הריקוד הזה....

ophra

New member
הריקוד הזה.... ../images/Emo79.gif

צעד קדימה שניים אחורה (והאתנחתא הקומית - סקובידו... ) ריקוד של חיזור ריקוד של פלירטוט הדדי לפעמים וירטואלי, לפעמים אמיתי לפעמים הוא נעים מעורר פרפרים בבטן חיוכים חסרי הסבר שמתפשטים להם על הפנים הציפיה המתרגשת לצעד הבא, לסיבוב שיגיע... ולפעמים הוא מעיק הצעדים אחורה נראים פתאום לא לעניין לא מסתדרים עם הרצף של התנועה הכללית אבל הפרטנר מתעקש גם עליהם. זה הריקוד - הוא טוען. אלו הצעדים שאני רוקד. ואצלי מתחילה להיווצר מועקה, שמתגלגלת לה בפנים בהתחלה כמו גרגר קטן של חול שמתגלגל וצובר גודל עד שהופך לגוש שמציק ומפריע לזרימה של יתר העניינים ואז אני מבינה שצריך להפסיק את הריקוד לקוד קידה נעימה. ולפנות לרקוד עם בן הזוג הבא או סתם לעזוב את אולם הריקודים לכיוון הבית החם והטוב שלי. אבל זה לא פשוט להפסיק במיוחד עם הפרטנר רקדן טוב ומנוסה שיודע היטב את הצעדים גם את אלו שקדימה, וגם את אלו שבכיוון הנגדי. הרי כבר ברור שהוא לא הפרטנר הנכון הוא לעולם לא יחליף את המוזיקה של הריקוד הספציפי הזה למשהו אחר לריקוד שבו רק מתקדמים. לכיוון אחד. בלי נסיגות באמצע. וזה בעצם מה שאני רוצה - להתקדם. ללמוד. להתפתח. אבל כרגע כל מה שאני רוצה זה להצליח פעם אחת להפסיק ריקוד כזה בזמן לפני שמישהו ידרוך לי על הרגל.... יום נעים לכולם

עפרה תארת את הריקוד

הזה כל כך יפה,כל כך אמיתי. רבק ,לכי תסבירי להם שאנחנו לא רוצות לרקוד את הריקוד הזה, לכי תסבירי שלריקוד צרכה להיות מנגינה משלו ורצוי שתהיה גם רחבה. (וניצת בכלל מעדיפה מוסיקת טראנס)

ophra

New member
איזה כיף לראות אותך ניצתי....

גם אני בעד המוזיקה האלקטרונית... אין צעדים מוגדרים כל אחד בקצב שלו ובתנועה שלו... ניסיתי להכניס אותה (את המוזיקה האלקטרונית) לציור המילולי שציירתי... איכשהו לא הסתדר... האווירה היתה יותר של אולם נשפים ושמלות מתנפנפות...
מקווה שהכל מסתדר אצלך ושבקרוב נראה אותך פה יותר... רק נעלמת - וכולם נרדמו בשמירה...!!

*יערית

New member
שלומלום לך ציפור נחמדת

שמחה שלאט לאט את איתנו בביטחה היה פה שקט....נכנסת יוצאת ולא מוצאת מה לכתוב.... מקוה שמישהו כבר ידליק את האור בחדר הזה
למרות שעפרה עושה זאת פעמים בכבוד רב!

boaz10

New member
עפרה

ריקוד שיש בו רק צעדים קדימה ? כמה זמן את חושבת שתחזיקי מעמד בלי להשתעמם ? אם כבר הישוות בין החיים לריקוד, תארי לך באמת ריקוד שלא פוסעים בו לאחור אפילו פעם אחת. פרט לזה שזה יכול לשעמם, זה נראה לי גם מעייף. הצעדים אחורה בונים את הצעד הבא קדימה.

ophra

New member
זה גם שאלה של מינון בועז....

כמו בכל דבר אחר בחיים שני צעדים אחורה על כל אחד קדימה - לא מתאים לי...
חוץ מזה - גם ארועים ונסיבות שנראות לנו לפעמים כ"הליכה אחורנית" יכולים לקדם אותנו. כן. אני בעד התקדמות כל הזמן...

ואני מוכנה רק אחד קטנטן אחורה

ושניים גדולים קדימה ומה זה כאן צעד תימני? צריך עם ניצת לרקוד טראנס והאוס בסבבה מה זה נתקעתם איפה שהוא?

boaz10

New member
צודקת

אבל גם לצפות לריקוד שאין בו אף צעד אחורה, כפי שכתבת קודם, זה לא מינון נכון.

קדימה... אחורה....

הצעדים הם נהדרים כול עוד הם בשליטת שני הרוקדים. ריקוד שבו רק אחד קובע את כיוון הצעדים... ריקוד כזה הוא לא בשבילי.

חור בלבנה...

לא יכול לשכוח,את הרגע בו רציתי,לאסוף כבר את הכל,ולא היה לי בי את הכוח,להמשיך ולעבור את כל מה,שאין בו כוונה...תן לי אבן דרך,ואדע איך להמשיך,נשאר כאב עמוק בפנים, אני רציתי רק ללכת, כמו להיות תמונה שנקרעה,חור בלבנה...באור חיוור, במלכודת השעה, בא מלאך, תראו מה יש לו ביד, מה שמפריד בין טוב ורע... במילים פוגע, לפעמים לא מתכוון, אני נשאר לבד, אחרון על ספינה שטובעת...כמו בהזיה, אני חוזר לנקודה, שבה התחלתי אז ללכת בתקווה שלא לזחול, בתוך כל זה נדמה, אני מתקרב...עומד על הקצה..................................................רוקפור...

למעלה