הרייטינג באמריקה

14מתן

New member
הרייטינג באמריקה

IDOffryn תודה שהזכרת לי, לא חשבתי שזה מעניין כי לא הגבתם... לפני שבועיים וחצי שודר הפרק Lessons שוב מסיבה לא מובנת והגיע למקום 107עם 1.9 אחוזי צפייה (הכי נמוך העונה) ולפני שבוע וחצי שודר הפרק Him 7X06 והגיע למקום 89 עם 2.9 אחוזי רייטניג אחוזי הרייטינג של באפי ירדו (פרקים 701-705 הגיעו ל3 ומשו אחוזים) אם אתם רוצים של אינגל גם רק תבקשו...

14מתן

New member
רייטינג של אנג´ל באמריקה

פרק 402 הגיעה למקום 95 עם 2.5 אחוזי רייטינג פרק 403 הגיעה למקום 95 גם עם 2.8 אחוזי רייטינג פרק 404 הגיעה למקום 97 עם 2.6 אחוזי רייטינג פרק 405 הגיעה למקום 106 עם 2.2 אחוזי רייטינג פרק 406 הגיעה למקום 99 עם 2.4 אחוזי רייטינג אני רק מזכיר שאנג´ל משודרת בערוץ WB ובכל זאת מגיעה למקומות יותר נמוכים מבאפי (אני לא אומר שWB לא טובה אני אומר שאנג´ל למרות שהוא בWB הוא לא עובר את באפי שבUPN)

A Pig in a Cage

New member
את יודעת כמה זה

3 אחוז מכלל הצופים האמריקאיים? די הרבה. זה אולי נראה קצת אבל זה הרבה מאוד אנשים

ד י י ז י

New member
כן.. אבללל..

ליד הרייטינג של חברים (אין לי שום דבר נגד חברים.. סדרה נחמדה..) ושאר הסדרות שדיי למעלה זה מעט.. ו´באפי´ הרבה יותר טובה מהסדרות האלה!

A Pig in a Cage

New member
כי

זאת לא סדרת פריים-טיים אמריקאית טיפוסית לכל המשפחה, וטוב שכך. וגם היא משודרת ברשת קטנה יחסית (וגם WB לא כזאת גדולה לדעתי)

Buffybot

New member
הכל בגלל UPN

לא בגלל האמריקאים, חלק גדול יחסית צורה בזה וחוץ מזה באפי נצחה בהרבה דברים מוכיחים (בארה"ב, לא בארץ, בארץ יותר סתומים. תגידו להם שרה מישל גלר יגידו-מי? שלא נדבר אם תגידו "ספייק"! שם לפחות כולם מכירים! הכל בגלל יו פי אן, שחוץ מזה שהיא רשת קטנה באמת ולאף אחד לא איכפת ממנה, השנה הם בכלל לא קידמו את העונה-לא הוציאו תמונות פרומו של עונה שביעית (למרות כל המכתבים הזועמים שנשלחו אליהם), הפירסומות לעונה החדשה לא מושקעות במיוחד כמו שהיו שנה שעברה עם הסיסמא שאם אני אגיד אותה זה יהיה ספויילר חשוב. יו פי אן קנו את באפי מאינסטיקטים אישיים בלבד, כדי שכן ישימו עליהם בגלל שיש להם באפי. ועכשיו הם דפקו את באפי ואני שונאת אותם בכל ליבי. WB ה-ר-ב-ה יותר פופולרי והרבה יותר נצפה מUPN והלוואי שיחשבו שוב לקנות את באפי חזרה, כי UPN הורסים להם את הסידרה. שייוותרו על תוכניות חדשות שייכשלו כעבור עונה או שתיים וישימו את הסידרה שמביאה המון רייטינג לערוץ. UPN- זה מי שצריך להאשים בהורדת הרייטינג. הם לא עשו דבר השנה! thanks for listening!

A Pig in a Cage

New member
מה הסיסמה?

פשוט תשימי את זה בהודעת ספוילר. ואם זה לעונה השביעית אז אל תגידי לי...

Buffybot

New member
../images/Emo58.gif (לשישית)

Buffy Lives (המתקשר לסיום עונה חמישית, כמובן) אבל זה די ברור גם ככה...

ד י י ז י

New member
אבל..

ה WB זה יותר רשת לנוער והצנזור שם ממש הורס.. כל הקטע שבקושי הראו נשיקה אחת של ווילו וטארה , והסצינות סקס היו הרבה יותר רכות והכל.. חוץ מזה , אם הם היו נשארים בWB העונה השישית לא היתה אותו דבר..

A Pig in a Cage

New member
אני חושב שהכוונה היתה

שWB מצנזרים ברמת העשייה, מכיוון שהסדרה מופקדת (או יותר נכון הופקה) אצלהם. כלומר יש להם זכות התערבות באספקט מסוים של התכנים ולכן לא יהיו סצינות סקס בוטות מדי, נשיקות לסביות וכאלה.

talrv

New member
לא מדויק..

