הרי

gcnet

New member
הרי

כתבה על גוד שארלוט בראש1!!!!!!!!! =]]]]]]]]]]]]]]]] עדיין אל הספקתי לקרוא {רצתי ישר למחשב לספר לכם} ואנחנו מובילים בפוסטרמאניה, שבוע הבא פוסטר!!! {אם נשמיך להצביע} יהההה ולמי שיש ת'עיתון שיסרוק לפה בשביל ילדים שאין להם {אני לא יודעת איך משתמשים בסורק =\\} ביי זזתי לקרוא אותה :D

Falling Tears

New member
יאייייי

עוד לא קיבלתי אותו אבל :( איזה עיתון מעצבן תמיד הוא מאחר.. אני גם תכף זזה למחויבות אישית אז אני אקרא שאני אחזור.. אני עכשיו כל השבוע מצביעה!! אני חייבת פוסטררר

RoCk StaR 1

New member
כןןןןןןןןןןןןן

אבל חשבתי שזה במקום פוסטר..לא? יופיייייי..כי הפוסטר היה אמור להיות היום... מזה שמחתיייייייי שראיתי את זה יאוווו אבל...האמת הכתבה לא משו..כי..קודם כל..הוא די יורד עליהם וזה מעצבן.. ו..מה שג'ואל אומר שם "אנחנו אף פעם לא מוותרים על הופעות, ולכן בקושי היינו בבית וכולנו נפגענו ברמה האישית מכך. מערכות היחסים שלנו נהרסו ועל השתתפות באירועים משפחתיים בכלל אין מה לדבר"..ממ אפילו שזה לא בדיוק תלונות, אני מבינה עכשיו על מה הם מדברים ה-I just wanna live...כי באמת בהתחלה בלייפסטייל הם היו כאילו נגד זה... וגם...שהוא "הציג" את הלהקה אז הוא רשם את השמות של כולם והתפקיד שלהם ולבילי הוא רשם גיטרה ועיצוב עטיפת דיסק..וכאילו אם הוא כבר נכנס לזה למה הוא לא רשם לבנג'י וג'ואל שהם כותבים את הלירקסים? חפיף...בכל זאת שמחתייייייייייי =]

original jess

New member
אבל בדף השמאלי, עם השירים, יש כמה

שהוא ממליץ בחום. טוב, מה זה משנה בכלל? העיקר שיש לי כתבה בעברית עליהם (
)

ak 1

New member
כהה...

גם אני ראיתי! ממש שמחתי... מה שכן..הפוסטר אמור להיות תוך חודש של תחרות..אבל נראה לי שהיום (הגיליון) זה כבר עבר חודש בדיוק...אבל לא משנה לפי מה שהבנתי זה בשבוע הבא...נקווה

original jess

New member
כן, ראיתי, רציתילסרוק אבל הסורק נדפ

נדפק! אם אפאחד לא יוכל לסרוק, אני יכתוב פה תכתבה....

>< שירע לא אוהבת ראש אחד

מזה הכגתבה הזאת?? עלבוןן \: לא יפה התעצבנתי כמעט חטפתי קאיזה שקראתי אותה... כתבו שם דברים ממש לא נכונים ועיצבנו אותי ><

RoCk StaR 1

New member
זה מה שאמרתייי! אררר איתםם

עד שכבר כותבים עליהם משו אז זה חרא?! אנחנו צריכים לכתוב להם מכתב מרוגזזז!!

RoCk StaR 1

New member
אורלע--->

בואו נשלח להם מכתב מהפורום למדור "קוראים כותבים" הזה ששולחים לשם מכתבים..

T a b a s c O

New member
מיף..ולמה בידיוק?

לפי דעתם המוזיקה לא מש'ו..יש חופש ביטוי..מותר להם להגיד שהמוזיקה לא מש'ו..

RoCk StaR 1

New member
אבללל..

למה הם כותבים עליהם כתבה אם הם חושבים שהמוזיקה לא משו?! הם אמורים לעודד שישמעו אותם!! לא ההפךךךך הקטע הוא, למי שכבר אוהב אותם-זה לא עוזר בכלום הכתבה חוץ מלשמח אותם שיש כתבה (הרי זה לא חידש משו בדיוק..) ולמי שלא מכיר אותם- זה אמור לעודד אותם לשמוע אותם!! אז..מה הפואנטה בכתבה אם הם חושבים שהם לא משו?!

למעלה