הריקוד "רחמים "

elani9

New member
הריקוד "רחמים "../images/Emo9.gif

היי לכולם ! מישהו יודע לרקוד ת´ריקוד הזה ? לפי דעתי ריקוד מאוד יפה וגם השיר ,דואט של לאה ושלומי שבת פשוט חובה ללמוד . שלכם אילנית

הריקוד "רחמים"

לחן: משה וילנסקי ריקוד : יענקלה לוי 1985 שרה : עופרה חזה יש קליפ נפלא שעופרה חזה שרה כשהיא יושבת על עגלה, והעגלון איש תימני זקן . ביצוע נפלא של השיר. הריקוד זוגות. שני בני הזוג מתחילים באותה הרגל (ימ.) נמצא בוידיאו 107 של יהודה עמנואל. הדגמה ולימוד על ידי יענקלה לוי השיר בקלטת 21 של יהודה עמנואל. הריקוד נפוץ בגרמניה, ובארה"ב. חבל , שבארץ לא רוקדים אותו.

elani9

New member
הריקוד "רחמים"?לא ריקוד זוגות |חיבו

זהו ריגוד מעגלים ,בביצוע של לאה ושלומי שבת .

רחמים על הריקוד.

אילנית. בכל זאת לדעתי חברשל צדק. "רחמים" זה ריקוד זוגות משנת 1985 של יענקל´ה לוי. תהייה אפשרות לשאול אותו כשיתארח כאן בפורום. ועד אז - רחמים על הריקוד. נ. ב. - היתכן שיש ריקוד מעגל חדש בעל אותו שם ? מירי.

shaffavi

New member
רוקדים אצלנו מדי שבוע (אבי לוי),

די מדליק, הכניסה למרכז שמלווה בתנועות ידיים ורקיעות רגליים - קטע. פרטים באתר האוסטרלי (מופיעים שם כמובן כרטיסי נתונים נפרדים לשני הריקודים) . מומלץ להסתכל שם (וכשתיראי אייקון של מצלמת וידיאו בשורה שמיוחסת לאבי לוי - כדאי ללחוץ עליו...) שאלה: כבר מספר ימים אני לא מצליח לבצע חיפוש באתר "מרקיד". מקבל הודעת שגיאה כל הזמן. זה רק אצלי או גם אצל אחרים? מישהו מוכן לבדוק - כלומר לנסות שם חיפוש? תודה. רציתי לברר אם ´רחמים´ של אבי לוי הוצג בהשתלמות.

shaffavi - רחמים -הרי פתרון החידה

אבי לוי חיבר ריקוד "רחמים" - מעגל , למנגינה אחרת מאשר הריקוד - "רחמים" - זוגות. שלי. השיר של אבי לוי - שרים לאה ושלומי שבת השיר השני - שרה עופרה חזה. הריקוד של אבי לוי לא נלמד עדין בארץ בהשתלמות רשמית. כרגע , דברתי עם מישאל ברזילי, ומפיו נודע לי - שהריקוד במעגל נלמד כבר בחו"ל , ולפי מה שקראתי, נירשם כבר באתר האוןסטרלי. הוא ילמד בארץ - כנראה - בהשתלמות הבאה. הצעתי שלריקוד של אבי לוי יבחרו שם אחר , או יוסיפו תואר כמו "מעגל" כדי למנוע בילבול אבי נמצא כעת במקסיקו. נאחל לו הצלחה. ו לכל חברי הפורום כל טוב. ונתראה ב - 17.10.02 בשעה 1700 כאן בפורום. ושוב , תודה לכל המברכים אותי.

כדי למנוע בלבול

והיות והריקוד של יענקל´ה היה קודם משנת 1985 אני מציעה : הריקוד של יענקל´ה ימשיך להקרא - "רחמים". הריקוד של אבי לוי יקרא - "בלי רחמים". מה דעתך יענקל´ה ? מירי.

למירי - הומור נפלא

מי שטוען נגדך צריך להבין את ההומור שלך. ויש כאן חברה נהדרים. עם הומור בריא. אשר לשם הריקוד , מה לי בגיל 70 , כדי להציע שמות. במילא - בחיים שלנו הסוסים דוהרים קדימה בעוז. נשאר לנו רק להתפעל ,מיכולת ההשרדות שלהם. "בלי רחמים" - שם ממצה מאוד את הסיטואציה. אבל שוגי לעיל הזכירה שם מתאים : "אללה ירחמו" בעברית נקרא לריקוד שלי - "רחמנא ליצלן". בידידות לכולם , וכל טוב.

אצלי זה לא חוכמה.

זה לא חוכמה הומור אצלי כשאני בגיל פחות מחצי משלך. כשאגיע בעזרת השם לגילך ויהייה לי הומור כשלך, אז אהיה מאושרת. מירי.

לאבי שף.

