הריקנות הזאת

מלודי6

New member
אני אקליל

אין לי בעייה בכך. אבל קודם כל בטר צריך לדעת שזה לא עשה לי טוב. זכותי להביע את דעתי, וכן גם בצורה חדה.

reo2

New member
מבינה אותך אחותי ../images/Emo24.gif

קשה להשאר לבד במיוחד אחרי שהיה טוב. כשאת במצב רוח מרומם ופתאום הוא "נופל" המכה עוד יותר כואבת. קשה לחזור לבית ריק אחרי יום או ערב חוויתיים אחריהם אתה רוצה לשתף מישהו בתחושות הנפלאות שלך. עוד יותר קשה להיות עם מישהו ואז לראות שזה לא אמיתי, הוא חבר טוב וזהו, הוא לא שלך באמת, ברור שילך ולא ישאר... את תמצאי את האחד שישאר, האחד שיקשיב, האחד שתקשיבי לו, זה שיחבק ויגן... את תמצאי אותו מהר!

מלודי

אני מציעה בכלל שלא תחשבי על זוגיות. האמיני לי שברגע שלא תחשבי על כך זה יבוא בלי שתרגישי. בכלל, אני מציעה, שתמלאי את חייך בכל מיני פעילויות שאהובות עלייך,הקיפי את עצמך באנשים אהובים,מלאי את יומך כך שהרבה מחשבה על דברים אחרים לא ישאר לך. ברגע שתקריני שמחה ואושר זה ישתקף גם אצל האחרים, את תהיי זוהרת ומבוקשת. אני יודעת שקל לדבר וקשה לבצע אך בכל זאת,נסי את ההצעה שלי ולו לתקופה קצרה. אנשים לא אוהבים שאנחנו מרחמים על עצמנו,הפגיני בטחון ושמחה ותראי שבנות הפורום יעזרו לך למיין את המועמדים שיפנו אלייך לגבי הבחור, למה את פוסלת חילוני כאופציה? ממני קבלי אלפי חיבוקים (משום מה האייקונים מסרבים לעבוד אצלי)

מלודי6

New member
רבניתוש, תאמיני לי שאני שמחה בדר"כ

ועמוסה בעשרים אלף תוכניות מידיי יום ביומו, ואני בקושי חושבת על זוגיות מרוב העומס היום-יומי שלי. הנה יכנס לו יום ראשון, ואני אחזור לשגרה העמוסה והאהובה עליי. אבל כן, מידיי פעם זה צץ, וזה צץ כשמישהו מאוד יקר נמצא שם, כי אם הוא לא היה חילוני הייתי חושבת עליו בכיוון הזה למשהו רציני יותר. ולמה אני פוסלת חילוני? כי הייתי נשואה לאחד כזה? שביקש שכל חיי ישתנו לגמרי, ואני לא חוזרת לשם יותר.

היהדות היא פצצת אנרגיה !

החילוניות היא תורת ``ה מה בא לי`` ... הפריקת עול , שבירת המסגרות ... ולכן פשטה את היד והרגל ... אל תלכי אחריה , אחר הריק והלא יועיל ... רק את מילודי, העדינה והרכה , יגיע אלייך עדין הנפש הראוי לך , ואציל הרוח המיועד לך ... בקרוב ממש , אמן !

סאני42

New member
תתפלאי אבל יש כאלה שמפריע להם

שאנו שמחות...(מידי-לטעמם...)

מלודי6

New member
מי שמפריע לו, שילך לחפש...

אוצרות בלב הים... אח"כ שיביא לי אותם... במיוחד אם הוא מוצא יהלומים... חחח

מבין אותך יקירה..........

זה לא קל בכלל במיוחד כשאתה לבד ומחפש מישהו שאיתו תחלק את שכואב ואת שטוב יחד......... ועד שאתה מוצא אז פתאום זה לא ממש מתאים לקרטיונים שלך...... אבל אני רוצה לומר לך משהו....... לא משנה מי הצד השני ומי לא ואיך הוא נראה ולאזה זרם הוא שייך.. כי אדם טוב וטוב באמת.. זה חלק ממנו ותמיד את תמצאי תכיף להיות בחברתו לא בגללו אלא רק בגלל ההרגשה הטובה שהוא נותן מצד האישיות שלו.... ואני בטוח ומאמין שאת תמצאי את שלך תני לזמן לעשות את שלו וזה יגיע ומבטיח לך שזה יגיע בגדול ואת כל כך תהיי מאושרת על כל התקופה הזאת שהיית לבד.... איך אמרתי פה למישהו שבוע שעבר.... דוד המלך אמר יענך ה" ביום צרה.... וכמו שהיום מוגבל ככה גם הצרה הבאה לאדם מוגבלת בזמן ויותר מזה שאדם מקבל באהבה את שבא לו ...אז הקב"ה ממהר להביא לו את הטוב ...רק בגלל כי..רחמיו על כל מעשיו ורצונו שיהיה רק טוב לאדם... אני מאחל לך מכל הלב שתמצאי את המאושר שלך מהר מאודד ותהיי האישה הכי מאושרת יקרה
שבת שלום וחג שמח........

סומבודי

New member
נקודה למחשבה

את מלינה על כך שבוחנים אותך על פי מראך, אך את שופטת אותו על פי מגזרו. ידוע הדבר שמבחינת אמונה אישית, דתיים רבים הם דה-פקטו חילוניים. אם כך ההופעה החיצונית היא לא זו שצריכה להיכלל בסל השיקולים שלך. אדרבה, עדיף אדם השלם עם עצמו ואמנותו מזה המרמה את עצמו.

מלודי6

New member
סומבודי, אם היית קורא את כל התכתובת המלאה

אז גם היית קורא שכתבתי לרבנית, שאני הייתי נשואה לחילוני. אז אי אפשר להגיד עליי שאני שוללת אנשים בגלל החיצוניות או המגזר, ואת זה אני אומרת לך בביטחון של 100%. אבל כן, אחרי שחוויתי זאת באופן אישי, אני לא רוצה להכנס לשם עוד, לא בגלל שמה שפגע בנישואים זה שהוא היה חילוני, אך עדיין יש קושי מסויים שמעיק על מערכת הנישואין בפילוג האמונתי הזה, וכיוון שאני למודת ניסיון, אני יכולה להביע דעה באופן נחרץ. הידיד שלי ההוא, הוא אדם מדהים, אבל לא בשביל זוגיות איתי, כי זה לא יסתדר לטווח ארוך. אין בזה שום פגיעה בכבודו, זה עניין של אובייקטיביות לשמה.

touti

New member
על השאלה האחרונה אין לי תשובה

התשובה צריכה לבוא מתוך עצמך בכל מקרה תאמיני שתמצאי גם בחור דתי שימצא חן בעינייך

מלודי6

New member
חמודה, לא התכוונתי באמת שתעני לי על שאלתי

השאלה הייתה אירונית-צינית... ברור שאני אמצא מישהו דתי שימצא חן בעיניי, אין לי ספק בכך

למעלה