הריון

powergirl1

New member
הריון

היי בנות, חשבתי לספר לכן את הסיפור שלי אולי זה יעודד אתכן קצת, לפני שנתיים וחצי אובחנתי עם אנדו שלב 4 לאחר שנתיים של נסיונות להורות, עברתי לפרסקופיה להסרת ציסטה והתחלתי IVF. עשיתי 2 טיפולים טריים משום שאף פעם לא נשארו לי קפואים 2 הטיפולים נכשלו והחלטתי לקחת הפסקה, הטיפול האחרון היה לפני שנה וחצי. לפני שבועיים בערך החלטתי שהגיע הזמן לטיפול שלישי, עד שהבנתי שהמחזור מאחר לי כבר שבוע, עשיתי בדיקה והבלתי יאומן קרה - אני בהריון!!! אחרי 5 שנות נסיונות, 2 טיפולים, בדיקות ביוץ וכו, קרה נס - נכנסתי להריון טבעי, עם אנדו קשה ושחלה חסומה, אני מניחה שברגע שהפסקתי לחשוב זה פשוט קרה, אני אמנם רק בהתחלה (סוף שבוע 6) אבל אני מקווה שיחזיק מעמד... הייתי שמחה לשמוע תגובות, ואולי לשמוע אם זה כבר קרה פה למישהי?

ר ו מ י ה

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני הריתי בין טיפולים למרות שלא הפסקתי "לחשוב על זה" לרגע... אני מתקשה להאמין שהיה פה מרכיב פסיכולוגי היות ובעצמך כתבת שנתת לנסיונות הטבעיים המון זמן בהם-שנתיים של ניסיונות להרות לפני הטיפולים + שנה וחצי הפסקה מטיפולים שגם בהם, יש להניח, ניסית להרות. אני מאמינה שכשזה צריך לקרות זה קורה ועכשיו הגיע תורך
מאחלת לך הריון תקין בריא מושלם ולא פחות חשוב מכך- מ ש ע מ ם

powergirl1

New member
תודה בנות

רומיה - אני כל כך שמחה לשמוע שזה קרה גם לך, יש לי כמעט שבועיים עד הבדיקה הבאה אצל הרופא ואני כל הזמן פוחדת שכשאלך אליו אגלה שאני כבר לא בהריון, יש לי מן פחד לא ברור מהפלה ואני אפילו לא יודעת למה איך אני יכולה להרגיע את עצמי?

ר ו מ י ה

New member
החששות שלך כל כך טבעיים

אני לא הפסקתי לחשוש לרגע ואני זוכרת שבשליש הראשון מידי שבוע רצתי ל-U.S. לראות שהנס פועם. הפחד שלך כל כך מובן- עד עכשיו התרגלת רק לשלילי ואכזבות ולכן כאשר פתאום את מקבלת בשורה כ"כ אופטימית את מתקשה להאמין. אני מאמינה שיש לך עובר גיבור ושורד שהצליח להשתרש כנגד כל הסיכויים ולכן הוא כאן כדי להישאר
כעיקרון את יכולה להקדים את הבדיקה כבר לשבוע הבא- אומנם אין ודאות שתראי בשבוע השביעי דופק , אך כן יהיה ניתן לזהות שק הריון אשר יעיד על תקינות ההריון. מחזיקה אצבעות ומחכה לשמוע בשורות טובות
בהצלחה

powergirl1

New member
את פשוט ענקית

את האמת שזה הפורום הראשון שאני כותבת בו, אני בכלל חיה בניו יורק וכותבת מהעבודה כרגע, המקלדת שלי באנגלית ואני מנחשת את האותיות. אני חייבת לומר שממש עודדת אותי. הרופא שלי בחופשה עד ה 19 אז אין סיכוי שאקדים את הפגישה, את האולטרהסאונד הראשון עשיתי אצל רופא שאני לא מכירה רק כדי לדעת אם הכל בסדר, זה היה ביום שבת והרופא אמר שההריון ברחם ושהגודל מתאים לשבוע בו אני נמצאת. אני רק מקוה שהזמן יעבור מהר עד ה 19 ושאשמע רק בשורות טובות תודה שוב על העדוד, זה ממש ממש עזר

ניקה25

New member
איזה יופי!!../images/Emo13.gif

המון מזל טוב!
וזה לא סתם מזל טוב רגיל, יש בו את כל הטוב שרק אפשר לאחל, שיחזיק ויתפתח ושתהיו בריאים.כמה טוב לשמוע משהו כזה!!!! בקשר לשאלתך, לא זה לא קרה לי ואני מקווה שזה כן יקרה באיזה יום

שיהיה המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה זה הריון תקין, קל ומשעמםםםםםםםםם שואפת קצת אבקה ............................................ רני

sivic10

New member
מזל טוב!

הסיפור שלך באמת מעודד. אני מחזיקה לכם אצבעות (לך ולבייבי..)

../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo39.gif

לא קרה לי אבל רוצה לאחל לך המון המון מזל טוב והמשך קל ותקין
קרה לי בדרך אחרת למרות שלא הפסקתי לחשוב על זה..
בהצלחה

למעלה