הרי כתב ידי

א.ז.

New member
איזה פחד

למה זה יצא ככה? אבל אולי זה לטובה? לא שמרתי את המכתב...אם יש צורך הפרטים הם.. אשה בת 43. אם יש צורך לשלוח מכתב אחר..אשמח..רק תאמרו לי.

שלום א.ז. ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ניסיתי לעשות את זה עבורך אבל הידע שלי בתוכנות גראפיות לא מספיק. אז מה שאת צריכה לעשות, זה לסרוק שוב את כתב ידך, אבל לדאוג שהרזולוציה תהיה נמוכה: עד 500 פיקסלים או 72 dpi. בחלק מהתוכנות יש הגדרה לסריקה עבור דף אינטרנט וזה גם טוב. ועד אז נחכה.

jean

New member
שלום א.ז, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
דבר ראשון שבולט בכתב ידך הוא פתיחות. האותיות כתובות בצורה מרווחת זו מזו, המילים עוד יותר, המרווח בין השורות גדול. כמו כן לא ברורים השוליים. הכתב יד מתכנס בשוליים רחבים משני הצדדים שהולכים ומצרים. זהו אופיו של הטקסט, כך שייתכן שהשוליים לא מעידים בהכרח מבחינה גרפולוגית, יתכן משום שכתב פשוט מעט טקסט. המשמעות הראשונה של המרווחים היא שאת נמצאת במרחק, דיסטנס, מאנשים אחרים ומהזולת. יש לך רצון להרגע, לתפוס מרחק ולנוח מעט. הרצון הזה מתבטא בכך שאת לעיתים מוצאת עצמך מתכננת תוכניות גדולות ולא ריאליות, משום שהן לא ממש קשורות בעשייה ממשית, אלא רק בתכנון כללי. את אדם מאוד ברור, לא מסתיר מאחרים את דעתו, את גם אישה אינטליגנטית, עם יכולת הבנה אינטואיטיבית וקישורית של אירועים ותהליכים. כתב היד שלך יציב למדי על השורה, למרות השוליים המשתנים, מה שמראה על ראייה שקולה ומאוזנת של הדברים, "ראייה מפוקחת" יש לאמר, לפי הז´רגון הישראלי. אני חושב, שכשאת מגיעה לזולת את יכולה להיות מעט ביישנית, או לפחות לא מתאמצת להתבלט יתר על המידה. עם זאת קל לך לקשור קשר עם הזולת, יש בך נתינה טבעית ויכולת האזנה טובה לאחרים. אני חושב (לפי ה"ב" והמרווחים) שאת חושבת לאחרונה על ענייני מגורים, או שיפוץ ביתי או מעבר למקום אחר, ה"ב" הרוכנת מסמלת לא אחת, ישיבה על "מזוודות", או מחשבות בכיוון. אבל אם זה נעשה, זה נראה שאת לא עסוקה בהכנות. אני חושב שכתב היד האוורירי מציין מחסור שיש לך בעשייה. יש לך רצון להקדיש מעצמך לדברים יותר מעשיים של יצירה ועשייה, ומתוך כך שזה לא מתבצע את מוצאת את עצמך ברצון להתבודד ולהרגע. לדעתי התרופה הטובה ביותר לכך כמו ששמעתי פעם פילוסוף ידיד שלי שאומר היא "המנוחה הטובה ביותר היא יצירה ללא הרף". כמובן שלא צריך להפריז. זהו, זה מה שראיתי בכתב היד, פחות או יותר. אשמח לקבל תגובות.

א.ז.

New member
ראשית...

תודות... לליטן א. כל הכבוד..איך עשית זאת?... ול-jean על הניתוח המאלף. ברשותך jean הייתי רוצה להמתין מעט לקבל את חוות דעתם של אחרים, על מנת לא "להסגיר" פרטים נוספים(ואני ממש לא בוחנת אף אחד)...אבל... מבטיחה להתייחס לכל הנאמר..... תודה א.ז.

א.ז.

New member
jean שלום

ראשית, תודה שהקדשת מזמנך עבורי. אני אלך פחות או יותר לפי סדר הדברים. פתיחות-קליעה בול...למרות שמלווה בקצת שמרנות-בכל זאת הגיל..... כל נושא המרחק נכון מעשית, וגם מה שנאמר בהמשך לגבי מעבר דירה, ובכלל נושא המגורים תופש מקום בחיים כרגע. נושא יכולת ההבנה, והראיה המפוכחת, בהחלט נכון, מה שגורם בהחלט "להנחית" את דעתי על הזולת. ביישנות..ממני והלאה-זה היה נכון לפני שנים, אבל כיום...ממש לא. אוהבת חברת אנשים ומחפשת אותה. בנושאי יצירה ..הכל נכון, הזמן הפנוי מאפשר התנסות בתחומי יצירה שתמיד משכו אותי. מה שלא עלה על הפרק הוא נושא רפואי משמעותי, שבעקבותיו מגיעה מנוחה מאולצת, שבהחלט ציפיתי שייראה בכתב היד. בכל מקרה תודה, תודה, תודה א.ז.

