הריח של האהבה

ferdinand

New member
הריח של האהבה

הריח שלך נספג בזכרוני, והפך לריח של האהבה. אפשר לנסות לנתח ממה מורכב הריח הזה – כמה מתוכו כימקלים ותמציות צמחים, וכמה מתוכו תמציות של הגוף.... אבל זה חסר טעם. כזה הוא, וכך ניטמע בי. מפעם לפעם, עולה באפי, הריח הזה, לפעמים ממך, או ממקומות אחרים, לפעמים מתוכי. וכבר הוא ניתק ממך – ומזכרון עינוגיי גופך ועכשיו הוא, מתנה בתוכי, תחושה של אהבה ושל עונג. וכבר התחושה הזו, מנותקת אפילו מהריח עצמו. די אם אעצום את עיניי, ואעלה אותה בגופי, והריח הזה, ימלא את נחיריי. ועכשיו דמותך – האור שבעינייך, מילותייך, מגע עורך, ובעיקר הריח שלך – את נמצאת עמוק בתוכי. ודמותך היא דמותה של האהבה, של עינוגיי הגוף, ועינוגיי הנפש. וכשהרוח מביאה באפי, מאי שם, ללא התרעה, את הריח הזה – הריח שלך, התחושה הזו כמו גל, שוטפת אותי, עוטפת, מענגת. ושוב אני איתך. בתוכך. בחיקה של האהבה.

ריקי די

New member
ריח הקיץ

חלמתי לילות קיץ בעינייך ודמותי פוסעת מן השממה, כמהה ועולזת עטופה בנגון שהרטיט את ימינו מאז. ובחלומי לילות של פריחה מושיטה ידיי לניחוח וצבעים מחוללים עמנו בסחף אותה מנגינה ישנה. ממתינה לזוהר עינייך המביט בי מבעד לרטט ושוב חולף בי מגע של געגוע רחוק הזורם בגופך בשנית כחלום מתוק.

ריח

ריח שפעם דימיתי לנשיקת אהבה ניצני שושנים עצומות בשתיקה ואודם שפתי אהבתן האדומה קורצת אליי הפכה מבאישה הפכה ליסוד של בושה מרקיבה מצהיבה קמלה האהבה.

odo13z

New member
ריחות......../images/Emo66.gif

הריחות שלנו . יחד. שלך....הקינמון. הדבש. הסיתוונית. הסיגלית. פעמוני הגשם הסגולים. פריחת הדרים בליל ירח. הטעם המתוק של אהבתך שלי.....מלח הזיעה . פלפל שחור חריף. שמן זית סורי כתית. בזיליקום טרי. תאנה שחורה נוטפת צוף. גבינת רוקפור. עגבניה בשלה. יחד עם הקולות......המיית התור. מבט. שתיקה. הרמוניה של צבעים ריחות וטעמים. ימים טובים.

למעלה