הריונית

i say

New member
הריונית

למשהו יש ניסיון בשליתה על משהי הריונית???
אישתי (שהיא גם הסבית שלי ) בהריון חודש שישי, ומשהו טיפה לא מיסתדר לי בהמשך משחקי השליטה וההשפלה .
למשהו יש ניסיון עם זה חוות דעת יתקבלו בברכה.

לחחמולוגים שבא להם להאיר לי על השגיעות תתאפקו זה דיסלקסיה

Cגלית

New member
מזל טוב :)

הנה קישור מ"ההודעות הנבחרות", בטוחה שתוכל להיעזר בו.

אייבורי

New member
מזל טוב

תשמרו על הבריאות ותפעילו את ההגיון

[בקיצור, השפלות לא הרגו אף אחד אבל מאמץ פיזי יכול להזיק]

אייבורי

New member
בהחלט לא רעיון טוב

תחכו חצי שנה

והכל יהיה אחרת (יהיה לכם ילד)

אבל לקשור אותה תוכל

A לוןA

New member
אולי טכנית

אבל מעשית, יהיה ילד- מי יוכל לקשור...?
תן לישון בחייך...

i say

New member
אפרופו ילד וקשירות

אמא שלי סיפרה לפני כמה זמן שבטור ילד היתי קושר את כל הצעצועים בחדר ביחד כנראה שם זה כבר התחיל

Dan_Kap_

Active member
אפרופו

הבכורה שלי גם קשרה צעצועים, ובצורות כל כך אסטתיות.

בינתיים נראה שהיא ונילית, בבית שלה ושל החבר שלה אין אף לולאת קשירה או סימנים אחרים.

אבל אנחנו פתוחים ומקבלים בהבנה את הנטיות שלה, כל זמן שהן מסבות לה אושר...

Dan_Kap_

Active member
פחדים וחששות

זה טבעי לפחד בתקופת ההריון - יש בה כל כך הרבה דברים חדשים, לא מוכרים וכן, גם פוטנציאל לסיבוכים.

לצד אלו, כדאי לבחון עד כמה אלו החרדות שמדברות ועד כמה מדובר סיכון משמעותי.

אם מדובר בהריון בסיכון או בלחץ דם גבוה - חשוב להתייעץ עם הרופא/ה שמווים את ההריון. לא צריך להתבייש, אתם לא תהיו הראשונים או האחרונים ששואלים מה מכל הדברים שאנשים עושים בחדר השינה (או על השטיח בסלון או על השיש במטבח) מותר או אסור לששות בהריון.

לגבי קשירות, בהנחה שאין בעיות רפואיות ידועות - השאלה היא באיזו סוג של קשירות עסקתם לפני ההריון.

בחודש שישי כבר יש בטן בולטת ושיווי המשקל קצת שונה, כך שרצוי להיות זהירים עם קשירות שעוברות באזור הבטן ובמצבים בהם עלולים ליפול, אך אלו אזהרות שלא שונות בהרבה מההזהרות של כל קשירה.

קשירות יותר אתגריות כמו Suspension נמצאות מטבען ברמת סיכון יותר גבוהה, כך שאם לא התנסיתם בהן קודם, עדיף לא להתחיל עכשיו ואם אתם מרחפים ותיקים, צריך להיות מודעים שחלוקת המשקל והסיבולת יהיו שונים.

קשירה בתנוחות שדורשות מאמץ אף היא דורשת שיקול דעת.

שוחחו ביניכם, התיעצו עם הרופא/ה בצורה פתוחה וגלויה וקבלו החלטות ביחד.
המודעות של שניכם לסיכונים תעזור גם לה לדווח מוקדם על חשש לבעיות (או על העדרן), כך שיהיה לך קל יותר לדעת שהיא במקום שטוב לה...

אם אני מבינה את זה נכון, הקושי הוא יותר נפשי

עברתי הריון במהלך מערכת יחסים בדס״מית, ואני חושבת שאי שם בשלהי השליש השני היא נהייתה קצת יותר ונילית- אם לא בראש, לפחות פרקטית.

אני מציעה שתדבר איתה על זה. מה היא מרגישה? מה היא צריכה?
יכול להיות שדווקא עכשיו היא צריכה להיות הנשלטת שלך יותר מהכל (הריונות הם תקופה מאוד
מזעזעת רגשית) ויכול להיות שגם לה זה לא מרגיש מתאים...

למעלה