מהיום ניתן להכנס שוב לאתר "מרקיד". היתה בעיה עם ה"שרת" והעניין טופל. ולגבי הריקוד "רחמים" - שמו האמיתי צריך להיות "לב העולם" כפי שנרשם על ידי אבי לוי ב"ריקודים עתידיים". מירי.

shaffavi

New member
להכנס אפשר, לחפש ריקוד? - לא אצלי.

להכנס לאתר ´מרקיד´ תמיד יכולתי (כשניסיתי). אבל לבצע חיפוש לפי שם ריקוד אני לא מצליח כבר כשבוע. אז רציתי לדעת אם זה רק אצלי או גם אצל אחרים. מתשובתך אני לא מצליח להבין: האם בצעת חיפוש לפי שם ריקוד וקיבלת תוצאה ממשית? שרון וטלי כתבו שגם אצלן מתקבלת הודעת שגיאה. את, 4 שעות אחריהן, כותבת שאכן הייתה בעיה אך היא תוקנה והכל כבר בסדר. אצלי עדיין החיפוש לא עובד, כמו קודם. תוכלי בבקשה (או מישהו אחר?) לבדוק שוב? תודה. לדוגמא: בעמוד הפתיחה של ´מרקיד´ אני לוחץ על [ חפש ריקוד ]. מקבל בתגובה מסך ובו חלון קטן להזנה שם הריקוד (מתחת למילה הכחולה הגדולה: "בהצלחה"...). אני מקיש "נוף ילדות" (או כל שם אחר,) ומקבל בתגובה מסך עם הודעת השגיאה הבאה: CGI Error The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are: Can´t locate Mysql.pm in @INC (@INC contains: c:/Perl/lib c:/Perl/site/lib .) at e:\domains\markid.co.il\user\htdocs\oldsite\searchr.pl line 4. BEGIN failed--compilation aborted at e:\domains\markid.co.il\user\htdocs\oldsite\searchr.pl line 4. אז, זה רק אצלי, או גם אצל אחרים? תודה לכל מי שישיב. ולגבי "לב העולם": נראה לך שאחרי חודשים ארוכים בהם הריקוד מופץ ונרשם בכל העולם בשם "רחמים", הוא יתקבל בישראל בשם שונה? לי לא נראה. אישית, אני תומך בהצעתך שלך. מעלה חיוך רחב על פני גם עכשיו. אבי

אצלי אותו הדבר

זו לא בעיה מקומית שלך. ד"א הבטחת לי תשובה (אני, בגילי, כבר בקושי זוכר על מה).

shaffavi

New member
חה חה חה, מודה, מכתב בדרך...

אבל יתעכב עוד מעט קט... סליחה. האמת, שאני חייב פה תשובות לכל כך הרבה, שאני כבר לא מוצא את הידיים והרגליים. אבל אתה בעדיפות...
אז מה קורה באתר מרקיד. ידוע לך אם מתכוונים לתקן מתישהוא? זה לא יום או יומיים. חשבתי שישימו לכל הפחות איזו הודעה מסודרת, שנבין. או שיבטלו זמנית את הכפתור [ חפש ריקוד ]. כלום. מין ´סע לשלום - המפתחות בפנים´, ושיהיה "בהצלחה" שכזה. אני חושב שאני יודע מה הבעיה! שמת לב שבדף החיפוש מאחלים למחפש "בהצלחה" באותיות גדולות וכחולות מעל חלון החיפוש? אז לדעתי, הם היו צריכים לכתוב: "בהצלחה רבה! מחזיקים לך אצבעות!! ושיהיה במזל ובעזרת השם!!!" ואז בטוח זה היה עובד. טוב בכל אופן, קל לצחוק, קשה הרבה יותר לעשות. אני מעריך את ההשקעה ומקווה שיתוקן בקרוב (וכמן כן, מאחל להם בהצלחה ומחזיק להם אצבעות...). כולם נסעו לאילת?

בבדיקה מיידית שעשיתי כעת.

גיליתי כעת כי אבי לוי רשם את השיר "רחמים" בשם הריקוד "לב העולם". הרישום באתר "מרקיד" לריקודים עתידיים, בוצע על ידי אבי לוי בתאריך 10/03/2002. השיר הוא של לאה ושלומי שבת. טוב יעשה אבי לוי אם יטרח ויציין ששם הרקוד הוא "לב העולם" ולא "רחמים", כדי למנוע אי נעימות כלפי יענקל´ה לוי ובלבול אצל הרוקדים. עוד משהו חשוב : ההשתלמות שתוכננה ל-18/10/2002 ושצולמה, נדחתה בשלב זה עד להודעה חדשה. מירי.

צליל ב

New member
ליענקלה,בכדי לא לבלבל אותנו

ליענקלה החביב, גם אני נכנסתי לאתר מרקיד וזה נכון מה שמירי כתבה, אולי כדאי להגיד למישאל בשביל שיגיד לאבי לוי שזה מה שהוא רשם והוא לדעתי צריך להיות צמוד למה שכתב, ולמה שכתוב באתר רוקדים. שם הריקוד "לב העולם" ושם השיר המקורי "רחמים"

למעלה