הרייבנס במאדן

Benmir01

New member
הרייבנס במאדן

אני חייב לשאול, איך זה שאחד הDE הפותחים של הרייבנס במאדן הוא האלוטי נג'טה? אני יודע שהוא משחק גם DE וגם NT, אבל הוא לא משחק NT בדרך כלל?

DAnalyst

New member
עד היום - כן

אבל הרייבנס לקחו את Terrence Cody בדראפט, מה שאמור לתת להם שני NT מוכשרים, וחבל שלא שניהם יהיו על המגרש. אז כנראה שהם מתכננים להשתמש בקודי בתור ה-NT ובהאלוטי בתור DE.

Benmir01

New member
אז למה לא..

אז למה לא להעביר את אחד מהOLB\DE לעמדה של DE ולהשתמש בשניהם במבנה 4-3? אחרי הכל, אני לא חושב שהאלוטי באת מהיר מספיק בשביל לפעול כDE טוב.

DAnalyst

New member
הסבר קצר

בקצרה על ההבדל התפיסתי בין 3-4 ל-4-3 בהגנת ה 4-3 יש לך 4 DL שמסתערים בכל מהלך (ברמת העיקרון, אני לא נכנס למקרי קצה) הגנת ה-3-4 מסתמכת על היכולת שלך להפתיע ע"י כך שאת האיש הרביעי אתה מביא כל פעם מכיוון אחר היתרון של ה-4-3 הוא שהאיש הרביעי הוא גדול ומאומן במיוחד לתפקיד, החיסרון הוא שהוא לא מפתיע אף אחד (הוא הרי עומד על הליין) והוא פחות אפקטיבי אם אתה מחליט להשתמש בו ל-pass protection ולהישאר עם רק 3 אנשים בליין. עד פה פשוט. ב-3-4 התפקיד של השלישיה הקדמית הוא לא בהכרח להגיע ל-QB, אז מהירות היא פחות עקרונית. התפקיד שלהם הוא להיות גדולים וחזקים מספיק כך שבשביל לעצור אותם תצטרך את כל ה-5 אנשים של ה-OL, ואז ה-LB שמגיע בתור #4 יכול להסתער פנוי. אז כשזה מגיע ללאכול כמה שיותר OL, האלוטי היום לוקח איתו שניים בכל מהלך, ואם גם הרוקי יקח שניים בתור NT, ה-OL החמישי יעצור את ה-DE השני (בהכרח) ואז לא נשאר אף OL שיכול לעצור את ה-LB. כשמדובר על 4-3 אתה צודק, זו בעיה לשחק כ-DE אם אתה לא מהיר, אבל ב-3-4 אתה רק צריך להחזיק במקום כמה שיותר מהליין ההתקפי בשביל שהליינבקרים יוכלו לעבוד.

למעלה