הרי געש- עזרה

k a b o o k

New member
הרי געש- עזרה../images/Emo13.gif

הייתי רוצה שם של הר געש כלשהו בעולם, את מיקומו- אזורו ויבשתו, את מס' התפרצויותיו (עד היום), עוצמת ההתפרצויות והנזקים שגרמו. ורצוי מאוד, מאוד, מאוד- תמונה של ההר עצמו. אני מודה מאוד, מאוד, מאוד לכל העוזרים
*זה די דחוף לי למחר. תודה

הרי געש

מצרפת קישור עם המון אינפורמציה. ממליצה גם לעשות חיפוש בגוגל אם אתה רוצה חומר בעברית וכמו כן, יש קישורים שאתה יכול להעזר בהם. בהצלחה. הרי געש

k a b o o k

New member
אנגלית ממש לא עוזר לי..

אין לי שום צורך בסיכומים ומידע רב.. זה ממש לא עוזר לי.. כל מה שברצוני לדעת זה את המיקום, מס' ועוצמת התפרצויות והנזקים שנגמרו כתוצאה מכך, ואת התמונה של ההר. כך, שסיכומים ארוכים וגדולים (במיוחד באנגלית) ממש לא עוזרים לי.. (וכן אין לי צורך במידע כללי על הרי געש, כי אם על הר געש אחד). תודה בכל זאת
(מקווה שאולי אחרי ההסבר האולי יותר טוב שלי תוכלי לעזור לי..)

k a b o o k

New member
כן, נכנסתי..

אבל אנגלית ברמה כזאת.. זה ממש גבוה בשבילי
ציפיתי ממך, בתור "מומחה פורום" שדווקא היחס שלך יהיה נחמד יותר, ותוכלי לעזור.. כנראה שהתבדיתי.

תשובה

האתר ההוא מסודר בצורה בהירה והאנגלית בו ברמה סבירה. בשביל להצליח צריך להתאמץ. אני לא יודעת אם ניתן לקבל את האינפורמציה שביקשת בצורה יותר מסודרת וברורה ממה שמופיע שם. נכון, תמיד אפשר להסתפק במועט, כנראה שזה לא המקום. מעניין אם הכתבה באנגלית היתה על מאיה או על מעבר לפינה, היית מוותר כל כך בקלות. בהצלחה.

k a b o o k

New member
ואוו.. אימאל'ה!!

בסה"כ ביקשתי עזרה, איזה שאלה קטנטנה.. תראי לאן הבאת את כל הקטע הזה
באמת "סליחה" על זה ששאלתי שאלה, פעם הבאה אני אדע לא להיכנס לשאול שאלות פה.. כנראה שיש פה אנשים לא סימפטים.. אני כל הזמן בדילמה איך שמים אנשים "מומחי פורום" שהם בכלל לא מתאימים לתפקיד

למעלה