הריסת בדיחות

freak2100

New member
הריסת בדיחות../images/Emo70.gif

מכירים את אלה שהורסים בדיחות? למשל במקום: איש אחד נפל לתוך בור. הלך הביתה, הביא סולם ויצא מהבור (בדיחה לא מצחיקה במיוחד כשלעצמה, אבל עדיין סוג של בדיחה... בדיחת קרש...) אז יש כאלה שלא מבינים ואומרים: איש אחד נפל לתוך בור. יצא מהבור, הלך הביתה, הביא סולם, נכנס חזרה לתוך הבור ויצא מהבור. הרוס, לא? מצד שני... זה מצחיק לשמוע את ההריסה של הבדיחה אחרי שמכירים את הבדיחה
לא? אני חושב... לא בטוח עכשיו, החלטתי להרוס מיוזמתי כמה בדיחות... אם זה מצחיק? לא יודע. אותי זה הצחיק לחשוב על זה, אבל אני לא יודע אם לשמוע את זה זה מצחיק. אז תגידו לי אתם אם זה מצחיק או לא... "אלה שמערבבים כמה בדיחות ביחד:" מלצר, יש רגלי צפרדע שוחות במרק שלי! אני מצטער אדוני, הרופא אמר לי לשים את רגלי הצפרדע שלי במקום חם... אז למה דווקא במרק שלי?! מצידי תקפוץ לתחת שלך! מול כל האנשים האלה? לא נעים... אבל כשקפצתי להביא לך את המנה עשיתי גם את זה! "אלה שזוכרים רק את הפא'נץ וממציאים עליו בדיחה חדשה:" שני רוכבי אופנוע מתקרבים לכיכר, ומתחילים להתווכח מי יקח ת'כיכר. מתווכחים, מתווכחים, פתאום מגיע אופנוע שלישי חות אותם ולוקח ת'כיכר אז האופנוען הראשון אומר: "יא! הבן זונה לקח ת'כיכר לפני שנינו!" אז השני עונה לו: "אל תדאג, רשמתי את המספר שלו" "אלה שהורסים את הפאנץ' ליין:" (דומה לבדיחה הקודמת אבל משהו אחר לגמרי) איש אחד נכנס למסעדה. כשהוא מסיים לאכול הוא מבקש מהמלצר בנזין. המלצר המבולבל לא מבין למה ומביא לו בנזין. אז האיש הולך למכונית שלו, ממלא בה את הבנזין, מתניע ונוסע. אז המנהל של המסעדה שואל את המלצר: "מה זה? איך נתת לו לברוח ככה?!" אז המלצר עונה לו: "אל תדאג, רשמתי את המספר שלו" נו, איך? זה מצחיק או שזה סתם עלוב? אני באמת לא יודע... אני חושב שזה מצחיק, אבל אני זה שהמציא את ההריסות אז אני לא יודע.......

I am a freak

New member
נו, לפחות תכסה את כל האפשרויות.

"פ'אנץ אמור להיות פאנץ'" זהו, עכשיו זה מושלם

CreativeX

New member
היה יותר נחמד אם היית

כותב את הסדיחות האלה בנוסח המקורי שלהם

freak2100

New member
טוב, נו...

הבדיחה הראשונה היא שילוב של 3 בדיחות (שכולן קורות במסעדה
) את הבדיחה הראשונה אני לא ממש זוכר. אני רק זוכר זה מתחיל ב"מלצר, יש זבוב שוחה במרק שלי!". בכל מקרה, זה מה שמצאתי בגוגל (כמה בדיחות.... מבוססות על אותו דבר... איך שזה משתלב בהריסה שלי זה מתאים לרובן): הלקוח: "מלצר, יש זבוב במרק שלי!" המלצר: "לא יכול להיות אדוני, שמתי את כולם בתה שלך..." הלקוח: "מלצר, יש זבוב במרק שלי!" המלצר: "והיכן אדוני יעדיף את הזבוב שלו?" הלקוח: "מלצר, יש זבוב במרק שלי!" המלצר: "מצטער אדוני, חשבתי שהוצאתי את כולם..." הלקוח: "מלצר, יש זבוב במרק שלי!" המלצר: "טוב, זה מרק זבוב, אדוני..." הלקוח: "מלצר יש זבוב שוחה במרק שלי!" המלצר: "בשביל 10 ש"ח למה אתה מצפה? לשחיה אומנותית?" הלקוח: "מלצר, מה הזבוב הזה עושה במרק שלי?" המלצר: "לי זה נראה כמו שחיית גב אדוני..." הלקוח: "מלצר, יש דבורה במרק שלי!" המלצר: "כן, אני יודע, לשף אזלו הזבובים..." הלקוח: "מלצר, יש דבורה במרק שלי!" המלצר: "אני יודע, זה היום החופשי של הזבוב..." הבדיחה השנייה שמשולבת בהריסה הראשונה (מסובך, הא?), קצת דומה לבדיחה הראשונה, הולכת ככה: "מלצר, יש לך רגלי צפרדע?" "בוודאי אדוני" "אז קפוץ ותביא לי מנת עוף" והבדיחה השלישית... איש אחד מחכה למרק שלו במסעדה. פתאום מגיע המלצר עם המרק, כשאצבע אחת שלו טבולה בתוך המרק. "מה האצבע שלך עושה במרק שלי?!" "אני מצטער אדוני, הרופא אמר לי להשאיר את האצבע במקום חם כל הזמן" "אז למה במרק שלי?! מצידי תדחוף את האצבע לתחת!" "אני מצטער אדוני, אבל יש כאן אנשים... לא נעים... אבל כשהייתי במטבח זה מה שעשיתי" את הבדיחה השנייה שהרסתי אני לא יכול ממש לספר כאן. זאת בדיחה שחורה. אני רק אגיד שזה מתחיל בשני יהודים שרבים על כיכר לחם בגטו ונגמר בצורה דומה להריסה שלי. הבדיחה השלישית שהרסתי הולכת בערך כך: איש אחד נכנס למסעדה. אוכל, שותה וכו', ובסוף הארוחה מבקש מהמלצר כוס בנזין. המלצר המבולבל לא מבין למה אבל מביא לו את מבוקשו. האיש שותה את הבנזין, עושה קולות של מכונית ובורח מהמסעדה. אז מנהל המסעדה שואל את המלצר "מה עשית?! איך נתת לו לברוח ככה?!" אז המלצר עונה לו "אל תדאג! רשמתי את המספר שלו"

Kps

New member
הייתי שם את הבדיחה השנייה בפורום

הומור שחור.

freak2100

New member
אתה מוזמן...

אם אתה חושב שזה יצחיק אותם... רק תן קראדיט קטן אם אתה מחליט לעשות את זה
(אפילו קטנטן, ואפילו אני מסכים על קטנטוש)

yetush

New member
תמיד אומרים לי שאני בחור הורס../images/Emo6.gif

מ... מעניין למה הם מתכוונים?

למעלה