להכנס אפשר, לחפש ריקוד? - לא אצלי.
להכנס לאתר ´מרקיד´ תמיד יכולתי (כשניסיתי). אבל לבצע חיפוש לפי שם ריקוד אני לא מצליח כבר כשבוע. אז רציתי לדעת אם זה רק אצלי או גם אצל אחרים. מתשובתך אני לא מצליח להבין: האם בצעת חיפוש לפי שם ריקוד וקיבלת תוצאה ממשית? שרון וטלי כתבו שגם אצלן מתקבלת הודעת שגיאה. את, 4 שעות אחריהן, כותבת שאכן הייתה בעיה אך היא תוקנה והכל כבר בסדר. אצלי עדיין החיפוש לא עובד, כמו קודם. תוכלי בבקשה (או מישהו אחר?) לבדוק שוב? תודה. לדוגמא: בעמוד הפתיחה של ´מרקיד´ אני לוחץ על [ חפש ריקוד ]. מקבל בתגובה מסך ובו חלון קטן להזנה שם הריקוד (מתחת למילה הכחולה הגדולה: "בהצלחה"...). אני מקיש "נוף ילדות" (או כל שם אחר,) ומקבל בתגובה מסך עם הודעת השגיאה הבאה: CGI Error The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are: Can´t locate Mysql.pm in @INC (@INC contains: c:/Perl/lib c:/Perl/site/lib .) at e:\domains\markid.co.il\user\htdocs\oldsite\searchr.pl line 4. BEGIN failed--compilation aborted at e:\domains\markid.co.il\user\htdocs\oldsite\searchr.pl line 4. אז, זה רק אצלי, או גם אצל אחרים? תודה לכל מי שישיב. ולגבי "לב העולם": נראה לך שאחרי חודשים ארוכים בהם הריקוד מופץ ונרשם בכל העולם בשם "רחמים", הוא יתקבל בישראל בשם שונה? לי לא נראה. אישית, אני תומך בהצעתך שלך. מעלה חיוך רחב על פני גם עכשיו. אבי