הרכבה על לימון

מוטי בר

New member
בשום אופן לא!! וזה מכיוון שהסיבה שא

ין פרי אינה בגלל ההרכבה אלא בגלל מזיקים ומחלות, דישונים והשקיה לא נכונים כך שגם אם תרכיב לא ישתנה כלום. סיבה נוספת: לא מקובל להרכיב צמח רגיל על סוג ננסי גם אם מבחינה בוטאנית זה אפשרי כמובן היות ותקבל עץ עם גזע חלשלוש שלא יתאים לרוכב של לימון רגיל שלו עץ ממש גדול ופרי מאוד כבד משקל.... בהצלחה.

aviah

New member
הרכבה על לימון

שלום לכולם חבר שלי הציע לי להרכיב מינים של הדרים על עץ הלימון בן הפחות משנה שלי. היית רוצה לדעת: 1. באיזה / גודל העץ שלי צריך להיות כדי לעשות את ההרכבה? 2. איזה מיני הדרים אפשר להרכיב? 3. איך מבצעים את ההרכבה עצמה? 4. איפה אפשר ללמוד באופן מסודר על הרכבה? תודה מראש אבי

שקדי

New member
אז ככה.................

1.הרכבות על עצי הדר אפשר לעשות בכל גיל אני ראיתי הרכבות על עצים בני 60 שנה שהצליחו להפליא 2.אפשר להרכיב את כל סוגי ההדרים הקימים 3.בקשר לאיך מרכיבים הייתי מציע לך להתענין במשתלה רצינית בסביבתך בהצלחה.................

גלית2002

New member
הרכבה../images/Emo140.gif

הסבר על הרכבה בהצלחה

reuven4u

New member
יש לי שאלה על הרכבה,

עשיתי הרכבת עין על עץ לימון לפני חודש וחצי, וכשהורדתי את הניילון אחרי חודש, כל העניים היו שחורות לגמרי. (כאילו רכובים) מה יכול להיות הסיבה?

שקדי

New member
אז ככה...............

כשעושים הרכבה ועוטפים אותה בנילון נוצרת בשקית לחות גבוהה וזה טוב בשלב הראשון כדי למנוע התיבשות ההרכבה כשמתחילים לצאת העלים הראשונים צריך לפתוח את השקית בהתחלה רק חור קטן כדי לנקז לחות ובהמשך לפתוח לגמרי לאויר החופשי בגלל הלחות הגבוהה העלים נרקבו אל יאוש נסה שנית......................

reuven4u

New member
אחרי כמה זמן אפשר להתחיל לחורר את

הניילון? (לא היו אצלי עלים כי ניסיתי להרכיב רק עין)

שקדי

New member
אפשר מפעם לפעם..........

לפתוח את השקית להציץ ואם עוד אין התפתחות לכסות בשנית ברגע שהעין מתעוררת ומתחיל לבלוב מתחילים לחורר בהתחלה חור קטן רק לאוורר ולהוציא לחות ואח''כ בהדרגה מגדילים את החור עד להסרה מוחלטת

למעלה