מטעמים השמורים עמי

מסתיר לפעמים עולם ומלואו. זה בסדר מבחינתי. אכן, יודעת לשמור דיסקרטיות ודיפלומטיה. טאקטית ומעדנת. מדריכה ומסייעת - אם רק רוצים. ללא מרפקים. עדינית בלשון העם. קושי והתרחקות מול פגיעות. אחראית, זקוקה להערכה. חסכי תשומת לב מבעל מרוחק/עסוק ? תנמיכי חומות הגנה ותשחררי. ערנית ומבחינה בפרטים שלפעמים מפריעים לה יותר מאשר לאחרים. חווה פער ערכים מתסכל בין ערכיה לבין המצוי. אין מספיק אנרגיות ללכת על הסוף ולהיאבק. כיום מפוכחת יותר אך לא פחות כואבת על דברים/תופעות.

ליטן א

New member
שאלה

גרפולוגיה נתמכת גם על התוכן, או רק על הכתב עצמו?? כי לפי מה שהבנתי עד עכשיו, הגרפולוגיה מסתמכת רק על הכתב/פונט עצמו.. אבל בעקבות ההודעה שלך, אני טיפה מבולבל....

א.ז.

New member
אהבתי את..

ניסוח התשובה-יריות מהמותן... דיסקרטיות ודיפלומטיה-ככה ככה, הלוואי והייתי שומרת קצת על חדות לשוני לפעמים.וזה נכון גם לגבי טאקט ועדינות-הלוואי..למרות שעובדת על זה... מדריכה ומסייעת, בכיף ובגדול....מאד אוהבת. אחראית וזקוקה להערכה...בהחלט, חוסר תשומת מהבעל...לא כל כך, אמנם עסוק, אבל עוזר ומפרגן... חומות הגנה? בהחלט, צריכה לעבוד על זה, אבל אז נותרים חשופים ופגיעים לא? הבחנה בפרטים...בהחלט...עוזר כרגע ביצירה... לגבי פער הערכים, נכון, משתדלת להחליק, כדי לא ליצור עימותים... אין אנרגיות...נכון, וכאן עולה שוב הבעיה הרפואית, שציפיתי שתעלה... דליה תודה תודה לך.. א.ז.

היות שאת

סימפטית, קבלי תוספת. אכפת לך שאקרא לעצמי דוד ? התחיל למצוא חן בעיני להחליף שמות. וברצינות אני בן. לענין, יש המון טאקט ודיפלומטיה בדרך שבה תמרנת וניסחת את תגובותיך לניתוחים והיות שאלה גם כנים ניתן ללמוד מכך. וברצינות, כבר אמרתי ? אני לא חושב שאת מקובעת וחסרה התחדשות, מלת המפתח לדעתי כמובן זו " התפתחות". מסבות כלשהם את בולמת יוזמה והתפתחות משמעותיים, ונרתעת מהחלטות מעשיות לקידום יעדיך. במקום זאת את נעה במעגלים בתחומי העיסוק והיצירה הקרובים ללבך, בהם את משקיעה את הנשמה ומרבה ליצור ולחדש. זה מה שנותן את הספוק והכיף, ובכל זאת מותיר אי נחת. אל תזדרזי לאמץ לעצמך קבעונות, הסתכלות אחורה ולימוד ממה שהיה - כן, גזירה שווה ממה שהיה לגבי מה שקורה כעת וצפוי להיות - בשקול דעת סביר.

