הריון..

הריון..

אחרי ביקור שעשה לי ממש בחילה ברמי לי..
איפה אני יכולה למצוא בגדים שיתאימו לי להריון?

אני בחורה של ג'ינס וטישרט. בקיץ זה יכול להיות שורט או חצאית ג'ינס קצרה.. וכשאני מאוד מתגנדרת אני שמה שמלה באורך הברך או סטרפלס.

למעט כמה חולצות בודדות וחצאית אחת, אין לי בגדים שעולים עלי יותר.
קניתי שני זוגות מכנסיים עם גומי מזארה ואני חורשת על טישרטים שמגיעים עד מתחת לפופיק ומתחתם גופיות עם שולי תחרה שמכסות את הטוסיק.
בימים האחרונים הטישרטים מתחילים לטפס מעל הפופיק, וזה כבר נראה מגוחך.

איפה אני יכולה לקנות בגדים, בתקציב סביר (50-80 לחולצה, עד 150 למכנס), שלא יחרגו מהסגנון שלי (ברמי לי מצאתי כל מיני חולצות עם שובלים ופפיונים ובדים לא נעימים שאני מתעבת), ואם אני רוצה להתגנדר קצת, איזה גזרות יכולות להחמיא לבחורה נמוכה, מלאה בגוף מלכלתחילה עם רגליים רזות, ובהריון.

אשמח לעצתכן המלומדת.
תודה!

חולצות פשוט תקני דברים יותר ארוכים

שלא בהכרח מיועדים להריון
טוניקות, גופיות סבא ארוכות, שמלות מיני בתפקיד חולצות וכו'

עם הדברים הללו את יכולה לשלב את הטייץ הכי פשוט

מכנסיים תחפשי בנו ניים, H&M ובשוק ראש העין
נמכרים שם מכנסי הריון נחמדים במחירים הגיוניים

חוץ מזה, מכנסי יוגה עם בד מתקפל באזור הבטן הם חברך הטוב ביותר
גם שרוואלים עם בד מתקפל וחצאיות עם גומי
אם לא עלית המון במשקל את סה"כ צריכה מכנסיים עם גומי ולא משהו ייעודי להריון

זה מה שני עשיתי בהריון

וכמובן, המון שמלות מקסי סטרצ'יות וחצאיות מקסי עם גומי

כל מה שכתבתי את יכולה למצוא בחנויות

סטייל "העין השלישית"
ולכל אורך רח' קינג ג'ורג' בת"א

גם אני התאכזבתי מרמי לי

קיבלתי משם מתנה מכנסיים וחולצה מאד מאד יפים אם כי לא איכותיים בעליל והתפרקו במהרה עם הכביסה הראשונה.
יש את הגומי הזה שנראה כמו סטרפלס מטריקו שאפשר ללבוש על מכנסיים רגילים על הבטן וזה משמש כעוד שכבה מתחת לחולצה יותר קצרה כך שלא נחשף כלום. אני קניתי שלישיה כזו והלכתי איתם די הרבה. בעיקר לחדר הכושר.
הכוונה לדבר כזה:
http://www.newlook.com/shop/maternity/clothing/3pk-bump-bands_240639170
אולי זה יתן לך יותר אופציות עם המלתחה הנוכחית.

מעבר לזה, תנסי את h&m. אפשר לקנות שם ג׳ינסים, טייצים וחולצות מתאימים להריון במחירים בהחלט סבירים.
אני לא גרה בארץ אבל אני חושבת ששמעתי שבסניף בעזריאלי יש מחלקה לנשים בהריון.

ושכחתי לכתוב

שאני מסכימה עם החצילה. כמה שפחות לקנות דברים יעודיים להריון עדיף. הייתי משקיעה בג׳ינס אחד, טייץ אחד ואולי עוד זוג מכנסיים. אם את לא פצפונת תוכלי לקנות טופים במידה יותר גדולה שתכסה את הבטן ולהראות עם זה בסדר.
וכמובן שמלות הן פתרון קל ונהדר.

