הרייטינג כן קובע

antar365

New member
הרייטינג כן קובע

מתחילת התוכנית מרגיש ששלי פחות או יותר עוברת שלבים ככה על הקשקש ואנשים אחרים מוכשרים הולכים הביתה, זה פשוט מאכזב ואפילו מרגיש קצת בדיחה לצפות
במעין קומדיה של טעויות שלה שכנראה טובה רק לרייטינג ובגלל זה היא נשארת.
אני בטוחה שגם סלמה וגם איתי מבשלים ה-רבה יותר טוב וגם הרבה יותר מעניין לי לראות אותם מבשלים על המסך, הם מאתגרים את העין ובאמת רואים שהם מבינים ואוהבים וחיים אוכל.

אני צופה קבועה בתוכנית והעונה הזו מעט מאכזבת.

אם בסופו של דבר תהיה שלישיית גמר שאחת מהם היא שלי זה יהיה ממש מצחיק וירגיש כמו עונה מכורה של כוכב נולד..

באנו לבשל לא?

זה עולה כאן המון

אני אישית מסכימה... לא יצא לי לראול באמת שיש לה יכולות בישול ברמה של מתמודדים אחרים,
שנילת הזמן מסך והקלוזאפים שהיא זוכה להם ממש מוגזמים..

Haad Yao

New member
אבל יאמר לזכותם

שהפעם זו רק שלי, וזהו. כל השאר הולכים בערך כשהגיע זמנם ללכת. חוץ מסלמה שלדעתי הלכה מוקדם מדי.

בעונות הקודמות היו כל מיני הפגנות חוסר צדק משווע (מנקודת מבטי לפחות). כמו הדחתם של איציק ואביבה לפני הגמר בעונה הראשונה, שניים שהיו רמה אחת מעל כולם. בעונה השנייה הייתה לי ההרגשה שגוררים בכוח את אבי עד הגמר ואז לניצחון, למרות שהוא לא התרומם מעולם מעל לבישול הסירים הביתי של המשפחה שלו (לדעתי משיקולי רייטינג, כדי ל"אזן" את הזכייה של אינה עם סגנון הקורדון בלו שלה). אז בעונה הזו, עדיין לא קרה משהו מקומם באותה מידה חוץ משלי אחת. אם ניפטר ממנה בהדחות הקרובות, אני סולחת ושוכחת
למרות שחבל על סלמה.

הלוואי שיעשו איזה פרק "מודחים שחוזרים"

או משהו כזה...
אפילו לשלוח להצבעה מהבית בSMS... אני מאוד נגד כל מסחטת הכסף הזאת של SMS בתוכניות אבל בשביל החזרתה של סלמה אני מוכנה

moshavnikit

New member
לגבי אבי..

גם אני הרגשתי שנורא דוחפים אותו, אבל יאמר לזכותו שאנשים מה זה עפים על המסעדה שלו, אני שומעת רק דברים טובים.
ובמנה האחרונה בגמר, אליהב מה זה פישל.. לא היה לו סיכוי בכלל, זו לא הייתה מנת גמר ראויה.

למעלה