אהלן א.ז. ../images/Emo13.gif והנה דעתי על כתב ידך

רואים בכתב ידך דבר ראשון את הגיל. מה זה אומר
שאת מלאת קמטים, הולכת כפוף, נעזרת במקל הליכה וצורחת על אנשים שיעבירו אותך את הכביש
....................
אז
לא, לא לזאת הכוונה
הכוונה שלי היא שרואים שאת כבר מיומנת. כבר יודעת מה עושים, איך עושים, איך הכי טוב להתארגן, איך הכי טוב לך לעשות כל מיני דברים. את מכירה את החיים, החיים מכירים אותך, ואת פועלת ביעילות בכל מה שאת עושה, הכל קטן עליך. מאוד בולטת גם מיומנות בידיים. רואים שיש לך ידיים טובות ואת מוכשרת בעניין הזה. אני לא מפרטת ואת יודעת למה
. אני מצטרפת לדעתו של ז´אן שאת לא מתקרבת יותר מדי לאנשים, לא חושפת את עצמך יותר מדי, אלא תמיד שומרת על הגבולות שלך די רחוק. עכשיו בואי נבדוק אם המקום הזה שהתייצבת בו בחיים טוב לך
נראה שאת מסודרת ומאורגנת, יעילה ומספיקה ומצליחה לעשות הכל. הכל
כל מה שקשור בסידורים טכניים. אני חושבת שאת לא מספיק מנצלת את הכשרונות שלך, לא מספיק מפנה זמן לעצמך. היחס שלך להרבה דברים נקבע מראש ואת מרגישה שאת "יודעת" הרבה. אבל את כבר לא כל כך בודקת את הדברים ונשענת על מה שפעם בדקת ואז הגעת למסקנות שלך. מה שאני מנסה להגיד, זה שבאיזשהו שלב בדרך עצרת והפסקת להתחדש. לא באופן טוטאלי כמובן, בסך הכל את אדם מאוד יצירתי. אבל יחסית ליכולות שלך, באיזה מקום השארת לצד הדרך את ההתחדשות. אולי זה גם קשור לצורך שלך לגונן על עצמך כל כך, מה שדיברנו קודם, על הבחירה שלא להיחשף וככה. אוקי, אני עוצרת כאן ואשמח לכל פידבק
מיכל

א.ז.

New member
מיכל...בגלל שהעלבת אותי...תחכי קצת.

סתתתתתם...רציתי להחזיר לך... חייבת לקפוץ לעיניין הידיים, וזה חלק מאותה בעיה רפואית שדיברתי עלי, ולמרות זאת בהחלט כל מה שקשור לעבודת ידיים בתחומי היצירה שמעניינים אותי, אני מתגברת על המגבלה, בכל אופן הפתיע אותי שזה לא בלט כל כך. מתקרבת לאנשים כן...חושפת יותר מדיי...לא , וזה מחזיר אותי לעניין החומות. דווקא בתקופה האחרונה, מנצלת את הכישרונות, בשל זמן פנוי רב שנכפה עליי, ובהחלט משתדלת להספיק הכל, אבל לא בהצלחה יתרה. מקובעת בדעות, בהחלט....אבל אני רואה זאת כיציבות...כנראה שאני טועה... בעינייני התחדשות, דווקא מחפשת אותה בכל מיני תחומים, כנראה שזה עוד לא זה, אם זה לא מופיע בכתב ידי. מיכל חבל שעצרת, היה לי נחמד והלוואי שאוכל לתרום לך , כמו שאת וחברייך תרמתם לי. תודה א.ז.

א.ז. העפתי מבט נוסף בכתב ידך, לחפש

סימנים שמעידים על הבעיות שאת אומרת שיש לך. הגעתי למסקנה שאולי צריך לראות את הכתב בהשוואה לכתב שהיה לך לפני. מ´תאומרת ?

א.ז.

New member
מיכל

בשל אילוצים טכניים(אין באפשרותי להשיג דוגמה לכתב ידי מהתקופה שלפני), מדובר על שינוי שחל לפני כ- 4 שנים. תודה בכל אופן.

א.ז.

New member
אז ככה..

אני מודה לכל מי שהגיב..... וברשותכם, למען ההגינות ולאות הערכה על מאמצכם אענה לכל אחד בנפרד, ואני מתנצלת מראש על כפילויות אם תהיינה. תודה א.ז.

d@r121

New member
רגע רגע הנה עוד ניתוח

אז אני לא גרפולוג מקצועי אבל אשמח לפידבק את בעלת הערכה עצמית גבוהה ויש לך חוש לסדר בעלת כושר ארגון של דברים ובעלת הבחנה מהירה ותכליתית מידי פעם את זקוקה (כמו כל אחד אני מאמין) לחיזוקים יש לך דחף להופיע ואת פטפטנית פגעתי? ד
ר

א.ז.

New member
היי דור-

נראה לך שנחפזתי? הייתי צריכה לחכות עוד קצת? לא נראה לי פייר להמתין יותר עם התגובה, והנה...זכית לתגובה מיידית. הערכה עצמית גבוהה?!...לא ממש , רק בדברים שאני יודעת כבר שאני טובה בהם, לא בכל תחום.. סדר ..אתה יודע, באופן תאורטי כן(יודעת בדיוק מה צריך לעשות כדי שיהיה פה סדר), מעשית ...-טעון שיפור. כושר אירגון, בהחלט קיים, ונכון גם לגבי הבחנה, חיזוקים-זה שמי האמצעי(הרגעת אותי-כולם זקוקים?...) פטפטנית...בהחלט, יותר מדי..... פגעת בול בהרבה דברים יישר כוח א.ז.

למעלה