אהלן א.ז. ../images/Emo13.gif והנה דעתי על כתב ידך
רואים בכתב ידך דבר ראשון את הגיל. מה זה אומר
שאת מלאת קמטים, הולכת כפוף, נעזרת במקל הליכה וצורחת על אנשים שיעבירו אותך את הכביש
....................
אז
לא, לא לזאת הכוונה
הכוונה שלי היא שרואים שאת כבר מיומנת. כבר יודעת מה עושים, איך עושים, איך הכי טוב להתארגן, איך הכי טוב לך לעשות כל מיני דברים. את מכירה את החיים, החיים מכירים אותך, ואת פועלת ביעילות בכל מה שאת עושה, הכל קטן עליך. מאוד בולטת גם מיומנות בידיים. רואים שיש לך ידיים טובות ואת מוכשרת בעניין הזה. אני לא מפרטת ואת יודעת למה
. אני מצטרפת לדעתו של ז´אן שאת לא מתקרבת יותר מדי לאנשים, לא חושפת את עצמך יותר מדי, אלא תמיד שומרת על הגבולות שלך די רחוק. עכשיו בואי נבדוק אם המקום הזה שהתייצבת בו בחיים טוב לך
נראה שאת מסודרת ומאורגנת, יעילה ומספיקה ומצליחה לעשות הכל. הכל
כל מה שקשור בסידורים טכניים. אני חושבת שאת לא מספיק מנצלת את הכשרונות שלך, לא מספיק מפנה זמן לעצמך. היחס שלך להרבה דברים נקבע מראש ואת מרגישה שאת "יודעת" הרבה. אבל את כבר לא כל כך בודקת את הדברים ונשענת על מה שפעם בדקת ואז הגעת למסקנות שלך. מה שאני מנסה להגיד, זה שבאיזשהו שלב בדרך עצרת והפסקת להתחדש. לא באופן טוטאלי כמובן, בסך הכל את אדם מאוד יצירתי. אבל יחסית ליכולות שלך, באיזה מקום השארת לצד הדרך את ההתחדשות. אולי זה גם קשור לצורך שלך לגונן על עצמך כל כך, מה שדיברנו קודם, על הבחירה שלא להיחשף וככה. אוקי, אני עוצרת כאן ואשמח לכל פידבק
מיכל