הרי את............

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo141.gif../images/Emo28.gif שהכל יהיה.

לטובה וברכה.מאחלת לך המון הצלחה עם קבלת התואר החדש "גרוש חדש"מגיע לך אותו עם הרבה כבוד
.

יערית

New member
הרי אתה....

משוחרר עד להודעה חדשה
תחשוב שאני שרה לך את זה
תן את השמיים והשמש החמה תן לראות אותם מן הנשמה תן לנפש שתבער תן להיות חופשי ומאושר שיר לנו שיר ושלח לנו אור תן יום בהיר וערב טהור צחק בנפשי, לבן ומואר בואה חופשי ולך מאושר {דודו ברק} זה יום מרגש,יום שחלמתי עליו הרבה זמן עבורך
אתה עוד לא מעכל,גם אני לא
והעיקר שהדברים נגמרו על הצד הטוב ביותר
קולולולולולולולולולולולולו

maof

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

כל סוף הוא בעצם התחלה..... החיים באמת אינם נמדדים על פי מספר הנשימות אלא על פי מספר הרגעים עוצרי הנשימה. תודה ענקית לכולם זה באמת היום שלי אנשים מיוחדים שהיו ועדין נמצאים בחיי בתקופה הקשה וברגעים המטורפים ביותר......תודה מיוחדת לכל אחד מהם
ואישה אחת קצת לא רגילה
שהיתה לצידי ברגעים הכי מטורפים
מיוחדת עבורה
כי ממנ באמת למדתי משהו יקר מפז.....את ההבדל שביןלקחת ולקבל מעוף - ביום המאושר בחיי היום שלו חיכיתי

deena

New member
בדרך כלל שמתגרשים

אני לא אומרת מזל טוב. אבל הפעם אין מנוס, לזה אין מה להגיד מלבד מזלטוב. אולי 'שהחיינו' קטן מתאים גם כן. וואו.

../images/Emo25.gif

ממרומי זכרון יעקב... עם הפנים לים... בין ערביים... בריזה מנפנפת קוקו... כוס שייק פירות ביד מורמת אל על(לא
-אני נוהגת
)... חיוך מאוזן לאוזן... צעקתי לתהום שמתחתיי...
יששששששששש...מגיע לך הטוב ביותר...חבר שלי
ומישי עם מבטא אמריקאי כבד לחשה מאחורי... YES...HE DESERVE THE BEST
לחיי החופש מעופי

מיננה

New member
מזל טוב שתמיד תרגיש חופשי ומאושר../images/Emo13.gif

מאחלת לך שנה מאושרת טובה מתוקה בריאה והתחלה חדשה. ושדרכך תמיד תהיה מלאה חיוכים והמון דברים טובים. אני מחכה שלוש וחצי שנים ומבינה ממך שאפשר לשרוד גם יותר. תודה. והמון אושר ותמיד תקוה לטוב יותר. מיננה

קזה1

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif אלפא מברוק

לגיד לך שעד החתונה זה יעבור?
יאלה שבור כוס שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך

למעלה