הריק שלי

ophra

New member
הריק שלי

קוראת אתכם כאן במשך היום ולראשונה מאז התחלתי את "שוטטותי" בפורום, פשוט |לא מצליחה| להביא את עצמי לכתוב לענות להתייחס....
ריק לי. זה לא מחסור בזמן זה לא שאין לי מה להגיד (נראה לכם....
) זה פשוט שריק לי. אין לי אנרגיות. אני לא עצובה... (טוב, נו, אולי קצת...
) ולא צורב ומעיק לי הלבד (בזמן האחרון, לא תמיד...
) הדבר היחיד שעוד יש לי אנרגיות אליו זה הגורים...
בשבת אירגנתי להם חדרים (אחרי 4 שנים שהם ישנים באותו חדר, ערכנו פיצול) והייתי מאושרת!
אלה היו אנרגיות. אנרגיות טובות. דמיינתי כל היום את הפרצופים שלהם היום בצהרים כשחזרו מהגן ומבציפר וראו את ההפתעה כל כך הצטערתי שלא הייתי כאן בבית לראות את זה.... אפילו כשאני רק כותבת על זה אני מרגישה שוב פתאום איזה סוג של "התעוררות"... אבל או-טו-טו הם הולכים לישון, הגורים ובבית ישתרר השקט הזה שאני כל כך אוהבת ומקווה שהוא כשלעצמו יספיק אם לא היום, אז גם מחר, ומחרתיים, ועוד שבוע, הרבה-הרבה שקט כדי להחזיר לי את האנרגיות את הכוחות לזוז ולהזיז דברים (ובעיקר את עצמי) בשלב ראשון אני מסתפקת שיחזרו הכוחות לכתוב כאן יותר....
עפ
(גם בלי אנרגיות, קוראת הכל)

המלצות שלי.

בלי פוזות ובלי סיפורים, מבין אותך. המלצה-תני להם להרדם, תגשי לכל אחד מהם, תריחי כל אחד מהם בתורו(אותי הריח של הילדים מרומם ומרגיע), תשתי משהו ותלכי לישון. סגול(עם מדבקה שבני שם לי על שרוול של חולצה)

מצוטטת

New member
עפ ../images/Emo39.gif

אז חוץ מזה שקראתי לך
כמו תמיד!!! רק שואלת (בכאילו)...... ואל תעני לי ..... למה קצת הרגיש כאילו את מתנצלת..... וממה שאני למדתי עליך....שהשורה שתיים ששיחרת לאוויר עד היום
למדת כבר מה טוב ונכון לך... אז אני.....ובטוחה שכולם כאן... נחכה לך......ולמילים... רק אל תשכחי...משעורי בית את לא פטורה. אתגעגע למילה... אני

*יערית

New member
קורה.....

שאין אנרגיות יותר.. קורה שאין חשק לכלום... קורה שמפספסים את העיקר וניתקעים בתפל..{לא את} קורה..אז לא לכעוס על עצמך.... את כבר מכירה את המנטרות שלנו כאן
תתעודדי ..מחר נקנה עוד אבודקו
והרבה הרבה

r e d head

New member
עפרה

יש עוד כמה מחזירי אנרגיות... הם יבואו את לא צריכה לחפש אותם, רק לקבל אותם.

Lonely In Blue

New member
נו, טוף....

מצוטטת כבר ענתה ת´ רעיון המרכזי. את ילדה גדולה. לא מזמן היה יום´ולדת
את יודעת מה טוב לך. לכתוב, זה דבר שעושים רק כשיש אנרגיה ( בתרגום ללונלית - כיף ) לכתוב. גם לקרוא, לא כתוב בעשר הדיברות. בא, קוראים. לא בא, לא קוראים. כיון שאני חושב שאנחנו כאלה אנשים שלא כל כך מהר מוותרים עליהם
אני לא מודאג. רק ענין של זמן, ואת חוזרת לפה גם לקרוא וגם לכתוב.
אבל, ההשתתפות פה, הפסיבית - קריאה, והאקטיבית - כתיבה, נועדו לעצמנו. אנחנו, כל אחד לעצמו, מפיקים מכאן, בשבילנו. ולפעמים, יותר חשוב לנו להקדיש לגורים. ולפעמים יותר חשוב לנו השקט. ולפעמים יותר חשוב לנו מה קורה איתנו בעבודה ( איכסה ). ולפעמים בא לנו לפגוש אנשים בשר ודם. איך אמר הזקן ההוא, קוהלת ? לכל זמן ועת לכל חפץ אשר תחת השמים. קחי את הזמן שלך. קחי את השקט שלך. בלי יסורי מצפון. אנחנו, כמובן, נספור את השעות
או הימים
עד שנראה משהו פרי ידך ( והמקלדת ), אבל, אני מאמין באמונה שלמה בביאת השיח ( איתך ), ואף על פי שיתמהמה, בוא יבוא.
( שבכיף שלו היה לנפח ת´ מוח )

ריקנות

ריקנות וחוסר חיוניות גורמים לכך שלא תהיה לך סיבה לקום בבוקר, או אם תרצי לטוס לשום מקום, ואם את לא טייסת ורק נהגת זה כמו לסוע בפול טורים בניוטראל. זו תחושה קשה שגורמת לך להיות חסר סבלנות עצבני,ממורמר וכועס על כל העולם ובעיקר על עצמך, במקרה זה מומלץ להביט אל עצמך פנימה לשאול ולבדוק מה באמת אתה רוצה? והכי חשוב עד כמה אתה רוצה? מה הדברים החשובים לך באמת? בקיצור להתחבר לנקודת אור וממנה להמשיך במסע. המסע לא פשוט,דורש כוחות נפש, להוריד אוויר באם האגו נפוח, בקיצור תחליטי עם עצמך שאת מתחילה להיות את כפי שהנך באמת.לא להתפתות לתבוסתנות ולא לפתרונות שהן בבחינת מקסם שווה.

maof

New member
עפרה..........

