שנותר לך מעכשיו הוא לסור לביתך ולהרכיב את הספייסר הנ"ל.. לחזק טוב טוב את הברגים- לעשות נסיעת מבחן- ולחייך!!! עכשיו ברצינות- או שתבקש מחרט להכין לך את הנ"ל או שתקנה בחברה.. הכל שאלה של מחיר.. אל תסע ללא החלק הקטן הזה.. שלא תדפוק חס וחלילה את כל העסק שם... עדיף עכשיו כסף על ספייסר מאשר אחר כך כסף על ציר, מיסבים, ובמקרה הגרוע גם טלסקופים וכו´... סטיב ששמח לעזור (אם עזר)

STIVENZ 426

New member
זה מה זה פשוט...../images/Emo3.gif

סטיב 426 לשרותכם
סטיב , הכינוי למכירה....דבר

stivenz

New member
הלו הלו- קולרגול- יש פה מתחזה!!!!

מזה פה? שוק???? סטיב 426 יש רק אחד! וזה בטוח לא אתה..
גם אני הייתי יכול ללכת ולהכנס בשם אחר.. קולגול או חליל- טפלו בבחור המתחזה... סטיב דואג לשמו...

stivenz

New member
למכירה? אני לא עושה משא ומתן עם

מתחזים...וגם לא עם פושעים... ובטח לא עם כאלה שבאים לעשות גלים ומייד עוזבים..(נראה לי שאתה כזה) אז אם כבוד יש לך- פנה את השם הנ"ל.. כי השם הנ"ל דורש הקרבה עצמית רבה ותואר של כבוד... מה גם שאני בטוח שאתה לא יודע מאיפה בא הכינוי ולמה.. שבת שלום. סטיב (שנשאר ביינתיים סטיב- עד שהדובון יטפל במתחזה הנ"ל)

שמע חבר אכן יש כאן ניסיון התחזות

היות ואני משער שאתה חומד לצון ותו לא ולא מזיק הייתי מבקש את רשותו של סטיבנס426 האמיתי קולרגול ( מתחיל לפקח )

stivenz

New member
עכשיו נרגעתי.... ../images/Emo98.gif

אם הדובון מפקח- סטיב רגוע... איך היה המירוץ קולרגול? התרשמות ראשונית?!..... נ.ב מה עם אבי המאמץ? סטיב מקווה שלא שכחו אותו...(בעליה ההיא.. נו... אתה יודע...)

stivenz

New member
גהינום זה טוב.. תלוי למי...../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

ומה עם השאלה השניה.. על המ_סיק_י?? ועל בתו של המלך..? יש תשובות או להמשיך להזדיין בסבלנות?? סטיב ששמע שמועה שמתחילים ליבא לגיהנום את ה- קטמ 426...

סטיבנס לא שכחו אותך הסר דאגה מליבך

הגיבוש וטכס ההכתרה בא יבוא המיקום סודי עדיין הזמן לוטה בערפל האנשים מתכוננים קולרגול ( מגבש לעת מצוא )

סטיבנסון יקירי!

היועצת תפתח בפתיח לא שגרתי...- היועצת מרוששת. היועצת גם שזפה את זעקתך לקולרגול לגבי אי יכולתך לכנות עצמך בשם האצילות - סטיב 426. היועצת עשתה מייד חשבון - 1+1= מכרה זהב. היועצת קפצה על המציאה ועל המכרה זהב ומייד רשמה את השם ואיתו קיבלה אישור על רישום פטנט. הכינוי בידה המרוששת של היועצת! לא מתחזה ולא נעליים ולא מגפיים (שטח) ולא גרביים (אגב הגרביים יגיעו ...). דבר במספרים סטיבנסון... ומה קרה היום בפלמחים? האזניים הגדולות של היועצת שמעו סיפורים מסמרי שיער...מי ישתף את היועצת החסודה והעסוקה בעניני הגותה את המתרחש?

stivenz

New member
יועצת יקירה ויקרה!!

הסטיב יפתח גם הוא בפתיח לא שגרתי- הסטיב מרושש גם כן.. והרי יודעת היועצת במעמקי ליבה שאם היו לסטיב מן המצלצלין היה מושיט הוא את ידו, מלאה ב |זהב| ליועצת, כמו כן היה מוסיף הסטיב גם
ו
ליועצת היקירה.. וזאת ללא כל בקשת תמורה.. אך הסטיב מרושש.. אין עליו אפילו ח"י שקלים בקושי.. אם היה לו מה למכור היה מוכר הסטיב את כל רכושו למען היועצת והיה מוסר לה את כל כספו.. שנתליח מבצע התרמה? סטיב

psichi

New member
הספייסר מותקן...

אבל יש רק בצד שמאל של הגלגל... בצד של החילזון (הצד הימני) אין ולא היה ספייסר. כמובן שנכנסתי לאתר motofiches ואכן לא חסר אף ספייסר, כפי שניתן גם להווכח מהשרטוט שהעלה מר.טריינספוטינג. שאלתי לכן עומדת בעינה: איך מכוונים את מיקום הטלסקופ הימני על ציר הגלגל לפני שמהדקים?

stivenz

New member
רגע- איך זה היה מורכב לפני?

היה לו חופש כזה? (כולה פעם אחת נתקלתי בדי אר מושבת וזה היה בגלל קרבורטור מלוכלך...) סטיב שלא זכר איפה בא הספייסר...

Trainspotting

New member
הדרך הנכונה..

היא להרכיב את הגלגל בסדר הבא... קודם כל לאחר פירוק הגלגל תוודא שהציר והספייסר נקיים מלכלוך, מומלך למרוח שכבת גריז עדינה על שניהם לפני הרכבתם. הספייסר ממוקם מצד ימין של הגלגל (במבט מקדימה) ובצד שמאל יחידת הספידומטר (חילזון, שבלול או איך שלא תקראו לזה) כאשר אחריה אין ספייסר נוסף. מה שנשאר זה להכניס את הציר להבריג אותו ולסגור את נועל הציר כאשר יש לחזק את הברגים ראשית ביד, לסובב את הגלגל ולהפעיל את הברקס מספר פעמים. לאחר וידוא שהכל מסתובב ופועל נכון, לחזק את ארבעת הברגים כאשר העליונים ראשונים ורק לאחר מכן שני התחתונים. בהצלחה. שים
לתמונה המצורפת.

hananz

New member
אני מחפש ספר מכונאות

על DR 350 וקרובי משפחתו איפה ניתן להשיג (עדיף בעברית אם כי אנגלית גם יתקבל בברכה)

XtReme

New member
ספר מתורגם

בעבר היה לשחר אופנועים ספר רכב מתורגם ל DR600, יש הרבה דברים שיתאימו גם ל DR350. אני מאמין שעדיין יש לו ספרים כאלה.

MexMex

New member
ממש לא טוב!!!!

מוטורסייקלבוק.קום גרועים ביותר!!! מנסיון
אם אתה רוצה, קרא ביקורת בפורום השכן MexMex נכווה....

למעלה