פwוט אני

New member
ממש לא בחנויות לבגדי הריון,

סתם יקרנים.
לכי לתמנון. יש להם המון חולצות ארוכות, מעיין טוניקות, שיושבות מצוין על הבטן. (אני מתחילה עכשיו חודש שמיני ובדיוק קניתי כמה חולצות טריקו לאביב. מצוינות לבטן!)
המחירים של החולצות הם בין 40 ל60 ש"ח לחולצה. משהו כזה.

pixie lul

New member
כדאי לשאול בפורום הריון ולידה כאן

אם אני זוכרת נכון - באזור רחוב אלנבי בתל אביב יש חנויות בגדי הריון במחירים שפויים.

mgirl

New member
את יכולה למצוא בכל חנות

בגדים שיתאימו גם להריון. קחי בחשבון שבסוף ההריון כמעט שום דבר לא יתאים עלייך - גם בגדים יעודיים להריון יפסיקו להיסגר או שהבטן תבצבץ מהם.
אני קניתי הרבה דברים בתמנון שהתאימו לי עד שלב יחסית ממש מאוחר. אפשר לחפש בחנויות עודפים של רשתות גדולות (נגיד, להוניגמן יש הרבה שמלות מבדים סטרצ'יים שמעולות להריון - אבל הן יקרות אם לא קונים אותן בעודפים). אני גם מצאתי ב-H&M כמה דברים זולים למדי ששימשו אותי לא רע.
מה שאני כן ממליצה לך להשקיע בו זה זוג מכנסיים להריון או כזה שיש לו גומי למעלה (מוכרים כאלו עכשיו בתמנון וגם בקסטרו אאל"ט). בשלב מסוים נעשה מאוד לא נוח להסתובב במכנסיים 'רגילים' ואז הנטיה היא לעבור להסתובב בטרנינג או בטייץ כל היום, וזה מבאס...

בהצלחה!
מיכל
שנמצאת בסוף תשיעי ומתה כבר לפגוש את המותניים שלה שוב.

תודה רבה לכולן..

אני כל הזמן חושבת לדחות את הקניות לעוד שבוע ועוד שבוע, כי אני גדלה בכל יום.
כנראה שמחר כבר לא תהייה ברירה..

אפרופו, מה אתן חושבות על גוזיות?
אין לי אף חזיה שעולה עלי יותר..

איף.. לא קל
.

יאאאא

מזל טוב

תקני חזיה יא קמצנית:)
עכשיו ברצינות: אני ממליצה לך על משהו תומך יש גם מה שנקרא "מאריך חזיה" למקרה שגדלים עוד. זה משהו שילווה אותך גם לאחר ההריון במידה ותניקי (החזה לא יורד כל כך מהר לפי מה שאני רואה אצל חברות שלי יש כאלו ששנה אחרי ויש להן שפע:)

sheffys1

New member
תראי, לא מנסיון אישי...

אבל יש לי חברה מאוד טובה, שלקראת סוף ההריון לא יכלה יותר לסבול ללכת עם חזיות, ורכשה לעצמה גוזיות של היינס. אני יכולה לומר שכל עוד הולכים עם חולצה הולמת זה נראה טוב, והיא נשבעה שהיה לה ממש נוח.

לי וולף

New member
חכי עוד יום...

בד"כ עם תחילת חופשת חג ארוכה מתחילים גם מבצעים בחנויות, לפחות ברמה של 1+1

המלצות

הייתי בשנה שעברה בהריון בתקופה הזאת, ורוב הבגדים שלי היו שמלות פשוטות עם גומי/הפרדה מתחת לחזה שמתרחבות מעט מתחת לחזה. בהתחלה הן היו שמלות ובהמשך, כשכבר ממש גדלתי - הפכו לטוניקות על טייצס.
מצאתי כמה כאלו זולות ונחמדות ב H&M, תמנון ופוקס (עודפים, וממש לא מהבגדי הריון שלהם שסתם יקרים בעיני)וגם סתם בחנויות 'שוק' פשוטות.
בתקופה הקרירה יותר הלכתי עם שרוולונים מעל.
הדבר היחיד שקניתי ברמילי היה ג'ינס קצר ממש מוצלח. ב H&M מצאתי גם מכנסיים קצרים יפים להריון, ודי זולים.
תהני!

למעלה