לא מדויק..
באפי מופקת ותמיד הופקה באולפני FOX, לא לערוץ רק לאולפנים. אבל יש מגבלות מסויימות של הערוץ, עד כמה רחוק ניתן להגיע עם סצינות הסקס. הסיבה העיקרית לדבר היא של-WB יש מוניטין וכיוון כללי של פנייה לנוער, עם סדרות כגון "בנות גילמור" "דוסון קריק" "מכושפות" "סמולוויל" ובאפי אז, לעומת זאת UPN, פונה לקהל קצת יותר מבוגר ולכן מרשה ל-ME להרחיב עם סצינות הסקס. לגבי הרייטינג, קחו דברים ברמה יחסית. 3 אחוז רייטינג (אני מעגלת למעלה
) הוא לא מעט בכלל בשביל צופי ארה"ב. מדובר ביותר ממיליון בתי אב לאחוז. אז תחשבו שמספר בתי האב שצופים בבאפי הוא יותר מחצי מכלל האנשים במדינה הזאת. אז נכון שחברים ואי אר ו-CSI עושות יותר רייטינג, ופה מתחיל העניין של הרשתות. בארצות הברית יש 6 רשתות לא בכבלים, שקולטים אותן בכל הארץ (למרות ששמעתי פעם, ואני מקווה שאני לא טועה, UPN לא נקלטת בחלקים מסויימים של ארה"ב אבל זאת לא הפואנטה). יש 3 שנחשבות לוותיקות ו-3 שנחשבות לצעירות. מה זה ותיקות? מימי הרדיו, מה זה צעירות? משני העשורים האחרונים. UPN היא הצעירה ביותר, והוקמה ממש לפני מספר שנים. סדרות הדגל שלה הן "אנטרפרייז" ו-"באפי". וכמו שמישהו אמר פה, כמו הערוץ 10 שלנו, שקשה לו להתקבל בזפזופ היומיומי המורגל של רוב האוכלוסיה בארץ, גם שם ל-UPN יש בעיות, הקבל האמריקני לא מורגל. הסדרות שמקבלות הכי רייטינג, לא משנה אם הן טובות/רעות/קומדיה/דרמה או מה שלא תרצו הן לרוב אלה המשודרות ברשתות הוותיקות (חוץ מABC שדי בהתדרדרות השנה וחוץ ממשחקי הספורט קיבלה רייטינג נמוך לאחרונה). CBS משדרת את CSI, כולם אוהבים את ריימונד ועוד הרבה סדרות שנמצאות גבוה ברשימה, ו-NBC משדרת את חברים, אי אר, וויל וגרייס, חוק וסדר, ועוד הרבה הרבה סדרות (ציינתי רק את הסדרות שהיו בעשרת המקומות הראשונים ברייטינג של השבוע האחרון). ובעוד הסדרות המובילות של הרשתות הוותיקות נמצאות בעשיריה הראשונה עם 17.2 אחוזים של CSI ב-CBS, ולחברים של NBC יש 17.0 ולמובילה של ABC יש 12.7, הסדרה הראשונה השבוע של רשת FOX היא 24 והסימפסונז עם רייטינג 7.0 אחוז במקום 37 ברשימה (קחו בחשבון שזה היה שבוע של ירידה מבחינת FOX), ו-WB מתהדרים במקום ה-58 עם סמולוויל ברייטינג של 5.4 ובמקום ה-80 בטבלה נמצאת המובילה של UPN (WWE Smackdown!אם זה אומר לכם משהו), עם 3.6 אחוזי רייטינג. באפי (הפרק 7.6) במקום 89 עם 2.9 אחוזי רייטינג השבוע. ואני לא יהיה מאלה שיתמכו ב-UPN על הפרומואים המזעזעים השנה לבאפי, שאף אחד מהם, ואני מדגישה *אף אחד* מהם, לא היה טוב, במיוחד לא הפרומו של פתיחת העונה. ולמי שהצליח להישאר ולהתעניין עד עכשיו בהודעה הזאת, ומי שמתעניין עוד, אני ממליצה על אתר
המסך המפוצל (www.tve.co.il), שממנו לקחתי את הנתונים (של השבוע הקודם, לא השבוע הזה), אז כל הקרדיט לאתר.