יש רגעים שמרגישים שהאנרגיות שאנחנו מוצאים לדבר מסוים לפתע ניראות תפלות וחסרות טעם כאילו אנחנו לא נימצאים בכיוון הנכון רגע אחד של שקט .....רגע אחד של איפוס עצמי..... והדברים חוזרים לעצמם ........ הדברים מיסתדרים בפזל החיים הכל עינין של זמן ושלווה ברגע של סערה קשה לפעמים למצוא את........ בדרך שלך לאיבוד את מגלה איך כל התשובות שבך פורצות ומוצאות את הדרך לראות ואותה קרן מחממת אותך מבחוץ נוגעת ופוגעת ונעורה עוד סערה ללמוד..... מעוף

אני דפקא אוהבת את הריק שלך ../images/Emo3.gif

את יודעת למה???? כי מהריק הזה יצא מתוק יש כאלה שזקוקים לריק הזה כדי לזוז כדי לצמוח הלאה יש כאלה שהריק הזה נותן להם זמן לחשוב להתנקות לאגור כוחות ולתכנן את ההמשך ומשום מה אני חושבת שהריק הזה יעשה לך טוב (אצלי למשל הוא מופיע תמיד לפני שינוי לאחר שהבנתי והפנמתי הוא זה שמסמל את השניה שלפני ולכן למדתי לקבל אותו עם חיבוק עם המון אהבה) אז בינתיים עד שתאספי את הכוחות נוחי לך ילדה וצפי לטוב הוא בדרך

maof

New member
על זה אני מוכן להיתווכח../images/Emo13.gif

ריק = וואקום וכמו שאני יודע לוואקום נימשכים דברים !!!!!(לא דווקא חיובים) זה לא אני המצאתי
זה הכימיה מעוף

galgalit

New member
מזדהה עם הריק שלך...

בדיוק חשבתי לי היום... איך זה שאני, שהפורום היה כל עולמי, איך זה שאין לי יותר את זה... לא תמיד נכנסת. ימים שלמים שלא קוראת שום דבר, רק מרפרפת, וכותבת... עוד הרבה פחות. אני חושבת שאצלי זה נובע מזה שנורא ריק לי מבפנים...

ophra

New member
רוצה להגיד....

קודם כל תודה
על התגובות על התמיכה.... חוץ מזה, אם אתייחס לדברים שנאמרו... אז כן, הסתתרה כאן גם סוג של התנצלות סוג של "רגשות אשם"... על כך שאינני ממש "כאן" עבור אנשים שנמצאים "כאן" בשבילי (וההודעה הזו היא דוגמא יפה לזה, לא?
) אבל זה לא היה העיקר.... העיקר זה באמת העצוב מהריק מזה שאין לי כח לעשות אפילו את הדברים שבדרך כלל עושים לי טוב (ולהיות כאן זו רק דוגמא) יש לפי פחות כוח לבילויים וכיופים (למרות שכשכבר מצליחים לסחוב אותי מהבית, אני נהנית לגמרי...
) יש לי פחות כח לקשקש עם חברות יש לי אפילו פחות כח לגורים.... ובטח-ובטח לעבודה.... (טוב, זה בטח לא מיוחד רק לעכשיו...
) אז אני מנסה לצבור בתקווה שיחזרו ויחזור גם הכח להיות פה כי חסר לי... לי. מבפנים....
עפ
(היא עוד תשוב)

מצוטטת

New member
תגידי ../images/Emo35.gif

והאמת מפחדת לשאול... ואת בטח מנחשת למה? אז מה זה בתורות... ההרגשה האפורה הזו....(כך אני קוראת לה) אז להגיד שמבינה ....יהיה כמעט מיותר
רק בקשונ´ת..... מוטיב שחזר כמעט קבע בכתיבתך... הינו עשה מה מרגיש לך טוב......נכון? אז הבקשה...גם פה תרגישי איך נכון וטוב וכל התנצלות, "רגשי אשם" לטעמי מיותרים בין חברים , גם אם ווירטואלים אין התחשבנות.

עפ...עפ....עפ.... יקירה...

ועל מה את מתנצלת ילדה? על שאת לא בשביל אחרים? ישנן תקופות בהן האנרגיות בשפל ובקושי יש לנו מספיק בשביל עצמנו אז נכון, שלהיות עבור אחרים זה בדרך כלל ממלא גם... אבל...מותר לך להיות בשביל עצמך... אגב, חייבת לציין שבתור אחת שנמצאת בריק, היה לך הרבה מה לומר, ויותר מזה, את עדיין בעשיה - עייני ערך חדרים לגורים... ובינתיים, רק אהבה אהבה אהבה וחיבוק עד לב שמיים

את יודעת אהובה ש...

אל לך להרגיש אשמה וגם לא מתנצלת למרות שאת מרגישה ככה ועם רגשות אי אפשר להתווכח אז רק שתדעי לך שאנחנו לא צרכים אותך בכלל וזהו לך
אבל חוצמזה שתדעי גם ש... הכח יחזור לך את ניגשת למבחן על כל החומר
יאללה תחייכי כבר

וגם ש...

ריק לי אני נוהגת לגשת לחנות הקרובה ולקנות לעצמי זר גדול היופי הזה הרבה פעמים עושה לי טוב בלב אז יצאתי לי והפעם הבאתי אותו עבורך (ואל תעני לי בכלל!!!!!!!!)

למעלה