באפי מופקת ותמיד הופקה באולפני FOX, לא לערוץ רק לאולפנים. אבל יש מגבלות מסויימות של הערוץ, עד כמה רחוק ניתן להגיע עם סצינות הסקס. הסיבה העיקרית לדבר היא של-WB יש מוניטין וכיוון כללי של פנייה לנוער, עם סדרות כגון "בנות גילמור" "דוסון קריק" "מכושפות" "סמולוויל" ובאפי אז, לעומת זאת UPN, פונה לקהל קצת יותר מבוגר ולכן מרשה ל-ME להרחיב עם סצינות הסקס. לגבי הרייטינג, קחו דברים ברמה יחסית. 3 אחוז רייטינג (אני מעגלת למעלה
) הוא לא מעט בכלל בשביל צופי ארה"ב. מדובר ביותר ממיליון בתי אב לאחוז. אז תחשבו שמספר בתי האב שצופים בבאפי הוא יותר מחצי מכלל האנשים במדינה הזאת. אז נכון שחברים ואי אר ו-CSI עושות יותר רייטינג, ופה מתחיל העניין של הרשתות. בארצות הברית יש 6 רשתות לא בכבלים, שקולטים אותן בכל הארץ (למרות ששמעתי פעם, ואני מקווה שאני לא טועה, UPN לא נקלטת בחלקים מסויימים של ארה"ב אבל זאת לא הפואנטה). יש 3 שנחשבות לוותיקות ו-3 שנחשבות לצעירות. מה זה ותיקות? מימי הרדיו, מה זה צעירות? משני העשורים האחרונים. UPN היא הצעירה ביותר, והוקמה ממש לפני מספר שנים. סדרות הדגל שלה הן "אנטרפרייז" ו-"באפי". וכמו שמישהו אמר פה, כמו הערוץ 10 שלנו, שקשה לו להתקבל בזפזופ היומיומי המורגל של רוב האוכלוסיה בארץ, גם שם ל-UPN יש בעיות, הקבל האמריקני לא מורגל. הסדרות שמקבלות הכי רייטינג, לא משנה אם הן טובות/רעות/קומדיה/דרמה או מה שלא תרצו הן לרוב אלה המשודרות ברשתות הוותיקות (חוץ מABC שדי בהתדרדרות השנה וחוץ ממשחקי הספורט קיבלה רייטינג נמוך לאחרונה). CBS משדרת את CSI, כולם אוהבים את ריימונד ועוד הרבה סדרות שנמצאות גבוה ברשימה, ו-NBC משדרת את חברים, אי אר, וויל וגרייס, חוק וסדר, ועוד הרבה הרבה סדרות (ציינתי רק את הסדרות שהיו בעשרת המקומות הראשונים ברייטינג של השבוע האחרון). ובעוד הסדרות המובילות של הרשתות הוותיקות נמצאות בעשיריה הראשונה עם 17.2 אחוזים של CSI ב-CBS, ולחברים של NBC יש 17.0 ולמובילה של ABC יש 12.7, הסדרה הראשונה השבוע של רשת FOX היא 24 והסימפסונז עם רייטינג 7.0 אחוז במקום 37 ברשימה (קחו בחשבון שזה היה שבוע של ירידה מבחינת FOX), ו-WB מתהדרים במקום ה-58 עם סמולוויל ברייטינג של 5.4 ובמקום ה-80 בטבלה נמצאת המובילה של UPN (WWE Smackdown!אם זה אומר לכם משהו), עם 3.6 אחוזי רייטינג. באפי (הפרק 7.6) במקום 89 עם 2.9 אחוזי רייטינג השבוע. ואני לא יהיה מאלה שיתמכו ב-UPN על הפרומואים המזעזעים השנה לבאפי, שאף אחד מהם, ואני מדגישה *אף אחד* מהם, לא היה טוב, במיוחד לא הפרומו של פתיחת העונה. ולמי שהצליח להישאר ולהתעניין עד עכשיו בהודעה הזאת, ומי שמתעניין עוד, אני ממליצה על אתר המסך המפוצל (www.tve.co.il), שממנו לקחתי את הנתונים (של השבוע הקודם, לא השבוע הזה), אז כל הקרדיט לאתר.

talrv

New member
ועוד משהו קטן..

רק לתת לכולם פרפקטיבה (נתקוף את ראש העיר עם חומוס!) ממוצע שבועי של הרשתות: (בסוגריים הממוצע העונתי-עד-כה) 1. CBS. אחוזי צפיה: 9.3 (8.7). 14.2 מיליון צופים. 2. NBC. אחוזי צפיה: 8.6 (8.3). 13.3 מיליון צופים. 3. ABC. אחוזי צפיה: 6.7 (6.4). 10.5 מיליון צופים. 4. FOX. אחוזי צפיה: 4.5 (6.4). 7.4 מיליון צופים. 5. WB. אחוזי צפיה: 3.1 (3.0). 5 מיליון צופים. 6. UPN. אחוזי צפיה: 2.5 (2.6). 4.2 מיליון צופים. נתח הרשתות בקרב קהל היעד של גילאי 18 עד 49: 1. NBC. אחוזי צפיה: 5.1 2. CBS. אחוזי צפיה: 4.4 3. ABC. אחוזי צפיה: 4.0 4. FOX. אחוזי צפיה: 3.2 5. WB. אחוזי צפיה: 2.2 6. UPN. אחוזי צפיה: 1.8 שוב, של השבוע הלפני אחרון, וכל הקרדיט מגיע לאתר המצויין של המסך המפוצל.

למעלה