הריון

הריון

אני התחתני לפני שנה לאחר חתונה מסתבר לי שבעלי סובל מאפילפציה שהתפרצה בגיל שלושים, היום הוא לוקח 600 מל"ג דפלפט ואני הייתי רוצה לשאואל? 1. האם זה תורשתי ויש חשש שיעבור לילדיו? 2.האם עצם עובדה שהוא נוטל כדורים יכול להיות סכנה להובר במידה ואני רוצה להיכנס להריון? 3.בעית פוריות או פגיעה בזרעו? הייתי רוצה ללדעת האם כדאי להיכנס להריון בטיפול הפריה מחשש שלהכנס להריון באופן טבעי יכול להיות מסוכן מבחינה זאת שלא יודעים האם דפאלפט השפיע לאיכות הזרע של בעלי לרעה?

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. אם האפילפסיה התפרצה רק בגיל 30 הגיוני שזה לא תורשתי. תשאלי גם אם יש מקרים אחרים של אפילפסיה במשפחה. 2. זה שהוא לוקח כדורים לא יכול להשפיע על העובר בשום פנים. אני לוקח כדורים כל החיים וכמובן ששום דבר מהם לא הגיע לילדים שלי. העובר מושפע מהאם ולא מהאב בזמן ההריון. 3. דפלפט היא תרופה מאד שכיחה ומקובלת. קרוב לוודאי שלא תהיה פגיעה באיכות הזרע שלו.

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מאוד מומלץ לפנות לרופא נשים שיפנה אתכם לבדיקות גנטיות כך התמונה תתבהר . ישנן הרבה מאוד מחלות חוץ מאפילפסיה ולכן היום ממליצים לערוך בדיקות גנטיות לפני כל הריון... שיהיה בהצלחה ואת מאוד מוזמנת להישאר איתנו

למעלה