הריון

הריון

אני שוקלת כניסה להריון ראשון,אך מוטרדת מאד מהנושא של מי יהיה העובר/ילד שיגדל בתוכי? מאיפה הוא מגיע?מי הנשמה הזאת?אולי היא לא מתאימה לי או לנו כמשפחה?איך הוא בוחר אותי כאימא? תודה

פאק. הטמטום.

כל-כך,אבל כל-כך מצמרר אותי לדעת שקיים כזה טמטום. לדעתי- אותה-- נשמה -- צריכה יותר לחשוש;ולשאול משהו בנוסח של "אני שוקל יציאה לעולם(יאפ),אך אני מוטרד מאוד מאותה אמא שהולכת להוציא אותי ממנה החוצה. מאיפה היא מגיעה? מי זאת האישה[אעלק] הזאת? אני חושב שהיא לא מתאימה לי.. היא לא תהיה אמא טובה בכלל כנראה.. נראה לי שאני מוותר" להתעורר.

אופירA

New member
מנהל
הסגנון שלך אינו מקובל

הסגנון שלך כלל אינו מקובל על חברי פורום זה. נכנסת לפה בפעם הראשונה - כבד את הנוכחים והתייחס לסגנון המקובל בפורום זה. איננו מעליבים את השואלים ופוגעים ברגשותיהם. זכותנו להתעלם ולא לענות לשאלותיהם, אם הן לא מוצאות חן בעינינו. לשואלת - אנו לא אמורים לבחור את הנשמה שאנו אמורים לגדל. זה אחד הלימודים החשובים ביותר של האדם - איננו מחליטים מה קורה בחיינו, אלא מקבלים גזירות מלמעלה, ותפקידנו לקבל אותן ולמלא אותן כעבדים המשמשים את הרב. חוויית האמהות היא חוויה עצומה - כאשר מבינים אותה לעומק. הקב"ה מעניק לנו את הזכות לאהוב יצור תלוי וחסר אונים, שלא בחרנו בו, וללמוד לבחור את מה שנכפה עלינו, לרצות את מה שהוחלט עבורנו. זו חוויה מדהימה וזכות גדולה, גם אם איננו מבינים מה כ"כ זכות בזה ומה כ"כ חווייתי בזה, כי אנו רגילים שאנו עושים רק מה שאנו רוצים. כאשר אדם מקבל את רצונו של הקב"ה בלי ערעור, ולו גם אם אינו מסכים לרצונו, אלא שהאהבה (לצאצא) מקלקלת את השורה - הוא מגשים את היותו חלק בלתי נפרד מהקב"ה וזוכה בכך להגשמת התפקיד שלו - שהרי גם כל אחד מאיתנו, ההורים, הוא נשמה שירדה לעולם עם תפקיד ותכלית, ולא שאלו אותנו מה אנחנו רוצים לעשות.

גבר, קודם תלמד לכבד את האישה הזו

שמתרגשת להיכנס להיריון הראשון שלה ואז הדבר השני תלמד איך לדבר ולא לנבל ת'פה שלך והדבר השלישי שאתה חוצפן!

promter

New member
הוא אכן קצת חוצפן אבל יש משהו ממה

שהוא אומר, טוב שהאמא לעתיד לא שאלה אם הנשמה מגיעה עם פתק החלפה...

שלום לך

כולנו מקבלים נשמה מתוקה ומיוחדת שאין אנו יכולים לשאר מה יוצא ממנה זה תלוי גם בנו ההורים\ היכן אנו מלמדים את הילד מה אנו מעניקים לו מה אנו מדריכים אותו ו אך אנו מחנכים אותו כך שנשמה המיוחדת שורה בו כבר אבל תלוי בחינוך ואך אנו מפתחים אותה אף אחד לא מבטיח לנו שהילד שיולד לנו היה גאון הדוןר אבל אנו צריכים לשאוף לזה לא כולנו מיוחדים גם בנו יש פגמים לשאוף לשלמות רק בורא עולם יכול להיות אנו לא מלאכים

למעלה