הריסת בדיחות../images/Emo70.gif
מכירים את אלה שהורסים בדיחות? למשל במקום: איש אחד נפל לתוך בור. הלך הביתה, הביא סולם ויצא מהבור (בדיחה לא מצחיקה במיוחד כשלעצמה, אבל עדיין סוג של בדיחה... בדיחת קרש...) אז יש כאלה שלא מבינים ואומרים: איש אחד נפל לתוך בור. יצא מהבור, הלך הביתה, הביא סולם, נכנס חזרה לתוך הבור ויצא מהבור. הרוס, לא? מצד שני... זה מצחיק לשמוע את ההריסה של הבדיחה אחרי שמכירים את הבדיחה
לא? אני חושב... לא בטוח עכשיו, החלטתי להרוס מיוזמתי כמה בדיחות... אם זה מצחיק? לא יודע. אותי זה הצחיק לחשוב על זה, אבל אני לא יודע אם לשמוע את זה זה מצחיק. אז תגידו לי אתם אם זה מצחיק או לא... "אלה שמערבבים כמה בדיחות ביחד:" מלצר, יש רגלי צפרדע שוחות במרק שלי! אני מצטער אדוני, הרופא אמר לי לשים את רגלי הצפרדע שלי במקום חם... אז למה דווקא במרק שלי?! מצידי תקפוץ לתחת שלך! מול כל האנשים האלה? לא נעים... אבל כשקפצתי להביא לך את המנה עשיתי גם את זה! "אלה שזוכרים רק את הפא'נץ וממציאים עליו בדיחה חדשה:" שני רוכבי אופנוע מתקרבים לכיכר, ומתחילים להתווכח מי יקח ת'כיכר. מתווכחים, מתווכחים, פתאום מגיע אופנוע שלישי חות אותם ולוקח ת'כיכר אז האופנוען הראשון אומר: "יא! הבן זונה לקח ת'כיכר לפני שנינו!" אז השני עונה לו: "אל תדאג, רשמתי את המספר שלו" "אלה שהורסים את הפאנץ' ליין:" (דומה לבדיחה הקודמת אבל משהו אחר לגמרי) איש אחד נכנס למסעדה. כשהוא מסיים לאכול הוא מבקש מהמלצר בנזין. המלצר המבולבל לא מבין למה ומביא לו בנזין. אז האיש הולך למכונית שלו, ממלא בה את הבנזין, מתניע ונוסע. אז המנהל של המסעדה שואל את המלצר: "מה זה? איך נתת לו לברוח ככה?!" אז המלצר עונה לו: "אל תדאג, רשמתי את המספר שלו" נו, איך? זה מצחיק או שזה סתם עלוב? אני באמת לא יודע... אני חושב שזה מצחיק, אבל אני זה שהמציא את ההריסות אז אני לא יודע.......
מכירים את אלה שהורסים בדיחות? למשל במקום: איש אחד נפל לתוך בור. הלך הביתה, הביא סולם ויצא מהבור (בדיחה לא מצחיקה במיוחד כשלעצמה, אבל עדיין סוג של בדיחה... בדיחת קרש...) אז יש כאלה שלא מבינים ואומרים: איש אחד נפל לתוך בור. יצא מהבור, הלך הביתה, הביא סולם, נכנס חזרה לתוך הבור ויצא מהבור. הרוס, לא? מצד שני... זה מצחיק לשמוע את ההריסה של הבדיחה אחרי שמכירים את הבדיחה